Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 685 з 2220 ПершаПерша ... 18558563567567667767867968068168268368468568668768868969069169269369469573578511851685 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 44385, показано з 13 681 по 13 700.

Тема: Петр Порошенко

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    нагадали))

ЗІ історія і економіка - це ж різні речі?.. підняти економіку для простого громадянина не під силу, а от відновити традиції, виразити повагу до історії своєї Батьківщини, загиблих і пращурів - можливо... навіть через вишиванку...
    Відновляти традиції можна і в Ізраілі з Польщею, через о*город, так? І , навіть, в економіку вливати...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    ну да,присылаемые же деньги или хранятся в банках на огородах или спаливаются в каине.
    но никак не идут на оплату жкх,в бюджет украины прямыми и непрямыми налогами.
    да,да, да ,пишите больше так весело это читать
    Відволікатись не потрібно, потім будете вєсєло читати, зараз потрібно заробляти та влівати в бюджет украины .
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    8 490

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Відновляти традиції можна і в Ізраілі з Польщею, через о*город, так? І , навіть, в економіку вливати...
    тут інше... більшість спроможних українців намагається "випихнути" своїх дітей з України.... навчатися чи працювати до кращих для життя країн....
    але чому тут таке неприйняття уєхавшьіх форумчан, коли люди не розірвали свої зв"язки з Батьківщиною? допомагають рідним... волонтерять.... обговорюють ситуацію у країні... тому що це близько, це болить....
    чому вони так дратують декого?

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Тилимилитрямка Переглянути допис
    Феноменальный идиотизм подкосил драконобабу
    Чтобы убедиться в том, что он подкосил ТЕБЯ, а не меня, достаточно всего лишь глянуть твою подпись: ею ты не меня, а СЕБЯ в отборнейшем дерьме валяешь. Кайфуй дальше, извращенка.
    Цитата Допис від bocheeva Переглянути допис
    «Петро Олексійович осінню завершив те, що колись розпочав Янукович. Він завершив формування мафіозного управління державою, на вершині якого сидить «пахан».
    Степан Хмара, український дисидент
    Мафиозная держава. Кошмар! Что ж ты тут до сих пор делаешь? Тоже мазохистка?
    Цитата Допис від Big Fregat Переглянути допис
    Вот ездит за наш счёт
    Ну, конечно, за наш! Причём, делает это так мастерски, что даже по документам эти деньги не проходят - видать, наличкой в карман кладут десятки и сотни тысяч долларов.
    ему немножко в виде транша в карман.
    Ну, конечно, в карман! А то ж ему уже имеющегося миллиарда (или больше?) баксов и сотни тысяч ежегодного дохода мало - нужно еще пару сотен тысяч долларов зажулить. Как я понимаю, ты живёшь в его кармане и лично видишь, кто и за что ему туда кладёт.
    Сектантське беззаконня в дії: VIP-молитва за тисячу доларів
    И такое есть только в нашей стране, ага. Ни в одной другой стране мира, в том числе в развитых, таки шарлатанов неееееееет. В этом тоже Порошенко виноват - Овощ такого не допустил бы! "Главное - верить"(с).
    И что, есть реальные христиане-целители исцеляющие молитвой?
    Есть. Мало, но есть. В разных странах.
    почему вы пытаетесь лишить гражданства и родины выехавших и вливающих валюту в экономически слабую украину
    А этот всё никак не угомонится. Это ж какую валюту ты и пучеглазая вливаете, предатели?? Никакой! Но даже если бы миллиарды долларов вливали - предателям не место среди граждан Украины!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Нет у нас в городе и у вас то же.
    И доказать можешь? Или опять пустой п...дёж?
    Цитата Допис від marant Переглянути допис
    Есть - написала в личку.
    Зачем??? До него ж всё равно не дойдёт. Ему и всему их стаду НЕ НУЖНЫ доказательства. Даже самые очевидные. По любому вопросу. Никакие доказательства не убедят их в том, что они НЕПРАВЫ. Только лишний повод для оскорблений дали.
    Если бы так было то молва бы уже ходила кругом.
    А она и ходит. Среди тех, кому это НУЖНО. Ты настолько убог и ограничен, что не понимаешь, что те, кто действительно ПОМОГАЮТ, никогда не лезут в телек/газеты/радио, не дают рекламу и пр. Информацию о них передают из уст в уста страждущие - и этого более, чем достаточно.
    Цитата Допис від Noskinauhi Переглянути допис
    Я несколько раз тут повторял, что не считаю Порошенка приличным или не приличным. Да, мне он наиболее симпатичен из всех, что были, но если вместо фамилии Порошенко поставить любую другую, и снова прочитать что вы тут сочиняете про эту фамилию, то я тогда для вас буду и порохобот и кучмабот и януковичебот и даже гитлеробот. То, что вы тут против него несете, и, главное, какие используете методы - вот что мне не приятно и брезгливо. Плюс ко всему, что считаю, что умею видеть не только факты, но и процессы, которые к этим результатам привели. Понимая суть и природу вещей, не трудно обозначить их причины и возможности людей, за эти процессы ответственных. И их действия по исправлению ситуации. Или нет.
    Вы же мне напоминаете начинающего уборщика вольера со слоном, который увидел шо слон насрал и стоит, вы подошлли под его жопу и пытаетесь колупаться в навозе, а слон опять навалил, только уже через вашу внимательную голову. Потомушо вы видите только говно, а диарею у слона обнаружить не в силах. В результате вы смотрите то на говно, то на слоновью жопу, то опять на говно, а в это время слон очередной раз срет вам на голову и вы удивляетесь, чо какахи в этот раз не горочкой, а в разные стороны разлетаются...
    Браво! Лучше и не скажешь. Первый абзац и про меня слово в слово.
    Если человеку задают вопрос, а он лепит отмазку вместо ответа, ибо не может найти достойный ответ, то это не троллинг, а сливинг.))) И сие показали на весь, как некоторые любят говорить, цивилизованный мир. Пеця слился на глазах всего мирового сообщества.)))))
    П...ц! Что ты несёшь, ошибка природы??? Там НЕ МОГЛО быть достойного ответа! Потому что вопрос был задан НЕ с целью получить ответ, а именно с целью ПРОВОКАЦИИ! Порошенко ответил именно так, как НУЖНО было ответить! И плевать всему миру, что там думают такие пустоголовые, как ты.

Звідки Ви
    Екатеринослав, Днепропетровск, Днепр...
    Дописів
    2 460

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    А этот всё никак не угомонится. Это ж какую валюту ты и пучеглазая вливаете, предатели?? Никакой! Но даже если бы миллиарды долларов вливали - предателям не место среди граждан Украины!
    Вряд ли мнение домохозяек будет учитываться на законодательном уровне при принятии решений, связанных с выдвижением обвинений в предательстве по соответствующим статьям ККУ или лишении гражданства.
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

Дописів
    13 721

Типово

тут інше... більшість спроможних українців намагається "випихнути" своїх дітей з України.... навчатися чи працювати до кращих для життя країн....
    але чому тут таке неприйняття уєхавшьіх форумчан, коли люди не розірвали свої зв"язки з Батьківщиною? допомагають рідним... волонтерять.... обговорюють ситуацію у країні... тому що це близько, це болить....
    Мабуть тому, - як вони "обговорюють ситуацію у країні"... Як вони це роблять... Це вже психологія.
    Дехто з*являється тут шоб вилити негатив. Бо ніякого конструктиву у меседжах нема, тіки бруд.
    Менталитет наш залишився, а оточуюча реальність інша, чужа. Держати себе в рамках дуже тяжко. Невдоволення, злість, постійний напряг і інший негатив накопичується. Необхідно його злити, випустити пару якось без шкоди для себе.
    Там це зробити нема де, нема на кому, і взагалі "чревато". А тут, на о*городі можна обрати кілька мішеней і прикриваючись політичними поглядами і економічними вигадками, ображати, принижувати, матюкати, виливати діжки багнюки хоч на форумчан, хоч на офіційних осіб і за це нічого не буде!
    Звісно - є ігнор.
    Якщо помітили, то багато нормальних форумчан тут вже й не з*являються, майже...
    А що про них пишуть? що в них вже "нет денег на интернет"... Оце й є рівень.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Язва Переглянути допис
    Дейненис?Не смеши.Эта Клава Захаровна нищая аки церковная крыса
    Чем чаще ты будешь нести эту бездоказательную "истину" - тем больше людей будут понимать, что ты пишешь именно о СЕБЕ. Палиться не надоело, нищебродка?
    Это наемное стадо.
    Самокритично. Теперь я знаю, что самое громкое блеяние в нём - твоё.
    А еще совок в крови вирусный
    Именно! Поэтому-то ты и удрала туда, где тебе дали хоть сколько-то приемлемую социалку, то бишь халяву.
    херня что она стоит в пальто на морозе ,которое купила лет десять назад на рынке за недорого,херня что у нее счета акуевшие за старинное жилье ,коиорое отхватила еще со времен ссср.
    Бабло, бабло, бабло... Бабло, халява и маты - это всё, что есть в твоей пустой башке и продажной душонке.
    Ну вот она нормальная?Я считаю нет.
    Уж точно куда нормальней тебя.
    Давно с головой дружбу потеряла
    А она у неё была???
    способ заработка-это наличие или отсутствие ума.
    Трындец! Это ж сколько стекломоя надо было вылакать, чтоб такое сморозить??? Надо учёным об этом сказать, а то они не знают.
    Хотя... Этим ты лишний раз подтвердила, что у тебя его ВООБЩЕ НЕТ. Иначе не сидела бы на социалке, а работала бы.
    Если кроме как крутить баранку ты ни на что не способен а это самый легкий способ быстрого заработка а ежели он у тебя еще и единтсвенный и не временный ,значит ты унылое говно неспособное на чтр-то большее.
    Он хотя бы РАБОТАЕТ! Причём, на СВОЁ государство! А не клянчит халяву у чужого, как ты.
    А какой у тебя образ мышления?У тебя его нет.Ты примитивный да и ник у тебя о многом говорит.Обычно человек выбирая ник ассоциирует как и аватарку с чем-то или кем-то.
    Чья б корова мычала!! Ты на свой ник и морду на аваратке давно смотрела?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.. ребят, не поминайте черта ... если на Украину спроецируются руандийские хуту и тутси, то опал я всю эту экономику ....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Это по этому ты скрываешь свою сферу деятельности?

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    ... кто бы сомневался!...
    Да воз и ныне там. Давос не поверил ни слову Порошенко об Украине
    ... разговор глав не удался, так хоть позавтракаем!...
    Речь Порошенко больше напоминала виртуальную реальность, чем реальное положение дел в Украине.
    Интересно, эта путинская подстилка хоть что-то, кроме РАША-ресуров, жрёт? Вот уж кому-то точно платят за то, чтоб загаживала форум паРаша-пропагандой, так это пучеглазой.
    Блін, 20 разів вже пояснювали - не доходить???? На форумі сидить КУПА емігрувавших з України. Але на три відомих літери посилають лише Беззеба та Язву. Вам це дивно? Чому ніхто не посилає кудись Ілларіона? Чи не тому, що він ВВІЧЛИВО спілкується з форумчанами і дійсно ЦІКАВИТЬСЯ тим, що в нас відбувається? А що роблять ці двоє? Критикують - не владу, а саме УКРАЇНЦІВ... Роздають вказівки, як НАМ будувати СВОЮ країну, щоб ЇМ сподобалося... А саме головне: цілодобово стріляють з лайнометів у тих, хто в ними не згоден. Бо вони вважають, що лише вони знають, що і як потрібно робити, а ми ні. Акцентую: вони нібито ЗНАЮТЬ, а робити це повинні чомусь саме МИ, а не вони. Саме за ЦЕ їх тут ненавидять, а не за те, що вони поїхали. Ілларіона і інших емігрантів тут ПОВАЖАЮТЬ, а від цих двох лише блюються.
    волонтерять.... тому що це близько, це болить....
    Кому болить???? Хто волонтерить?? Ці двоє???? У Вас біла гарячка?
    Мабуть тому, - як вони "обговорюють ситуацію у країні"... Як вони це роблять... Це вже психологія.
    Дехто з*являється тут шоб вилити негатив. Бо ніякого конструктиву у меседжах нема, тіки бруд.
    Менталитет наш залишився, а оточуюча реальність інша, чужа. Держати себе в рамках дуже тяжко. Невдоволення, злість, постійний напряг і інший негатив накопичується. Необхідно його злити, випустити пару якось без шкоди для себе.
    Там це зробити нема де, нема на кому, і взагалі "чревато". А тут, на о*городі можна обрати кілька мішеней і прикриваючись політичними поглядами і економічними вигадками, ображати, принижувати, матюкати, виливати діжки багнюки хоч на форумчан, хоч на офіційних осіб і за це нічого не буде!
    Звісно - є ігнор.
    ППКС

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Відволікатись не потрібно, потім будете вєсєло читати, зараз потрібно заробляти та влівати в бюджет украины .
    та я и сейчас спокойно почитаю и посмеюсь над вами.
    а вливать в экономику,чтоб вы пользовались бесплатными услугами и субсидиями я еще подумаю

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Звісно - є ігнор.
    не перекручивайте.
    вам ,например,не нравится ,что я поправляю дейнерис,которая фанатеет от раши и ***ла и ведет себя как вата.
    вам не нравится ,что я вам указал на то.что вы цитируете бывших рыгов ,говоря ,что это нынешние авторитеты.
    другим не нравится как я опровергаю их вранье по жизни в ес.
    видите,ноль негатива,только опровержение на чистое вранье.
    а вот те,кто врет,у тех да,негатива выше крыши.

пы.сы и как вы низко падаете рассказывая,что уехавшим не с кем поговорить.
    вот тут уже непонятно это или недалекость мысли и незнание реалий или попытка чем-то обидеть.
    так к слову,поляк довольно разговорчивые люди и им часто интересно обсудить ситуацию в украине.
    но вы можете и дальше думать,что все тут ходят молча

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 596

Типово

Так шо, форумчанам с иноземными IP ещё можно в Общие заходить? )
    Без подписи

Дописів
    13 721

Типово

не перекручивайте.
    вам ,например,не нравится ,что я поправляю дейнерис,которая фанатеет от раши и ***ла и ведет себя как вата.
    вам не нравится ,что я вам указал на то.что вы цитируете бывших рыгов ,говоря ,что это нынешние авторитеты.
    другим не нравится как я опровергаю их вранье по жизни в ес.
    видите,ноль негатива,только опровержение на чистое вранье.
    а вот те,кто врет,у тех да,негатива выше крыши.

пы.сы и как вы низко падаете рассказывая,что уехавшим не с кем поговорить.
    вот тут уже непонятно это или недалекость мысли и незнание реалий или попытка чем-то обидеть.
    так к слову,поляк довольно разговорчивые люди и им часто интересно обсудить ситуацию в украине.
    но вы можете и дальше думать,что все тут ходят молча

Враховуючи, що відповідь моя була до Angelinn, і беззеб аж ніде не був помянут, а його он аж як встромило - то все так і є.
    А на твою брехню тут вже неодноразово вказувало багато людей, і що? - ти продовжуєш... білий пухнастику...
    Доречи, bezzeb, запиши мене у свій ігнор, бо тіки мій не допоможе...

Дописів
    10 908

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    нетЬ!дранобаба вас покусает)))Заходите сзади

Дописів
    13 721

Типово

звісно. якщо цікаво... місць вільних багато. невдовзі буде ще більше.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

только опровержение на чистое вранье.
    Опровержение вранья от клинического враля - это сильно.
    Вам можно.

Враховуючи, що відповідь моя була до Angelinn, і беззеб аж ніде не був помянут, а його он аж як встромило - то все так і є.
    ППКС
    Заходите сзади
    Шо, своего мужка нет - решила к чужому пристать?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

А на твою брехню тут вже неодноразово вказувало багато людей, і що? - ти продовжуєш... білий пухнастику...
    еще раз,пруфы приведи где про брехню.
    только не надо приводить выкрики "а приведи ссылку за 2014 год или брехун".
    потому что та же ведьма когда-то так выкрикивала,я не приводил,а потом пришли люди и нашли вот ее то высказывание.
    извинений так и не было

Дописів
    13 721

Типово

еще раз,пруфы приведи где про брехню.
    ...
    ...
    ...

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 238

Типово

А шо за проблемы? Я вот из Гонконга вещаю)

Сторінка 685 з 2220 ПершаПерша ... 18558563567567667767867968068168268368468568668768868969069169269369469573578511851685 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті