Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 40 з 177 ПершаПерша ... 30313233343536373839404142434445464748495090140 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3539, показано з 781 по 800.

Тема: Православна Церква України

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Не понятно какой смысл вы вкладываете в слово "головуюча".

Это не в обиду вам сказано, а просто потому, что тут на форуме один из фрумчан как-то объявил мне :"Я имею право вкладывать в произносимые мною слова ЛЮБОЙ смысл".

Я не могу что-то возражать вам или соглашаться с вами до тех пор пока не пойму
    смысл ваших слов.
    «У нас є привілей бути старшим братом у світовій православній церкві. Константинопольський патріарх представляє у світі Православ’я, є його виразником і несе за нього історичну, канонічну і теологічну відповідальність. Прерогативою Вселенського патріарха є координація роботи світового православ’я, включаючи скликання соборів, а також підтримка міжцерковних і міжконфесійних діалогів, у нього є право арбітра в церковних справах — це право (канон 2 було надано Константинопольському архієпископу в 451 році на IV Вселенському соборі.
    такого права немає більш ні в кого....тобто нашу суперечку міг би вирішити ВП сказавши що Я або Ви не праві...і це було б слово останньої інстанції.

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Caxar2011 Переглянути допис
    а що в Україні вже з'явився канонічний Київський Патріарх, рукопокладений Варфоломієм?
    Нет, я нигде такого не утверждал, что в Украине УЖЕ появился Киевский Патриархат.

Чи для Вас канонічний ієрарх дорівнює Патріарху?
    Ну поскольку гипонимом слова "иерарх" есть слово "епископ", а епископ возглавляющий автокефальную церковь может иметь сан "патриарх", эти понятия имеют объединяющую связь.

П.С.
    Ваш вопросы из разряда "вообще" или предполагают какую-то конкретику ?

Дописів
    7 619

Типово

Кніжечка пише про єдність, а ви надаєте єдністі поняття канонічності. Єдність витікає як опція із канонічності. Бо саме канонічність дозволяє церкві мати єдність.
    И...
    Ну , развивайте мысль дальше...
    Ладно, я сам продолжу ваши слова : А церковь отказавшаяся от ЕО вышла из единства Церкви , так как отказалась от ОСНОВНОГО Канона - Евхаристии.
    Не странно ли после такого называть церковь "канонической" ?

П.С.
    В очередной раз прошу вас уйти от понятие "каноничность церкви" которую придумали в РПЦ 30 лет тому назад.
    Там действительно РПЦ - каноничная церковь с момента рождения и до прекращения жизни на Земле.

Дописів
    7 619

Типово

«У нас є привілей бути старшим братом у світовій православній церкві. Константинопольський патріарх представляє у світі Православ’я, є його виразником і несе за нього історичну, канонічну і теологічну відповідальність. Прерогативою Вселенського патріарха є координація роботи світового православ’я, включаючи скликання соборів, а також підтримка міжцерковних і міжконфесійних діалогів, у нього є право арбітра в церковних справах — це право (канон 2 було надано Константинопольському архієпископу в 451 році на IV Вселенському соборі."

такого права немає більш ні в кого....тобто нашу суперечку міг би вирішити ВП сказавши що Я або Ви не праві...і це було б слово останньої інстанції.

Ага, судя по той цитате, которую вы привели, то в понятие "головуючий" вы вкладываете смысл того,
    что Вселенскому Патриарху передана функция арбитра в церковных делах.
    Каким образом это соотносится с вашим несогласием того, что ВСЕ поместные Церкви равноправны ?

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Сладкая не поняла где прокололась.

Сними парашют. (с)

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Сладкая не поняла где прокололась.

Сними парашют. (с)
    Бач, олежко, я не можу проколотися, бо я ні за кого. Але такі як ти винні що питання НЕ ДЕРЖАВНОЇ церкви винесли у політичну , дєржавну, площину. І що обговорення її становища зачіпає одну чи іншу сторону інтересів, це природньо. А як ти хотів...

Дописів
    13 721

Типово

... Але такі як ти винні що питання НЕ ДЕРЖАВНОЇ церкви винесли у політичну , дєржавну, площину. ...
    Аж цікаво стало - чим?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    84 393

Типово

Бач, олежко, я не можу проколотися, бо я ні за кого. Але такі як ти винні що питання НЕ ДЕРЖАВНОЇ церкви винесли у політичну , дєржавну, площину. І що обговорення її становища зачіпає одну чи іншу сторону інтересів, це природньо. А як ти хотів...
    були б Ви ні за кого - не було б Вас тут.
    пардон за втручання - інколи гортаю цю тему.

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    були б Ви ні за кого - не було б Вас тут.
    Да ну! А поговорить?
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Дописів
    13 721

Типово

Та, да...
    Робота, робота...
    Вже десь з два тиждні як , навіть, на мову довелося сахару перейти для більшої переконливості та реабілітації після шкандалю з обливання лайном Українського Гімну
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    84 393

Типово

не слідкувала ніколи за цим ніком.
    кажете, робота?
    бот має бути харизматичний. понабирали за оголошеннями! ))

Дописів
    84 393

Типово

ого. це круто. ви тут уже листа до Варфоломея пишете, аби він розсудив?

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Та, да...
    Робота, робота...
    Вже десь з два тиждні як , навіть, на мову довелося сахару перейти для більшої переконливості та реабілітації після шкандалю з обливання лайном Українського Гімну
    А шо, разве был шкандаль? И хто с кем?
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Дописів
    8 580

Типово

питання НЕ ДЕРЖАВНОЇ церкви винесли у політичну , дєржавну, площину.
    яка там площина? усе просто, як дважді два - не топтатимуть більше кацапопопи українську землю! і не тужся!
    Чи будете ви, якщо вам доведеться опинитися перед судом, казати, що це помста чи політичне переслідування? /В.Зеленський. 19.04.2019/

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    яка там площина? усе просто, як дважді два - не топтатимуть більше кацапопопи українську землю! і не тужся!
    Та - там хоч би швидка Настя не трапилася

Дописів
    4 393

Типово

Нет, я нигде такого не утверждал, что в Украине УЖЕ появился Киевский Патриархат.

Ну поскольку гипонимом слова "иерарх" есть слово "епископ", а епископ возглавляющий автокефальную церковь может иметь сан "патриарх", эти понятия имеют объединяющую связь.
    Ви біжете поперед паровоза. Автокефалії ще ніхто нікому не надавав.
    А так вірно, глава автокефальної церкви може мати сан "патріарха".
    Але ж що ми бачимо у СМІ ?

І ось цікаво хто ж надав йому такий сан?

))))))))

Дописів
    8 580

Типово

І ось цікаво хто ж надав йому такий сан?

))))))))
    Чи будете ви, якщо вам доведеться опинитися перед судом, казати, що це помста чи політичне переслідування? /В.Зеленський. 19.04.2019/

Дописів
    84 393

Типово

Цукор, та киньте вже той гугл-перекладач: результат потворний підіть повчіть відмінки, стійки фразеологізими, наприклад.

Дописів
    4 393

Типово

И...
    Ну , развивайте мысль дальше...
    Ладно, я сам продолжу ваши слова : А церковь отказавшаяся от ЕО вышла из единства Церкви , так как отказалась от ОСНОВНОГО Канона - Евхаристии.
    Не странно ли после такого называть церковь "канонической" ?
    П.С.
    В очередной раз прошу вас уйти от понятие "каноничность церкви" которую придумали в РПЦ 30 лет тому назад.
    Там действительно РПЦ - каноничная церковь с момента рождения и до прекращения жизни на Земле.
    Може "канонічність церкви" вигадали РПЦ, але суті це не змінює , "'канонічна церква " це церква визнана ВП. Або хоч та що підпорядковується якоїсь автокефалії, визнаної ВП. Яка є у тому списку що ви вище надавали. Я ж писала що канонічна дорівнює визнаної Константинополем. Ну ок, буду писати визнана ВП, якщо Вас так дратує.
    Стосовно канона євхаристії я Вам надавала приклад того самого канона. Що є канон, а є спільне його виконання. І що цє різні речі.
    Ви знов біжете поперед паровоза і зарано скидаєте гравця РПЦ із арени.
    Востаннє редагував Caxar2011: 24.10.2018 о 23:20

Дописів
    8 580

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    Цукор, та киньте вже той гугл-перекладач: результат потворний підіть повчіть відмінки, стійки фразеологізими, наприклад.
    підозрюю, що після перекладача, вона ще править на власний розсуд...

Сторінка 40 з 177 ПершаПерша ... 30313233343536373839404142434445464748495090140 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті