Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 41 з 177 ПершаПерша ... 31323334353637383940414243444546474849505191141 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3539, показано з 801 по 820.

Тема: Православна Церква України

Дописів
    84 377

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    підозрюю, що після перекладача, вона ще править на власний розсуд...
    пост з паровозом вбила в перекладач - те й вийшло.

Цукор, коли треба позначити, що хтось надто поспішає, українською кажуть "поперед батька в пекло".

Дописів
    84 377

Типово

Цукор, кидайте паровози і автоперекладач, я серйозно. Ви не володієте мовою, і вже через це Ваші пости виглядають маячнею. Суті там не видно, навіть якщо вона і передбачалась. Ну правда, годі катувати читачів і опонентів.

Хіба що Ваша мета просто засмічувати ефір. Бо виглядає на те.

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Ага, судя по той цитате, которую вы привели, то в понятие "головуючий" вы вкладываете смысл того,
    что Вселенскому Патриарху передана функция арбитра в церковных делах.
    Каким образом это соотносится с вашим несогласием того, что ВСЕ поместные Церкви равноправны ?
    Ну не тільки це. Константинополь може ще надавати автокефалії. Створюючи тим самим якусь, помісну,автокефальну церкву. А також переросподіляти керування мітрополіями. Що ми і бачимо. Все що змогла зробити на це РПЦ це надути губи та оголосити припинення ЄС.
    Бо вона не має іерархичної переваги і створена Константинополем (у правах).
    Тож як Константинополь може бути рівним?

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    Хіба що Ваша мета просто засмічувати ефір. Бо виглядає на те.
    Саме цим ви зараз і займаєтесь.

Дописів
    84 377

Типово

вибачте, вчительська профдеформа - коли бачу імітацію тексту, одразу жадаю контакту з автором, аби спитати що його спонукало написати такі безглузді літери

Дописів
    4 393

Типово

Ви темою помилилися. Тут мова за церкви, а не за вчітельскі профдеформи.

Дописів
    84 377

Типово

через інтерес до церковного процесу сюди і зазираю, але ж Ваших постів тут рясно, а в них слова і літери зліплені недолуго, отже сенс втрачається, навіть якщо він і був)) От і питаю - чому так? Може краще російською - просто аби прозоро писати. Зрозуміло.

Дописів
    13 721

Типово

через інтерес до церковного процесу сюди і зазираю, але ж Ваших постів тут рясно, а в них слова і літери зліплені недолуго, отже сенс втрачається, навіть якщо він і був)) От і питаю - чому так? Може краще російською - просто аби прозоро писати. Зрозуміло.
    Російською їй вже ну ніяк не можна...
    Бо відразу пишуть "больнойрашасобакибред"(с)...
    А так хоч хтось намагається якогось змісту знайти...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Caxar2011 Переглянути допис
    Ви біжете поперед паровоза. Автокефалії ще ніхто нікому не надавав.
    Я бегу ? Впереди паравоза ?
    На чем основывается такое ваше утверждение ?
    На том, что я принес сюда слова епископа Макариоса Христопольского, помощника вселенского патриарха ?

Ну тогда уж пишите так: "Макариос Христопольскоий врет о том, что Вселенский патриарх принял решение об автокефалии Украины."
    По крайне мере это будет порядочно в отношении меня.
    Как это будет выглядеть в отношение епископа Макариоса и кому поверят люди - вам или ему, это решать народу.

А если хотите в чем-то обвинить лично меня, тогда объявите, что я все выдумал и Макариос НЕ говорил такие слова : "Решение об автокефалии Украины принято.
    Это было самым сложным. Томос - второй шаг, и это не так трудно. Томос - это завершение данного решения, то есть - подтверждение.
    В нужное время и Томос будет предоставлен. Патриарх Варфоломей ведет дело и сделает все в свое время".

Дописів
    7 619

Типово

Але ж що ми бачимо у СМІ ?

І ось цікаво хто ж надав йому такий сан?

))))))))
    Ну если интересно, то тогда спрашивайте.
    (Удивительно, что вы сами не понимаете элементарных вещей.)
    Такой сан ему дан Поместным Собором УПЦ КП.

Дописів
    4 393

Типово

До обдарованих вчітелів, які не бачать далі літер, ще раз повторюю, що це тема не про мову і правопис. Якщо ваш мозок не може докупи зібрати літери у слова, та ще й побачити сенс то це виключно проблеми вашого особистого сприйняття реальності.

Дописів
    84 377

Типово

До обдарованих вчітелів, які не бачать далі літер, ще раз повторюю, що це тема не про мову і правопис. Якщо ваш мозок не може докупи зібрати літери у слова, та ще й побачити сенс то це виключно проблеми вашого особистого сприйняття реальності.
    Вибачте, але це Ви не можете зібрати слів до купи))
    це Вашому мозкові несила висловити думки - звідси закономірне питання: як такий кволий мозок впорається з осягненням церковних процесів
    Востаннє редагував Мафальда: 25.10.2018 о 00:18

Дописів
    4 393

Типово

Я бегу ? Впереди паравоза ?
    На чем основывается такое ваше утверждение ?
    На том, что я принес сюда слова епископа Макариоса Христопольского, помощника вселенского патриарха ?

Ну тогда уж пишите так: "Макариос Христопольскоий врет о том, что Вселенский патриарх принял решение об автокефалии Украины."
    По крайне мере это будет порядочно в отношении меня.
    Как это будет выглядеть в отношение епископа Макариоса и кому поверят люди - вам или ему, это решать народу.

А если хотите в чем-то обвинить лично меня, тогда объявите, что я все выдумал и Макариос НЕ говорил такие слова : "Решение об автокефалии Украины принято.
    Это было самым сложным. Томос - второй шаг, и это не так трудно. Томос - это завершение данного решения, то есть - подтверждение.
    В нужное время и Томос будет предоставлен. Патриарх Варфоломей ведет дело и сделает все в свое время".
    Макаріос ясно сказав що автокефалія буде визнана ....колись. Автокефалія України це про взагалі. А як Ви тлумачите ці слова? Що автокефалії вже надано, але не визнано? Кому надано? Всім ? В як не визнано то як може бути надано?
    Востаннє редагував Caxar2011: 25.10.2018 о 00:21

Дописів
    13 721

Типово

Щодо розкиданих сахаром літер
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    7 619

Типово

Може "канонічність церкви" вигадали РПЦ, але суті це не змінює , "'канонічна церква " це церква визнана ВП. Або хоч та що підпорядковується якоїсь автокефалії, визнаної ВП. Яка є у тому списку що ви вище надавали. Я ж писала що канонічна дорівнює визнаної Константинополем. Ну ок, буду писати визнана ВП, якщо Вас так дратує.
    Стосовно канона євхаристії я Вам надавала приклад того самого канона. Що є канон, а є спільне його виконання. І що цє різні речі.
    Вы сумбурно излагаете свои мысли, поэтому мне трудно понять с чем вы не согласны.
    Я придерживаюсь той позиции, что "каноничность" - это соблюдение поместной церковью
    ВСЕХ канонов (законов) Православной церкви.
    Эти каноны ТОЧНО определены и установлены.
    Как только одна из поместных церквей перестанет выполнять/признавать хоть один из канонов (законов) она теряет право считаться каноничной.
    ЕО относится к одним из основных канонов.
    Если какая-то церковь отказывается от ЕО, она выходит из понятия "каноничная".
    Моментом выхода из "каноничности" является момент объяления поместной церковью об отказе ею соблюдать один из канонов.

Еще раз.
    "Каноничность" это не просто признание церкви таковой по чьему либо желанию (даже ВП).
    Это признание того, что ВСЕ ДЕЙСТВИЯ это церкви подчиняются Православным канонам.
    Понимаете разницу между "признать церковь" и "признать действия церкви " ?
    Сколько бы раз не говорила РПЦ о своей "каноничности" , но если она не будет исполнять
    каноны Православной церкви то она останется "каноничной" только сама для себя.

Дописів
    7 619

Типово

Ви знов біжете поперед паровоза і зарано скидаєте гравця РПЦ із арени.
    Это с каких моих слов вы пришли к такому выводу ?
    Я не то, что НЕ сбрасываю с арены РПЦ (как вы правильно ее назвали - "игрока"), я из-за этой РПЦ страшно переживаю за Варфоломея 1.
    Я боюсь, что РПЦ пошлет своих Солсберецких гомосеков мазать "новичком" ручки врат православных храмов Константинопольского патриархата
    или сыпать полоний в трапезу Патриарха Варфоломея или еще какую подлость придумает.
    Какое же тут может быть "сбрасывание с арены" ?. Ни-ни, ни Боже мой, за этой РПЦ нужен глаз да глаз.

Дописів
    84 377

Типово

та що підпорядковується якоїсь автокефалії
    якійсь
    канонічна дорівнює визнаної Константинополем
    визнаній

відмінки, Цукор, відмінки! вони не залежать від суржику і рівня культури людини і дозволяють розкрити сенс думки.
    якщо він є)

Дописів
    4 393

Типово

Это с каких моих слов вы пришли к такому выводу ?
    зі слов про ЄС

Я не то, что НЕ сбрасываю с арены РПЦ (как вы правильно ее назвали - "игрока"), я из-за этой РПЦ страшно переживаю за Варфоломея 1.
    Ви недооцінюєте Варфоломія та його гри. А це саме його гра.

Дописів
    4 393

Типово

вчителька йдить вже спати

Дописів
    84 377

Типово

а! Варфоломеевские головорезы вооружатся "Новичком"?

Сторінка 41 з 177 ПершаПерша ... 31323334353637383940414243444546474849505191141 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті