Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 351 з 3000 ПершаПерша ... 2513013413423433443453463473483493503513523533543553563573583593603614014518511351 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 7 001 по 7 020.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    6 031

Типово

А он что, от себя вещает?

Дописів
    29 157

Типово

Учится видимо у старших. "Мы - це Украина!"
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Дописів
    6 031

Типово

Те старшие иначе говорили...

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    Вы так категоричны.
    А что ж он дерибанил, а то я не в курсе?
    Это он всех научил....
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Екатеринослав, Днепропетровск, Днепр...
    Дописів
    2 460

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    [URL="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=224844378466686&set=a.1107613198749 93&type=3&eid=ARBP1J_NomQDaBTbkp-uBEiFhgFb5nx3zyZkPMLr5uQdoV2CbNma77asacVKc9EeVHLPm RhxUTFRUlWS"]
    [/FONT][/COLOR]
    Я как бы за то, что бы любого кандидата перед выборами хорошенько так вывернули на изнанку, показав все его неприглядные стороны, что собственно и происходит повсеместно. Но как-то презентовать по сути бессмысленную смерть человека (смерть ведь ничего не принесла, кроме пополнения длинного списка погибших?) и про то, что кто-то где-то там зарабатывал... А ведь, дабы оправдать одних, некоторые на форуме ухитрялись писать нечто вроде "та то они высасывают из оккупанта на благо родины, так можна!", но поскольку для меня не имеет значения где зарабатывает человек, то оставим это за скобками.
    Успех стоит измерять не количеством смертей, а количеством спасенных жизней. ИМХО

...Владимир Зеленский от имени «95-го квартала» пожертвовал украинской армии миллион гривен, передали автомобиль «скорой помощи» в зону АТО.
    https://www.moirebenok.ua/novosti/uk...voritelnostyu/

Миллион гривен мог деться куда угодно, а вот скорая помощь чисто гипотетически способна была спасти не одну жизнь. Но это так к размышлению.
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    стесняюсь спросить, а тогда каким боком Порох к безвизу, армии, мове, вере? это все в исключительно в компетенции ВР, как минимум дать денег на это и принять законы
    Там бледным текстом написано самое главное в моем посте. Если вам не дано то... ну, не всем дано.
    PS а может вы просто троль, тогда тем более нах
    Востаннє редагував RomanLV: 03.03.2019 о 00:14
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    Первое появление Зеленского как политика установило уникальный рекорд

... было?...

....
    Также мы писали о том, что Зеленский предложил украинцам самим выбрать кандидатуры премьер-министра и членов Кабмина.
    было-было. Токо как он предлагает выбирать, на референдуме?
    Бо если иначе то выборка боюсь окажется...ну, как бы помягче - неверной.
    Ведь если провести опрос на сайте сепар.инфо то победит медведчук, если среди фейсбук аудитории вата-шоу (это порохобот полтава кто не в курсе) то думаю порошенко, а в группе Зеленкого конечноже "Лысый"

Вобщем снова не хочу цитировать пост про напрягание мозгов. Просто скажу что вас разводят как лохов (С) триждынесудимый

Дописів
    2 716

Типово

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  D0rVviAXQAQ2abh.jpg
Переглядів: 59
Розмір:  65,9 КБ
ID:	2223804

Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    По себе не судите.
    Вы верите что оннне разбирается? Вова рад что такие как вы сущесвтуют Я бы даже сказал как минимум два вовы

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Вы верите что оннне разбирается? Вова рад что такие как вы сущесвтуют Я бы даже сказал как минимум два вовы
    Хотите вынудить повториться ?
    ))))))))))))))))))

Дописів
    8 427

Типово

Хорошая антизеленская статейка. Правильная. Крик души.

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    Хорошая антизеленская статейка. Правильная. Крик души.
    Ага....))

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 969

Типово

международное сообщество посылает уже весьма однозначные сигналы. сначала Мари Йонванович (посол США), сегодня Франция. сколько ни говори "клоун, клоун" во рту смешно не станет.

Звідки Ви
    Екатеринослав, Днепропетровск, Днепр...
    Дописів
    2 460

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    международное сообщество посылает уже весьма однозначные сигналы. сначала Мари Йонванович (посол США), сегодня Франция. сколько ни говори "клоун, клоун" во рту смешно не станет.
    Так глядишь и до вас доберется, будет потом фото с 60м
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    “Цей сценарій найгірший” – Історик із США, сказав що станеться якщо президентом буде Зеленський…

[FONT="]
    6

[/FONT]

[FONT="]
    [/FONT]

Spoiler Spoiler: зеленский у власти 
    У світі неспокійно, Росія окуповує частину України, українським реформам належить пройти ще чималий шлях, а в більшості європейських країн відступає демократія.
    Українці мали би занепокоїтись? У них мало би з’явитись бажання побачити досвідчену людину за штурвалом держави? Так. Але натомість українці збираються обрати в президенти 41-річного телевізійного коміка Володимира Зеленського.
    Згідно з останніми рейтингами, у першому турі виборів, 31 березня, Зеленський бере верх з рахунком у 16,4% голосів над 9,6% колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко та 10,8% президента Петра Порошенка, – передає НВ. – У другому турі (у квітні) Зеленський зможе перемогти Порошенка з рахунком 39,6% до 18,1% і Тимошенко – з 35,5% до 22,2%.
    Популярність цього коміка, вочевидь, є симптомом загальної незадоволеності українців існуючими політичними елітами, яких вони звинувачують у неспроможності задовольнити високі очікування, породжені революцією Євромайдану 2014 року. Не дивно, що переважно російськомовний Зеленський має велику підтримку на південному сході та серед молоді, оскільки ці дві групи є найбільш віддаленими від українських еліт.
    Якою би не була мотивація його прихильників, обрання Зеленського буде негативним для України. Він справляє враження порядної людини, та лише від кількох його публічно виражених поглядів віє грубістю чи кричущою дурістю. І найголовніше те, що він – цілковито недосвідчений як політик. Єдиний досвід з тим, що якимсь чином нагадує світ політики, прийшов до нього через роль президента-реформатора, яку він грає на телебаченні. І цього не достатньо в такий критичний момент для української – а також світової – історії.
    Перемога Зеленського майже негайно призведе до наступних висновків для України.
    По-перше, відносини України із Заходом атрофуються, оскільки Зеленський тільки намагається збагнути, які західні інституції та органи є найбільш важливими для його країни. Перемовини з МВФ, Світовим банком і Європейським банком реконструкції та розвитку уповільняться. Тим часом американські та європейські лідери у своїх відносинах з Україною займуть позицію очікування. Те ж саме зроблять інвестори, які повелися б по-дурному, вклавши свої капітали в країну, якою керує комік.
    По-друге, українські олігархи, що частково відійшли в тінь протягом останніх п’яти років, скористаються недосвідченістю Зеленського та його неспроможністю керувати складними урядовими структурами, щоб організувати своє повернення. Так само, як і корупціонери на всіх рівнях суспільства і держави. Український ВВП піде на спад, тіньова економіка виросте, безробіття зросте, торгівля з Європою скоротиться, а відтік мізків – а особливо тих молодих людей, які вибрали Зеленського – посилиться.
    По-третє, реформи ураз зупиняться. Для початку, Зеленський поняття не має, як нині змінюється суспільство, економіка і політика, і в нього піде рік чи два на те, щоб усе це пізнати. Бюрократичний та адміністративний хаос, який підніметься після того, як Зеленський прийде до влади, зосередить всю увагу нового президента на тому, щоб підтримувати чи заново встановлювати порядок у соціальній, політичній та економічній системі, що руйнуватиметься.
    По-четверте, Путін і його міньйони у відколотих регіонах на південному сході України будуть задоволені прогресом розкладання України під керівництвом Зеленського. Хто міг би впоратись з країною, яку вони вважають жартом, краще за клоуна? Хто міг би зазнати більшого краху з можливими провокаціями на окупованих територіях, на Азовському морі чи материковій Україні? Путін відчує неабияку спокусу розпочати збройний наступ на, скажімо, Маріуполь, відразу ж після інавгурації Зеленського. Можливо, ще більш небезпечним буде наступ пропаганди, яка намагатиметься схилити наївного Зеленського до низки зобов’язань, що рівносильні відмові України від свого суверенітету.
    І якщо ці можливі варіанти не матимуть достатньо поганих наслідків, є велика ймовірність того, що парламентські вибори в Україні цієї осені породять роздроблений і застійний законодавчий орган, неспроможний домовитись ні про що. Тоді Україна отримає найгірший з трьох можливих світів – слабкого президента і слабку Раду перед лицем серйозних внутрішніх і зовнішніх викликів.
    Тоді для нової євромайданної революції настане ідеальний час – можливо, навіть протягом перших місяців після обрання Зеленського. Втім, на цей раз дуже ймовірно, що вона буде від початку насильницькою, оскільки українське населення має напрочуд великі приватні запаси зброї, а українська армія майже напевне стане на бік протестувальників та проти коміка в ролі головнокомандувача. Малоймовірно, що Путін зможе втриматись від того, щоб поспішити на допомогу своїм російськомовним озброєним братам на місце, яке він вважає Малоросією.
    Ці сценарії найгірші з того, що можна собі уявити.
    Коли Путін відійде, і якщо Росія коли-небудь вирішить відмовитись від побудування імперії, українці матимуть повне право обирати клоуна за президента. Але до того часу їм слід усвідомити: керувати країною у сьогоднішньому небезпечному світі – це не жарти.
    джерело
    ИМХО всё это хня на постном масле, шо типа Коли Путін відійде, і якщо Росія коли-небудь вирішить відмовитись від побудування імперії, українці матимуть повне право обирати клоуна за президента.

А цикаво было бы поглядеть на реакцию пи$дюков, если бы опа! и нет российской угрозы... мне кажется, что кое-кто потерял бы опору под ногами - что теперь пи$деть в оправдание?
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 341

Типово

Цитата Допис від АЦТЕК Переглянути допис
    ИМХО всё это хня на постном масле, шо типа Коли Путін відійде, і якщо Росія коли-небудь вирішить відмовитись від побудування імперії, українці матимуть повне право обирати клоуна за президента.

А цикаво было бы поглядеть на реакцию пи$дюков, если бы опа! и нет российской угрозы... мне кажется, что кое-кто потерял бы опору под ногами - что теперь пи$деть в оправдание?
    Теперь будут молится чтобы он никуда не пропал. Пока на нового Пу перестроится-это же- время))

Дописів
    2 212

Типово

В состав «Зе!Команды» вошла Ольга Полякова
    https://replyua.net/news/politika/13...polyakova.html

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від procurement Переглянути допис
    По Днепру,годится)).Ну хоть не лысый.Впрочем о вкусах не спорят)).

Дописів
    8 427

Типово

Вот теперь будет полноценная Зеко!манда.

Дописів
    21 443

Типово

А кто это такая?

Кроме того, «Зе!Команда» пригласила к сотрудничеству ещё 3 жителей Днепропетровской области: Максима Дуденко, Вадима Шуйдина и Олега Шапку.
    Всего трех? т.е. остальные отказались? ) А еще умиляет "жителей". Т.е. я так понял это люди без прошлого и заслуг, тупо первого попавшегося "Васю" пригласили. Или такими что и назвать стыдно.

Сторінка 351 з 3000 ПершаПерша ... 2513013413423433443453463473483493503513523533543553563573583593603614014518511351 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті