Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 7392, показано з 1 по 20.

Тема: Ждешь ребенка. Часто задаваемые вопросы - пост №3. Том 62

Деревоподібний режим

Дописів
    3 324

Типово

Цитата Допис від Хель Переглянути допис
    Каждый выбирает то, что нравится ему. Кстати, я думала назвать Сашей, но муж против - у него брат Саша, и получается двойное имя в семье... Так что будет у нас другое, вполне обычное имя. Кстати, заметила что обычные имена сейчас большая редкость, но мне это даже нравится. Могу быть уверенной, что в садике, школе и далее мой ребенок будет носить оригинальное имя )))
    У мене син і дві донечки. Одну звуть Яніна, іншу Олена - Льоля, Лєночка. Жодних повторень. Взагалі старша усюди одна така Яніна Сергіївна. Молодша теж серед Сонь, Маш, Христь одна така, хоча в моєму оточенні Лєн дуже багато
    Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Вот видите. Приколы таки врезаются в память((
    Нещодавно прикол, заповнюємо доки, людина, що я знала як Георгія Івановича, виявився Георгій Ваняйович. Якась дуже романтична особа записала його батька у доках Ванею. Начебто ім'я гарне, але з призвищем вийшла лажа)))
    Цитата Допис від Daizy Переглянути допис
    Эван Александрович
    А меня, Яна зовут, если что. Это полное имя и в паспорте так. Моя мама дала мне имя, чтобы оно было особенным и не распространенным на тот момент. Все родственники были против и не давали свое согласие на мое личное имя и жила я две недели без имени, пока родители таки не отстояли свое право называть детей как хотят. Хотя мне мое имя совсем не кажется дивным и каким-то особенным, оно не славянское - ну и что Это я к тому, что имена, которые сейчас не на слуху, не обязательно будут странными, когда появится необходимость в отчестве. Меня в этой истории смущает не отчество малыша, а отчество его детей... Анна Эвановна??? Звучит замысловато-то. Но а целом, я думаю, что отчества перестанут со временем играть ту роль, которая есть сейчас. И в наше время отчества не распространены особо, по крайней мере в моем окружении.
    Дейзі, трішки не за темою, з ким народжували ? Не з Донатовичем часом?

Цитата Допис від ANYTA2006 Переглянути допис
    а мне Эмилия очень нравится!А вообще, я за разнообразия!Вот у меня в классе помню было 5 Лен,3 Кати, 3 Наташи, 1 Александра ну и все разнообразие!Каждый родитель хочет чтобы его ребенок был единственным и уникальным.Понятно, что мало-мальское сочетание очень желаемо, но то дело такое.....У меня Марта и Анита Викторовны)))) По моему более-менееА родился бы мальчик, был бы Ким Викторович.Так муж хотел.Первого сына я отвоевала и назвала Дмитрием как хотела)))
    Усі імена гарні, аби дитині з ними буде комфортно. Знаю Електрона, його усі звали Еліком в школі. І йому було комфортно і не дражнили. Гірше, коли батьки називають дуже претезиозним ім'ям, і не припускають скорочень. Були у нас в школі Анжеліка і Джульєтта. Перша з подачі батьків наполягала на повному імені, то вона від нас натерпілися. Соромно, дійсно, але діти не сприймають довгих незвичних імен. Друга дівчина приїхала після землетрусу з Вірменії, дуже швидко "перефарбувалася" на Юльку. І було їй щастя. Це я про що, не дуже важливо, як буде звучати ім'я з призвищем, головне, щоб людині з цим ім'ям було комфортно, а всі наші комплекси йдить з дитинства. То крім дорослого довгого гарного імені повинне бути ще дитяче, миле і звичне для нашого вуха. Тоді усім буде добре.
    P.S. Лєночка, більш ніж впевнена, що свою Аніту звете Анєю та Анюткою. Чи не так?
    Востаннє редагував Ж Е К А: 22.10.2018 о 20:10
    Йду своїм шляхом, нікого не чіпаю...

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті