Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1654 з 3000 ПершаПерша ... 6541154155416041644164516461647164816491650165116521653165416551656165716581659166016611662166316641704175421542654 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 33 061 по 33 080.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Цитата Допис від _FoX_ Переглянути допис
    А как мой ответ повлияет на вашу жизнь?
    Пы.сы.: Делю ж не я.
    Но хотелось бы понять, что там вкладывают в понятие "народ" и почему, каждый раз новый смысл?
    Ваш ответ существенно изменит всю мою жизнь. Как и мой вашу

Дописів
    7 525

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    точно надо крым отдать тем,кто готов был расстреливать украинцев,поддерживающих воров и тем кто пополучал российские паспорта в первые месяцы.
    вот это решение патриотов и думающей элиты.
    браво
    а ты. паспорт то видел?

где его взяли?

Дописів
    8 158

Типово

точно надо крым отдать тем,кто готов был расстреливать украинцев,поддерживающих воров и тем кто пополучал российские паспорта в первые месяцы.
    браво
    А как вас воспринимать нужно???
    Я в 2014 говорю крымчанину шо моим родственникам на головы сыплются снаряды и ракеты от "градов"... А он мне в ответ такой "знаете, российская молочка таки хуже украинской".
    Я чото понимаю шо их бомбить причем чем плотнее тем лутше нужно... А его качество молочки волнует...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Так а тех , кто питицию подписал, вы народом называете?
    Или народ только те, кто выйти против Зеленского должен?
    Зеленая сопля нарушил? Неизвестно. Определит кс. И если нарушил, то подписавшие петицию те, кто заставил кс приземлиться, рассмотреть и выдать вердикт - народ. А те, кто успокоились мнимой перемогой зеленой сопли и здались - нет. Население. Асорфное и безпонтовое. Имеющее право не только на жизнь, но на и сериалы.
    Такие себе брызги от удара шмарчка об освальтузе.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

ну так а какова должна быть реакция президента на запрос от 0,05% населения,когда как минимум 30% говорят,что они против того,что хотят 0,05%?
    Открытое свое позиционироаание и заявление об услышимости и реакции с прогрессированием в отношение пояснений хотябы.
    Какцапу не понять. Зеленая сопля отодвинет Украину за пару месяцев на десятки лет назад, потомушо он, сам по себе триод и срать хотел на все его рейтинги, национальнось и сопротивление.
    Зеленаясомля закончит жизнь на асфсльте, если не взрастит в себе уровень

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 227

Типово

Так а тех , кто питицию подписал, вы народом называете?
    Или народ только те, кто выйти против Зеленского должен?
    Так из этого количества для петиныции можно было и больше набрать

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

констатация чего?
    вы так и не признались чего вы хотели от петиции 0,05%.
    притом называя 0,05% большим количеством
    Как, однако, смешит фанатов Зеленского эта цифра 0,05% (на самом деле 0,07%, но то такое). Прям лопнуть от хохота можно, ага. Я сейчас еще больше рассмешу.
    На сайте Бундестага в разделе "Петиции" собирают подписи под петицией о признании голодомора геноцидом украинцев. Собрать нужно 50 тыс. подписей. Подписать петицию может ЛЮБОЙ житель Земли. 50 тыс. от 7,7 млрд. - это 6,5%. Достаточно подписей всего 6,5% ВСЕХ жителей Земли, чтобы НЕМЕЦКИЙ парламент рассмотрел петицию по УКРАИНСКОМУ вопросу. Причём, в случае набора нужного количества подписей петиция однозначно БУДЕТ рассмотрена и даже велика вероятность ПОЛОЖИТЕЛЬНОГО решения. Немецкому парламенту и в голову не приходит считать подобные петиции "шуткой, возможно, даже очень смешной"(с), равно как и немецкому народу не приходит в голову смеяться над теми, кто их (петиции) подписывает, считая их дураками. А вот команде нашего нового президента приходит в голову. Равно как и его фанатам. И те, и другие считают петиции лишними и ни к чему не обязывающими. А потом они удивляются, почему мы не живём так же хорошо, как и Германия.
    за зеленского и за 1 день проголосовало 13,5 млн.
    а у вас за 2 дня жалкие 50 тысяч
    И плевать на то, что для этого однодневного голосования мозги любителей телевизора промывали ПЯТЬ ЛЕТ. А петиция возникла ВНЕЗАПНО - и уже к концу первых суток почти набрала нужное количество голосов.
    Цитата Допис від Порохобот Переглянути допис
    24 это дохрена потому что это активный электорат а не парикмахерши да. специалисты по ногтикам
    +100
    0,05% это по сути стат.погрешность,то непонятны ваши волнения.
    Зеленский назвал тех, кто за него не голосовал, "ЧТО", его фанаты - "статистическая погрешность". Каков поп - такая и паства.
    Востаннє редагував Дейнерис: 25.05.2019 о 18:16
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Возвращаясь к коррупционным деяниям нынешнего главы АП.
    Статья о Богдане ещё от далёкого 2010 года ...

Правительственный Аферист Б. История тайной жизни одного ушлого бюрократа

пс
    А вот по словам самого Богдана на шоу "Право на владу" коррупционером является не он, а Егор Соболев - автор закона про люстрацию

Востаннє редагував Манула: 25.05.2019 о 18:20

Дописів
    21 333

Типово

Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

ну так а какова должна быть реакция президента на запрос от 0,05% населения,когда как минимум 30% говорят,что они против того,что хотят 0,05%?
    Адекватная черт ваши тухлые мозги побери.
    В цивилизованной стране нет такой то процент Или не такой.
    Есть пожелания граждан.
    Говорят уважайте мнение избравших гребаного пайца. Я уважаю Они избрали то что смогли, большего от таких нельзя требовать.
    Но я тоже гражданин, и мое мнение также должно уважаться.
    Мнение, ферштеен?
    Вы может не уважать меня, может до всырачки поносить папередников, но уважать мое мнение обязаны.
    А я ваше, хоть бы как я не презирал вас за такую херню.

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

2Дайнерис.
    50 000 это 0,0065% Или еще меньше

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

браво
    Сами то поняли чего наваяли? Какая то мозговая диарея.
    И это, за то что причисляете меня к думающей элите конечно мерси, но не думайте что ваша лесть изменит мое мнение о вас. Я не Зеленский.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

А где там наш приговорённый? "Леопольд! Выходи, подлый трус!"(с)
    Igor K, ты где? Я тебе тут гильотину притащила. Получилось собрать раньше запланированного времени и куда более красивую. Наслаждайся чтивом, но не забывай шею разминать.

Spoiler Spoiler: to Igor K 
    Доказательства того, как я "не знаю" украинский язык:

1
    Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Блін, 20 разів вже пояснювали - не доходить???? На форумі сидить КУПА емігрувавших з України. Але на три відомих літери посилають лише Беззеба та Язву. Вам це дивно? Чому ніхто не посилає кудись Ілларіона? Чи не тому, що він ВВІЧЛИВО спілкується з форумчанами і дійсно ЦІКАВИТЬСЯ тим, що в нас відбувається? А що роблять ці двоє? Критикують - не владу, а саме УКРАЇНЦІВ... Роздають вказівки, як НАМ будувати СВОЮ країну, щоб ЇМ сподобалося... А саме головне: цілодобово стріляють з лайнометів у тих, хто в ними не згоден. Бо вони вважають, що лише вони знають, що і як потрібно робити, а ми ні. Акцентую: вони нібито ЗНАЮТЬ, а робити це повинні чомусь саме МИ, а не вони. Саме за ЦЕ їх тут ненавидять, а не за те, що вони поїхали. Ілларіона і інших емігрантів тут ПОВАЖАЮТЬ, а від цих двох лише блюються.
    Кому болить???? Хто волонтерить?? Ці двоє???? У Вас біла гарячка?
    2
    Їй це вже сто разів казали. Хіба що ледаще їй такого ще не писало. Як у стіну.
    Саме для цього вона й обрала кацапський суржик.
    І це теж.
    Вона вважає, що якщо російською, то дуже вже видно її кацапські вуха. А за українською мовою їх можна приховати. До неї так і не дійшло, що своїми знущаннями з української мови вона не лише НЕ ПРИХОВАЛА ті вуха, а повністю витягнула на світ божий всього кацапського віслюка.
    3
    Анжелін, звісно, я можу змінити. Але пропоную не вестися на провокації рашистського стада. Завтра вони вони почнуть волати, що їм наші ніки не довподоби, бо у них з ними пов'язані якісь збочені спогади. Потім почнуть вимагати змінити аватарки. Завжди підкорюватися? Ми ж з Вами ВІЛЬНІ люди - маємо власні думки і бажання, маємо право робити так, як МИ бажаємо, а не зрадофіли чи рашики. Форумчани, які МАЮТЬ інтелект, без проблем зрозуміли і ту нашу розмову, і мій підпис. А на дурнів не варто звертати увагу, як мені здається. Згодні?
    4
    Цікава версія. Але олігархом він став ЗАДОВГО до того, як став Президентом. По-Вашому, після інавгурації він повинен був подарувати усі свої кошти дитячим будинкам чи віддати в державну казну? Чи Ви просто вважаєте, що, якщо зміг стати олігархом (будь-хто - не лише він), то не має право займати державну посаду? А кого тоді Ви бажаєте бачити у кріслі президента? Того, хто за 50 (умовно) років свого життя не зміг побудувати своє життя та нажити бодай якогось майна та капіталу? І що, людина, яка своє життя не побудувала, зможе побудувати сильну та економічно развинену країну?
    5
    А Ви б так змогли? Декілька десятків років пахати, постійно ризикувати все втратити, а потім все, "что нажито непосильным трудом"(с), подарувати чужим людям?
    Він і подарує. Але після смерті. А поки що має повне право користуватися тим, що заробив. Гроші - це така ж приватна власність, як і квартира, авто та інше, і нічого ганебного в них немає.
    Не треба порівнювати американців з українцями. Ми різні нації, у нас різний менталітет, різна історія, різне життя і таке інше. І найголовніше: по суті Штатами править КОНГРЕС, а не президент.
    6
    Цитата Допис від Дейнерис
    Для НЬОГО норма. Тому, що так відповідає КЛОУН, якого він обожнює. Ось якби так відповів Порошенко, то вже три цистерни помиїв вилив би на нього - можете не сумніватися в цьому. Але Порошенко так ніколи не відповість. Бо він ІНТЕЛІГЕНТ на відміну від цього небритого нетверезого непорозуміння. Який до того ж ще й державною мовою не володіє: на питання УКРАЇНСЬКОЮ мовою він відповідає РОСІЙСЬКОЮ. Вже одне це - хамство.
    7
    Бо це дійсно таємниця. Якби була така людина, то розумні люди вже б дано кричали про неї, намагаючись до інших донести всю інформацію та переконати їх голосувати саме за нього. А у цих інша логіка: ніііііі... я вам про нього не скажуууууу... я один за нього проголосую!.." Таке враження, ніби вони стоять у черзі за дешевою ковбасою і, якщо розкажуть іншим, їм ковбаси може не вистачити.
    8
    Найогидніше те, що всілякі там язви та піночети такі гидоти використовують в своїх образах опонентів, що на вуха не налазить. А після того сміють стверджувати, що НЕ переходять на особистості, НЕ ображають, тощо. Так, я теж все це роблю, але я принаймні ВИЗНАЮ це. А вони навіть на це не спроможні.
    9
    То просто Гугл-перекладач не знайшов потрібного слова, щоб перекласти руське слово "што". Ну, спалилася знов мордорка, що поробиш. І цим, и словом "Київа", якого теж НЕМАЄ в українській мові.
    Звідки мородцям знати правила української мови?
    10
    Там хіба що сліпий та тупий не побачить ті величезні кацапські вуха, які стирчать з усіх щілин. І з кожним її блюванням ці вуха стають ще на метр довшими. Але вона не здатна це побачити та зрозуміти, бо занадто тупа. Ось її "інтелект" у всій красі:
    11
    Та яке там обурення? Їй начхати на Україну - вона її ненавидить. Просто вона знов нажралася російського "Пургену", а вдома унітаз бруднити шкода, ось вона і прийшла сюди спорожнити кішківник.
    12
    Щоб вивчити мову потрібна не лише логіка, а, головне, інтелект. А тягти на форум помиї з раша-ресурсів інтелект не лише не потрібен, а ще й заважає. Тому вона й займається ДРУГИМ ділом, а першим - ми.
    13
    Ну, так все досить очікувано: лайна в них забагато - аж через край б'є, - дівати його кудись потрібно, а на країну, в яку втік, не повоняєш - виженуть. Ось і приходять на цей форум, щоб випорожнитися.
    14
    Приєднуюсь. Але не здивована: ішого від цього кацапського бидла чекати і не доводиться.
    Досвід показує, що в її випадку навіть найкраще тлумачення не має сенсу, бо до неї не доходить.
    15
    Він їм РАДІЄ.
    Р.S. Вони НЕ чоловіки. Обидва.
    І не мрійте. Для цього потрібно мати совість та любов до Батьківщини. У нього немає ні того, ні іншого.
    16
    Як це для кого? Сміт, Сергов, Ацтек, Карос, Сахар, Аляк, КроТ, vop та інші фанати паРаші реготали, як коні! Власне на ЦЕЙ рівень "жарти" Зеленського й розраховані.
    17
    Так питали як раз ті, хто про це хіба що тільки чув, та й те не більше одного разу. Але не мають. Що й було дуже яскраво продемонстровано та підтверджено у повідомленні №41157.
    18
    Так питали як раз ті, хто про це хіба що тільки чув, та й те не більше одного разу. Але не мають. Що й було дуже яскраво продемонстровано та підтверджено у повідомленні №41157.
    19
    Дякую. О третій годині ночі (чи ранку) ліньки було шукати більш зручне відео.
    20
    На жаль, вона і те, й інше. І це найстрашніше.
    Ну, и на закуску короткие сообщения (но точно больше 100 символов) - это так, чтоб уж добить тебя:

21
    А Ви задавали таке питання Овочу чи Ющенку? Можна посилання? Чи вони ВИКОНАЛИ всі свої обіцянки?
    22
    Ви таке питаєте! Чим їй це робити, якщо у голові порожньо?
    23
    Дивно. Серед моїх родичів та знайомих жоден за це не голосував. Бо всі розуміли, що це нереально.
    24
    Баба з косою, звісно. Він лише за неї дупу рве.
    Випередили.
    25
    Найбезглуздіше - чути звинувачення у безграмотності від тупої неосвіченої людини, яка робить стільки помилок, скільки не робить навіть школяр. Це я про вухату.
    26
    Не варто заважати людям демонструвати свій інтелект рівню "нижче плінтусу" - нехай про це знають навіть гості форуму, а не лише ми.
    27
    А нащо вона взагалі тягне сюди все те лайно, що цитує? Мабуть, їй дуже смачно - вважає, що й ми таке їмо.
    28
    Мікела, Ви як перший день на форумі, їй-богу. Коли це у цього зрадника-рашиста були посилання? Брехати зручніше без посилань.
    29
    "Голова" повинна організувати виховання МОЄЇ дитини??????????????????? Вибачте, Ви здорові??? Вихованням займаються БАТЬКИ!! Яким боком тут влада???
    30
    А чого за винятком? Він теж купує газ у агресора. Бо Польща його купує. Тільки СЕБЕ він винним у співпраці з агресором НЕ ВВАЖАЄ. Лише нас.

Ну, ты пока ищи знакомые буквы, а я пойду праздничный ужин готовить: надо же твой бан отпраздновать.
    Востаннє редагував Дейнерис: 26.05.2019 о 04:00
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від ФЫФЕВР Переглянути допис
    Народ, это на 96% тупое безмозглое стадо. С рефлексами инфузории туфельки и интеллектом рыбки гупии.
    Вот и вы его яркий представитель.

Страшно - вы придумали бога и молитесь. А все правители мира знают что такое эффект осажденной крепости. И активно его используют. Но вы даже не гуппи. У гуппи есть задатки.

Дописів
    54 738

Типово

Цитата Допис від Порохобот Переглянути допис
    вообще-то это твои слова что 75: выйдут
    Я пыталась прояснить вот это вот твое - если Майдан?(с)
    На что мне было сказано тобой, что 75 - это домохозяйки и животы. Я пыталась выяснить в 75 ли процентах этих домохозяек и животов ты? или ты активист, который прошел Майдан и готов в любой момент. Но как оказалось, я тебя обидила, посчитав активистом, а надо было в твои 75 % домохозяек и животов.
    Дело ж не просто в цифре, а смысле, который ты ей придал.

Дописів
    54 738

Типово

Я ХОЧУ что бы правил ЗАКОН. Я за то что бы правил закон.
    неужели я настолько невнятно выражаюсь?

От вас требуют шобы вы напоминали (причем активно) своему избраннику что вы избирали его не для того чтобы он хихоньки-хахоньки разводил!
    А что у вас с руками?

Дописів
    54 738

Типово

Это вам решать. Каждому решать. Вы уже заглотили частично, возможно войдет в привычку.
    Так если каждому, то может и вам?

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис
    Вот и вы его яркий представитель.

Страшно - вы придумали бога и молитесь. А все правители мира знают что такое эффект осажденной крепости. И активно его используют. Но вы даже не гуппи. У гуппи есть задатки.
    Та я не переймаюсь, меня тут уже возвели в ранг интеллектуальной элиты. Так что вы тут со своими жалкими 0,01% мне до лампочки. Ваш пост смешон, вы копируете своего кумира клоуна. Только вам за это не платят. Или платят?

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

А что у вас с руками?
    Вы о чем? Мои руки на столе,не рукоблудничаю попусту с тех пор как первый раз женился. Тем более я же не Зеленский, я писюном по клаве бабахать не умею.

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

Так если каждому, то может и вам?
    Ну да. А мне вот почему то не хочется. Странно, да?

ЗЫ Научите кто нибудь цитаты вставлять пачками, а то не комильфо

Сторінка 1654 з 3000 ПершаПерша ... 6541154155416041644164516461647164816491650165116521653165416551656165716581659166016611662166316641704175421542654 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті