Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 64 з 367 ПершаПерша ... 14545556575859606162636465666768697071727374114164 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7338, показано з 1 261 по 1 280.

Тема: Флудилка-болталка (том 8)

Звідки Ви
    Победа-6
    Дописів
    4 469

Типово

Добрый вечер девочки! Как редко сейчас получается добираться до форума...
    Пойду погуляю-почитаю наши новости форумские))

Цитата Допис від Arishik Переглянути допис
    как же по дебильному звучит "Донецкая народная республика"
    Домбабве и Луганда повеселее звучат

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    По ходу, я тут єдина, хто вважає, що Фреймут недарма тримає в тонусі рестораторів-готельєрів
    Ну, таке. Я вважаю, що за такі гроші маю право спати на чистому матрасі.
    Та ні. Чистота - то так, має бути однозначно. Але ж вона така винахідлива дама, що чистота то така фігня поряд з усим іншим /ну як в сьогоднішньому випуску: в "даблдеккері" кухня затісна і бариста кришку взяв руками, до якої вона "писком" прикладатися буде , в "репортері" офіціант не зняв з неї пальто (він, мабуть, ім’я своє забув, як вона налетіла, яке там пальто), в "гудзоні" вона на свою начебто алергію червоної риби наїлася, у хостелі до туалета далеко йти... Ну не знаю.../

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Млинці дводенної давнини - це жорстоко для ресторана з таким чеком. Навіть під плівкою вони втрачають смакові властивості і черствіють.
    Мені дивно, що таку незаморочну страву вони готують на кілька днів наперед.
    Так може то кухарів тим годують, чого ж "добру пропадать"

Звідки Ви
    лівий третій
    Дописів
    24 209

Типово

Меня больше взбесило, что она пришла в конкретный гендаль проводить ревизию. Типа искала кафе возле вокзала, а дошла аж до пл. Островского. Зашла в него и удивляется отчего там только мужчины (как она еще не попала на вечно валяющихся там на ступеньках пьяных - удивляюсь). Понятное дело пост****ась там. Зря потрачено эфирное время, можно было найти что-то ближе к вокзалу и достойнее.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Та ні. Чистота - то так, має бути однозначно. Але ж вона така винахідлива дама, що чистота то така фігня поряд з усим іншим /ну як в сьогоднішньому випуску: в "даблдеккері" кухня затісна і бариста кришку взяв руками, до якої вона "писком" прикладатися буде , в "репортері" офіціант не зняв з неї пальто (він, мабуть, ім’я своє забув, як вона налетіла, яке там пальто), в "гудзоні" вона на свою начебто алергію червоної риби наїлася, у хостелі до туалета далеко йти... Ну не знаю.../
    Слухайте, ну в Репортері офіціант повинен мати витримку. Це смішно - "розгубився".
    Це програма-провокація, ніхто ж не приховує. Вона навмисно моделює нестандартні ситуації і в цьому сенс.

Кухня в "даблекері" шокувала це таки неповага до персонала з боку власників. Уявляю, як то важко психологічно там працювати.

У Риби Андрія є проблема - сирість через підвальне приміщення. З нею треба боротись, а не наговорюватись. Випрати шторку раз на тиждень навіть - не проблема. Зробити теплу підлогу, аби зменшити вогкість - теж реально.

Так може то кухарів тим годують, чого ж "добру пропадать"
    не вірю!*-)
    Або там мусить бути спеціальна позначка Її не було

Звідки Ви
    Левобережный
    Дописів
    14 595

Типово

Цитата Допис від Tatianochka Переглянути допис
    Меня больше взбесило, что она пришла в конкретный гендаль проводить ревизию. Типа искала кафе возле вокзала, а дошла аж до пл. Островского. Зашла в него и удивляется отчего там только мужчины (как она еще не попала на вечно валяющихся там на ступеньках пьяных - удивляюсь). Понятное дело пост****ась там. Зря потрачено эфирное время, можно было найти что-то ближе к вокзалу и достойнее.
    "Пузату хату" например
    Ничто так не стройнит женщину, как НЕ ЖРАТЬ!

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Та ні, вона там дуже по-доброму повелася. І помітьте, що жіночка-продавчиня гідно витримала всі провокації і не наклала в памперс, як офіціант в Репортері.
    Я дуже рідко дивлюся цю передачу, проте знаю, що вона серед іншого часто інспектує саме забігайлівку в районі вокзалу - чи не в кожному місті.

Пузата хата - не зовсім те

Звідки Ви
    Левобережный
    Дописів
    14 595

Типово

Та ні, вона там дуже по-доброму повелася. І помітьте, що жіночка-продавчиня гідно витримала всі провокації і не наклала в памперс, як офіціант в Репортері.
    Я дуже рідко дивлюся цю передачу, проте знаю, що вона серед іншого часто інспектує саме забігайлівку в районі вокзалу - чи не в кожному місті.

чого ?

Звідки Ви
    лівий третій
    Дописів
    24 209

Типово

Я не про Пузатую. Если не ошибаюсь, то там возле Экспресса есть две кафешки.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Марисон Переглянути допис
    чого ?
    це мережевий заклад, а не окремо діюча забігайлівка. Це все одно, що МакДональдс інспектувати*-) та й не наливають там і меню - інше. Зате схоже, що свіжіші страви, ніж у Репортері))))) судячи з порожнього холодильника і того, що їжу привозять від домашнього кухаря щодня. Принамні потенційно)

Я не про Пузатую. Если не ошибаюсь, то там возле Экспресса есть две кафешки.
    А яка різниця? Для мене, наприклад, вони всі однакові в тому районі. Вони чимось більш гідні? Чи там більш людно?

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    57 246

Типово

Всем приветик)!
    Цитата Допис від Cate Переглянути допис
    Кстати да, заколотить 5 минут и пожарить 5 .
    есть блюда ,которые готовят впрок.И замораживают в аппаратах шоковой заморозки (чем лучше аппарат ,тем длиннее срок хранения).В дорогих ресторанах, да-да). Блинчики, думаю, одно из таких блюд.Навороченный пароконвектомат тысяч за 15-20 (не гривен) превращает этот шоково-замороженный блинчик в безумно вкусную штучку). Вы и не догадаетесь, что блинчик приготовлен месяц назад, песня будет, а не блинчик)!
    Да, не каждое заведение может позволить себе такие аппараты.Думаю, что гудзоны - репортеры точно могут.

ЗЫ/А мне одной показалось ,что "страдания" по Гудзону просто такая себе реклама заведения? Мол посмотрите, какая пришибленная ведущая,все ей не так,придирается к глупостям)))?
    ЗЫ2/ Хостел очень нормальный , каким ему еще быть,хостелу то?Тем более за 99 грн?
    ЗЫ3/ Девочка-админ из хостела - молодец.И шторку заменили)).

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Слухайте, ну в Репортері офіціант повинен мати витримку. Це смішно - "розгубився".
    Це програма-провокація, ніхто ж не приховує. Вона навмисно моделює нестандартні ситуації і в цьому сенс.

Кухня в "даблекері" шокувала це таки неповага до персонала з боку власників. Уявляю, як то важко психологічно там працювати.

У Риби Андрія є проблема - сирість через підвальне приміщення. З нею треба боротись, а не наговорюватись. Випрати шторку раз на тиждень навіть - не проблема. Зробити теплу підлогу, аби зменшити вогкість - теж реально.

не вірю!*-)
    Або там мусить бути спеціальна позначка Її не було
    Та зрозуміло, що вона провокує. Але я також розумію, що всі ми люди і не кожен згоден аби його на всю країну ославляли, особливо, якщо провина не така й провина.
    Я взагалі не дуже зрозуміла ситуацію з тим пальто, бо зазвичай при вході в заклад є гардеробщик, який одразу пропонує роздягнутися. До чого тут офіціант? Я так розумію, що якщо вона пішла мимо гардеробу, то персонал для себе розуміє, що клієнт не бажає знімати верхній одяг. Чи в "репортері" саме офіціанти за цим слідкують? (якось я так і не дійшла в той "репортер" досі)...
    А взагалі, шоу таке собі специфічне (особливі хвилини радості відчуваєш, коли сідаєш так собі повечеряти на кухні під телик, вмикаєш, а там Фреймут про запісяні матраци розповіда ). Перший сезон був найбільш притомний, а далі... - трава не рости

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    есть блюда ,которые всегда готовят впрок.И замораживают в аппаратах шоковой заморозки (чем лучше аппарат ,тем длиннее срок хранения).В дорогих ресторанах, да-да). Блинчики, думаю, одно из таких блюд.Навороченный пароконвектомат тысяч за 15-20 (не гривен) превращает этот шоково-замороженный блинчик в безумно вкусную штучку). Вы и не догадаетесь, что блинчик приготовлен месяц назад, песня будет, а не блинчик)!

ЗЫ/А мне одной показалось ,что "страдания" по Гудзону просто такая себе реклама заведения? Мол посмотрите, какая пришибленная ведущая,все ей не так,придирается к глупостям)))?
    ЗЫ2/ Хостел нормальный, каким ему еще быть, тем более за 99 грн?
    ЗЫ3/ Девочка-админ из хостела - молодец.
    Молодець - що виправдовує грибок в ванні?
    Млін, де мої 5 зірок готельні і три Мішленівські?))))

Для ресторану класа Репортер неприйнятним є заморозка і приготування з напівфабрикатів. За стандартами.

Дописів
    0

Типово

Припоминаю, что и в Пузатой хате Ревизор был.

Я чуть живот не порвала, с того как в Рыбе Андрей провел Ревизию Прытула кто то видел???

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Та зрозуміло, що вона провокує. Але я також розумію, що всі ми люди і не кожен згоден аби його на всю країну ославляли, особливо, якщо провина не така й провина.
    Я взагалі не дуже зрозуміла ситуацію з тим пальто, бо зазвичай при вході в заклад є гардеробщик, який одразу пропонує роздягнутися. До чого тут офіціант? Я так розумію, що якщо вона пішла мимо гардеробу, то персонал для себе розуміє, що клієнт не бажає знімати верхній одяг. Чи в "репортері" саме офіціанти за цим слідкують? (якось я так і не дійшла в той "репортер" досі)...
    А взагалі, шоу таке собі специфічне (особливі хвилини радості відчуваєш, коли сідаєш так собі повечеряти на кухні під телик, вмикаєш, а там Фреймут про запісяні матраци розповіда ). Перший сезон був найбільш притомний, а далі... - трава не рости
    Ну, я не вечеряю під неї))) взагалі дивилась оце тільки тому, що про Дніпропетровськ*-)))

З мого досвіду відвідин Репортеру - вони наполягають на тому, що у верхньому одязі в них знаходитись не прийнято. Я не Фреймут, звісно))) Її злякались. А дарма.

Звідки Ви
    Левобережный
    Дописів
    14 595

Типово

це мережевий заклад, а не окремо діюча забігайлівка. Це все одно, що МакДональдс інспектувати*-) та й не наливають там і меню - інше. Зате схоже, що свіжіші страви, ніж у Репортері))))) судячи з порожнього холодильника і того, що їжу привозять від домашнього кухаря щодня. Принамні потенційно)

А яка різниця? Для мене, наприклад, вони всі однакові в тому районі. Вони чимось більш гідні? Чи там більш людно?
    ну она инспектировала мафии, козырные карты, а это тоже сетевые гендели. В пузатой хате есть бар и там очень даже наливают))) при чем здесь меню. если она иеспектирует качество продуктов и санитарно-гигиенические нормы.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    57 246

Типово

Для ресторану класа Репортер неприйнятним є заморозка і приготування з напівфабрикатів. За стандартами.
    Какой класс и какие стандарты вы имеете в виду?
    Молодець - що виправдовує грибок в ванні?
    с чего вы это взяли?
    Молодец, потому, что в 2-х словах доступно и правильно объяснила формат заведения типа хостел.Вам ли, ресторатору,не знать...

Звідки Ви
    лівий третій
    Дописів
    24 209

Типово

Она инспектировал Старбакс, тоже сеть.
    А еще у нас есть бабульки на базаре, продают семки и заодно наливают водку из под столика и закусь дают. Нужно и им ревизию провести. ИМХО - это бистро было стебом.

Упорство и настойчивость 2012 (Марафон похудения)
    Продавец года 2012
    Дописів
    20 064

Типово

а вообще, канешн, мне Гудзон очень нравится. Раньше до декрета, пока работала там и корпоративы у нас были и просто ездили потом на их пляж. В этом году только Карпаты и планируем.. а вот на пляжик можно и туда
    Что-то вот цены они за дневное пребывание подняли.. но все же. http://goodzonehotel.com.ua/ru/daytime-stay

Изумительные торты! Более 400 отзывов от форумчан

Звідки Ви
    Левобережный
    Дописів
    14 595

Типово

Ехала сегодня по Калиновой-пр. Правды все больше флагов Украины вывешено из окон. глаз радуется

Сторінка 64 з 367 ПершаПерша ... 14545556575859606162636465666768697071727374114164 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті