Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 42 з 177 ПершаПерша ... 32333435363738394041424344454647484950515292142 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3539, показано з 821 по 840.

Тема: Православна Церква України

Дописів
    84 377

Типово

не можу. не можу спати - собаки з собачої на українську погано перекладають, мій борг бути поруч

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Caxar2011 Переглянути допис
    Макаріос ясно сказав що автокефалія буде визнана ....колись. Автокефалія України це про взагалі. А як Ви тлумачите ці слова? Що автокефалії вже надано, але не визнано? Кому надано? Всім ? В як не визнано то як може бути надано?
    Будьте так любезны, приведите МОИ слова где Я ( а не вы ) "тлумачу" слова Макариоса.

П.С.
    Вы хоть понимаете смысл того, что я пишу?
    Может мне перейти на украинский язык ?

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Будьте так любезны, приведите МОИ слова где Я ( а не вы ) "тлумачу" слова Макариоса.
    Ви не тлумачите, ви приводите ці слова у відповідь на запитання - Яка церква зараз є визнаною ВП.
    Але я Вас прошу їх розтлумачити, може ви інще мали на увазі, ніж я собі маю.

Дописів
    7 619

Типово

зі слов про ЄС
    Каким боком мои слова о ЕО относятся к автокефалии?
    Я в своих словах не связывал автокефалию и ЕО.

Ви недооцінюєте Варфоломія та його гри. А це саме його гра.
    В чем же игра ? Разрушить Православную церковь в которой он Вселенский Патриарх ?
    Ну,ну.ну .... и ч о там дальше по сценарию?
    А после разрушения Православной церкви он что ? уйдет к католикам и будет претендовать на пост Папы ? или примет мусульманство ?
    Колитесь ! Что там дальше, а то интересно .....

Дописів
    7 619

Типово

Ви не тлумачите, ви приводите ці слова у відповідь на запитання - Яка церква зараз є визнаною ВП.
    Але я Вас прошу їх розтлумачити, може ви інще мали на увазі, ніж я собі маю.
    О ! Это ближе.
    Как помните я вам писал "Если что-то не понятно - спрашивайте".
    А вы вместо того, чтобы спросить начали выдумывать и приписывать мне то, что я не говорил.

"Решение об автокефалии Украины принято. Это было самым сложным. Томос - второй шаг, и это не так трудно.
    Томос - это завершение данного решения, то есть - подтверждение. В нужное время и Томос будет предоставлен.
    Патриарх Варфоломей ведет дело и сделает все в свое время".

Тлумачу.
    Православной Цекви, котрая будет создана в Украине будет гарантировано предоставлена автокефалия.
    Сделано это для того, чтобы развеять возможные сомнения священнослужителей несущих свою службу
    в православных храмах Украины о положение будущей поместной УКРАИНСКОЙ Церкви в составе Православной церкви.

Объясню для вас попроще :
    Поступило предложение - "объединяться".
    У епископа Иллариона (предположим) возникли сомнения - объединяться во что? и будет ли это "законно" ?
    КонстПатр дает ответ сомневающимся - объединяйтесь, все законно, автокефалия гарантирована.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

продовжує демонструвати свою грандіозну тупість
    Хорошее у тебя зеркало. Качественное. Продолжай в него смотреть.
    Так яку церкву "признал" ВП ?
    Дебилке не понять.
    Ти вже розібралась
    Давно это сделала. А тебе вот уже несколько человек разжевали до гомогенизированного состояния и в рот положили, а ты даже глотнуть не способна.
    Спасибо, достаточно ясный ответ.
    +1000 Было бы странно, если бы она написала что-то другое, когда нечем крыть то, что просто НЕ ДОШЛО.
    Я нічого не перекручую. Ви просто хочите видати бажане за дійсне. І не можете сприйняти інформацію такою як вона є.
    Хочете доказати що припинення ЄС достатньо для того щоб вважати церкву не канонічною? Покажіть де це написано? Тільки стосовно тих церквів які вже є канонічними.
    Я ж казала Вам, і зараз знов кажу, що одного ЄС не достатньо щоб вважати церкву не канонічною. Тим паче , таку церкву, яка вже є канонічною. я вважаю що РПЦ можна вважати не канонічною тільки тоді коли такою її визнає Константинополь. Коли він забере автокефалію , і почне співати Гундяєву анафеми.
    Цим ЄС РПЦ просто тисне на ВП.
    Пля, закройте кто-то помойную яму этой идиотки!!! Ну, невозможно же слушать это бред!!! Ей об одном - она о другом. Теперь уже оказывается, что признаком каноничности церкви является наличие автокефалии.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Якщо РАВНАЯ церковь може відміняти автокефалії, та рішення що до повноважень автокефальних церков, то вона не РАВНАЯ. Вона ГОЛОВУЮЧА.
    П...ц какой-то. Это на каком языке было????
    Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Я так понял сладенькой поручили качать тему автокефалии, смотрю ранее порола полную хню, а сейчас как-то более подготовилась (или новую методичку подогнали).
    А сейчас у неё Не х.ня???? Вы шутите?? В какой букве её высеров НЕ х.ня???
    Як автокефалія взагалі пов'язана з тим, що ви не можете відрізнити помідор від огірка, помідор від помідора, і постійно робите з цього кисіль?
    Совсем рехнулась диабетичка. Лишь бы высраться.
    Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Сладкая не поняла где прокололась.
    Если бы поняла - уже бы Земля налетела на небесную ось.
    я не можу проколотися
    Ахренеть! Самомнение из всех щелей фонтаном бьёт!
    я ні за кого
    Брехло! Твой фанатизм к паРаше и Х.лу виден даже слепому! Ты же глотку перегрызёшь любому, кто просто косо глянет в их сторону!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    були б Ви ні за кого - не було б Вас тут.
    ППКС
    Цукор, повчіть відмінки, стійки фразеологізими

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

"'канонічна церква " це церква визнана ВП. Або хоч та що підпорядковується якоїсь автокефалії, визнаної ВП.
    Это где ж такая ахинея написана??? Ссылка будет? Или опять просто бзднула?
    Хотя да, забыла: какие могут быть ссылки на раша-методички? Их же только в печатном виде рашеголовым выдают.
    Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    підозрюю, що після перекладача, вона ще править на власний розсуд...
    Однозначно.
    Цукор, кидайте паровози і автоперекладач, я серйозно. Ви не володієте мовою, і вже через це Ваші пости виглядають маячнею.
    Їй це вже сто разів казали. Хіба що ледаще їй такого ще не писало. Як у стіну.
    катувати читачів і опонентів.
    Саме для цього вона й обрала кацапський суржик.
    Хіба що Ваша мета просто засмічувати ефір.
    І це теж.
    Може краще російською
    Вона вважає, що якщо російською, то дуже вже видно її кацапські вуха. А за українською мовою їх можна приховати. До неї так і не дійшло, що своїми знущаннями з української мови вона не лише НЕ ПРИХОВАЛА ті вуха, а повністю витягнула на світ божий всього кацапського віслюка.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

До обдарованих вчітелів, які не бачать далі літер, ще раз повторюю, що це тема не про мову і правопис. Якщо ваш мозок не може докупи зібрати літери у слова, та ще й побачити сенс то це виключно проблеми вашого особистого сприйняття реальності.
    А ведь Мафальда ВЕЖЛИВО с тобой общалась. Я бы даже сказала, СЛИШКОМ вежливо. А ты в ответ просто взяла и насрала. Только за то, что тебя ОПЯТЬ ткнули твоим свиным рылом в твою тотальную безграмотность. Тем самым в очередной раз подтвердила, что ты самая обыкновенная гнида.
    вчителька йдить вже спати
    А ты кто такая, чтобы ей указывать? Да и вообще кому-либо.
    Вы хоть понимаете смысл того, что я пишу?
    Ты такие вопросы задаёшь! Длинные. Достаточно было спросить коротко: "Вы понимаете?" И ответ на него очевиден даже слепому: она НЕ понимает. НИ-ЧЕ-ГО.
    Может мне перейти на украинский язык ?
    Хороший троллинг. Давай, добей её.
    А после разрушения Православной церкви он что ? уйдет к католикам и будет претендовать на пост Папы ? или примет мусульманство ?

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Шалом,православные!!!

Ну шо,попов уже поделили-на правильных и не правильных???

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Кста,мне вот что думается...

А ведь попы то заинтересованы в ухудшении жизни в стране...

Ведь когда все у людей хорошо-они много путешествуют,много видят,познают,развиваются...Даже могут полететь у космос!!
    И им интереснее новый Айфон купить,чем к попам зайти..

А когда у людей все плохо-они опускаются в бездну мракобесия,окукливаются в своих норах,сбиваются в стаи ,и бегут к шаманам...

Которые бьют в бубен и учат выть на луну...
    Востаннє редагував oleg orenda: 25.10.2018 о 10:11

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від oleg orenda Переглянути допис
    Кста,мне вот что думается...

А ведь попы то заинтересованы в ухудшении жизни в стране...

Ведь когда все у людей хорошо-они много путешествуют,много видят,познают,развиваются...Даже могут полететь у космос!!
    И им интереснее новый Айфон купить,чем к попам зайти..

А когда у людей все плохо-они опускаются в бездну мракобесия,окукливаются в своих норах,сбиваются в стаи ,и бегут к шаманам...

Которые бьют в бубен и учат выть на луну...
    Шалом, хавэр... Ну таки ДА.

Дописів
    4 393

Типово

Каким боком мои слова о ЕО относятся к автокефалии?
    Я в своих словах не связывал автокефалию и ЕО.
    дійсно причому? я про автокефалію теж не казала

В чем же игра ? Разрушить Православную церковь в которой он Вселенский Патриарх ?
    Ну,ну.ну .... и ч о там дальше по сценарию?
    Колитесь ! Что там дальше, а то интересно .....
    я гадала що ви його недооцінюєнте, а ви взагалі вважаєте його дурнем... чи як?

Дописів
    4 393

Типово

О ! Это ближе.
    Как помните я вам писал "Если что-то не понятно - спрашивайте".
    А вы вместо того, чтобы спросить начали выдумывать и приписывать мне то, что я не говорил.

"Решение об автокефалии Украины принято. Это было самым сложным. Томос - второй шаг, и это не так трудно.
    Томос - это завершение данного решения, то есть - подтверждение. В нужное время и Томос будет предоставлен.
    Патриарх Варфоломей ведет дело и сделает все в свое время".

Тлумачу.
    Православной Цекви, котрая будет создана в Украине будет гарантировано предоставлена автокефалия.
    Сделано это для того, чтобы развеять возможные сомнения священнослужителей несущих свою службу
    в православных храмах Украины о положение будущей поместной УКРАИНСКОЙ Церкви в составе Православной церкви.

Объясню для вас попроще :
    Поступило предложение - "объединяться".
    У епископа Иллариона (предположим) возникли сомнения - объединяться во что? и будет ли это "законно" ?
    КонстПатр дает ответ сомневающимся - объединяйтесь, все законно, автокефалия гарантирована.
    добре...

1. з'ясувала як Ви розумієте те що Ви навели. Але яким чином це дає відповідь на запитання - яка церква є зараз канонічною в Україні, чи як сказала це ДНєрісь - "признали" ?

2. якщо Ви мали на увазі що сан Фаларета або Макарія тягне за собою визнання гаража канонічною церквою, то ні.

От за яким правом - каноном надано Філарету сан Патріарха Русі-України, чи що там вони собі вигадали, як що це є канонічна, не автокефальна церква ? чи як до Вас ближче - церква що визнана ВП. То якщо, церква визнана ВП, то вона має визнавати і те що ВП є Патріархом цієї церкви чи не так ? а тут раптом-Патріарх Києва-Русі у канонічній УПЦ КП, якій ще навіть автокефалії не надали

Дописів
    4 393

Типово

Хтіла більш розгорнути картіну, тому питала Вас яка церква є канонічною ЗАРАЗ в Україні. але нехай ....

Піду шляхом "попроще" .

Які зараз ПРАВА має УПЦ МП в Україні та взагалі?

відповісте на те...тоді й будемо пробувати відповідати на це

Теперь у вас достаточно информации, чтобы все же ответить на конкретные вопросы :
    1. Обязаны ли священнослужители из УПЦ МП выполнять минское решение Священного Синода РПЦ о прекращении ЕО с Константинопольским патриархатом?
    Да ? Нет ?
    2. Обязаны ли священнослужители из УПЦ МП принимать как канон (закон) решение Священного Синода Константинопольского патриархата (все решения, без исключения) ?
    Да? Нет?

Дописів
    3 279

Типово

Цукерочко! Чем дальше Ридна Ненько от токсичной мокши - тем лучше! А там хоть боком, хоть раком, хоть с прискоком - абы дальше быть от орды, от зловонного пуйлостана. И любые законы побоку, коль речь идет об окончательном отделении от тухлой орды.

Дописів
    13 721

Типово

Ха, так у цьому собака й порилася...
    Не хоче "дальше от орди" і усьо тут.
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Пиночет Переглянути допис
    Цукерочко! Чем дальше Ридна Ненько от токсичной мокши - тем лучше! А там хоть боком, хоть раком, хоть с прискоком - абы дальше быть от орды, от зловонного пуйлостана. И любые законы побоку, коль речь идет об окончательном отделении от тухлой орды.
    так вже ж.

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від Пиночет Переглянути допис
    Когда Франклину было 7 лет, он сделал ошибку, о которой помнил 70 лет. Тогда ему безумно хотелось иметь свисток. Он зашел в магазин игрушек и выложил все свои деньги на прилавок, попросил свисток, даже не поинтересовавшись ценой.
    "Когда я пришел домой, - писал он своему другу 10 лет спустя, - я стал расхаживать по своему дому и свистеть, очень довольный своей покупкой. Но когда старшие братья и сестры узнали, что я заплатил за свисток гораздо больше, чем он стоил, они подняли меня на смех. Я от досады заплакал".
    "Когда я стал взрослым, - рассказывал Франклин, - и увидел поступки людей, то понял, что много, очень много людей платят слишком дорого за приобретение свистка. Короче говоря, что большая часть несчастий человечества обусловлена неправильной оценкой ценности вещей, тем, что они слишком дорого платят за свисток".
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Сторінка 42 з 177 ПершаПерша ... 32333435363738394041424344454647484950515292142 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті