| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та ні. Чистота - то так, має бути однозначно. Але ж вона така винахідлива дама, що чистота то така фігня поряд з усим іншим /ну як в сьогоднішньому випуску: в "даблдеккері" кухня затісна і бариста кришку взяв руками, до якої вона "писком" прикладатися буде, в "репортері" офіціант не зняв з неї пальто (він, мабуть, ім’я своє забув, як вона налетіла, яке там пальто), в "гудзоні" вона на свою начебто алергію червоної риби наїлася, у хостелі до туалета далеко йти... Ну не знаю.../
Меня больше взбесило, что она пришла в конкретный гендаль проводить ревизию. Типа искала кафе возле вокзала, а дошла аж до пл. Островского. Зашла в него и удивляется отчего там только мужчины (как она еще не попала на вечно валяющихся там на ступеньках пьяных - удивляюсь). Понятное дело пост****ась там. Зря потрачено эфирное время, можно было найти что-то ближе к вокзалу и достойнее.
Слухайте, ну в Репортері офіціант повинен мати витримку. Це смішно - "розгубився".
Це програма-провокація, ніхто ж не приховує. Вона навмисно моделює нестандартні ситуації і в цьому сенс.
Кухня в "даблекері" шокувалаце таки неповага до персонала з боку власників. Уявляю, як то важко психологічно там працювати.
У Риби Андрія є проблема - сирість через підвальне приміщення. З нею треба боротись, а не наговорюватись. Випрати шторку раз на тиждень навіть - не проблема. Зробити теплу підлогу, аби зменшити вогкість - теж реально.
не вірю!*-)
Або там мусить бути спеціальна позначкаЇї не було
Та ні, вона там дуже по-доброму повелася. І помітьте, що жіночка-продавчиня гідно витримала всі провокаціїі не наклала в памперс, як офіціант в Репортері.
Я дуже рідко дивлюся цю передачу, проте знаю, що вона серед іншого часто інспектує саме забігайлівку в районі вокзалу - чи не в кожному місті.
Пузата хата - не зовсім те![]()
Я не про Пузатую. Если не ошибаюсь, то там возле Экспресса есть две кафешки.
це мережевий заклад, а не окремо діюча забігайлівка. Це все одно, що МакДональдс інспектувати*-) та й не наливають тамі меню - інше. Зате схоже, що свіжіші страви, ніж у Репортері))))) судячи з порожнього холодильника і того, що їжу привозять від домашнього кухаря щодня. Принамні потенційно)
А яка різниця? Для мене, наприклад, вони всі однакові в тому районі. Вони чимось більш гідні? Чи там більш людно?
Всем приветик)!есть блюда ,которые готовят впрок.И замораживают в аппаратах шоковой заморозки (чем лучше аппарат ,тем длиннее срок хранения).В дорогих ресторанах, да-да). Блинчики, думаю, одно из таких блюд.Навороченный пароконвектомат тысяч за 15-20 (не гривен) превращает этот шоково-замороженный блинчик в безумно вкусную штучку). Вы и не догадаетесь, что блинчик приготовлен месяц назад, песня будет, а не блинчик)!
Да, не каждое заведение может позволить себе такие аппараты.Думаю, что гудзоны - репортеры точно могут.
ЗЫ/А мне одной показалось ,что "страдания" по Гудзону просто такая себе реклама заведения? Мол посмотрите, какая пришибленная ведущая,все ей не так,придирается к глупостям)))?
ЗЫ2/ Хостел очень нормальный , каким ему еще быть,хостелу то?Тем более за 99 грн?
ЗЫ3/ Девочка-админ из хостела - молодец.И шторку заменили)).
Та зрозуміло, що вона провокує. Але я також розумію, що всі ми люди і не кожен згоден аби його на всю країну ославляли, особливо, якщо провина не така й провина.
Я взагалі не дуже зрозуміла ситуацію з тим пальто, бо зазвичай при вході в заклад є гардеробщик, який одразу пропонує роздягнутися. До чого тут офіціант? Я так розумію, що якщо вона пішла мимо гардеробу, то персонал для себе розуміє, що клієнт не бажає знімати верхній одяг. Чи в "репортері" саме офіціанти за цим слідкують? (якось я так і не дійшла в той "репортер" досі)...
А взагалі, шоу таке собі специфічне (особливі хвилини радості відчуваєш, коли сідаєш так собі повечеряти на кухні під телик, вмикаєш, а там Фреймут про запісяні матраци розповіда). Перший сезон був найбільш притомний, а далі... - трава не рости
![]()
а вообще, канешн, мне Гудзон очень нравится. Раньше до декрета, пока работала там и корпоративы у нас были и просто ездили потом на их пляж. В этом году только Карпаты и планируем.. а вот на пляжик можно и туда
Что-то вот цены они за дневное пребывание подняли.. но все же. http://goodzonehotel.com.ua/ru/daytime-stay
Изумительные торты! Более 400 отзывов от форумчан
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks