Крупные,сырые шампиньоны(мелкие не удобно потом накалывать на вилку) порезать (тонко) вдоль, залить соевым соусом, дать постоять, чтоб пропитались(заливаю на ночь). Соус слить.Грибы по вкусу напоминают мидии.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Крупные,сырые шампиньоны(мелкие не удобно потом накалывать на вилку) порезать (тонко) вдоль, залить соевым соусом, дать постоять, чтоб пропитались(заливаю на ночь). Соус слить.Грибы по вкусу напоминают мидии.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks