Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 75 з 361 ПершаПерша ... 25656667686970717273747576777879808182838485125175 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7201, показано з 1 481 по 1 500.

Тема: Вкусно и быстро

Moderator
    Киноман года 2013
    Дописів
    49 184

Типово

oggi, я закрыла рот руками, и промолчала
    не знаю зачем ))

Дописів
    3 261

Типово

Цитата Допис від oggi Переглянути допис
    тавагищи, ну это ж баян. "сырая" икра из синих ака баклажан всю жисть называлось.
    Икра может и та же, а вот хозяйки могут и новые появляться Не знают еще "золотой фонд"

Звідки Ви
    Гвардейский
    Дописів
    9 026

Типово

Что можно еще использовать для загустевания?
    [/QUOTE]
    крахмал, яйца

Дописів
    24 419

Типово

вы конечно извините, может не в тему, но нужен рецепт консервированных огурчиков
    не подскажите?
    так хочется хрустящих и вкусных

Дописів
    3 896

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Ань, а у мене за 20 годин в холодильнику їх по-перше не залишається, а по-друге вже пересолюються і стають не такі хрумкі. Я на ніч роблю, а потім якщо треба - транспортую на пікнік-дачу.
    странно, у меня они были до конца хрустящие... а ты хрен кладешь? в рецепте его нет, но я ложила, может быть в этом фишка

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Фро, я роблю просто і так, як мама ще робила:
    в стерилізовану (в мікрохвильовій) банку (я літрові роблю) на дно скласти порізану товстенькими кільцями моркву(кілька кілець), порізану цибулину (половинку десь середньої), півлистка хрону, по листочку смородини, вишні, лаврушки, кілька горошин перцю духм"яного і чорного, можна гірчиці в зернах, коріандр.

Скласти в банку помиті огірочки, між ними повкладати зубки часнику, стебла з квітками кропу. Залить окропом, прикрити кришками, залишити на 5-7 хвилин. Потім воду злити, ще раз закип"ятити, знову залити на 5 хвилин. За третім разом в воду додати на кожен літр по 2 ст.ложки без гірки цукру і ложку з гіркою солі. Залити розсоом огірки, влити в кожну банку по 2 ст.л. оцту і закатати. Перевернути вниз "головою", укутати ковдрою і забути на день. Потім переставити в кладовку.

Цього року першу партію закривала без моркви з цибулею.
    Мініатюри долучень Мініатюри долучень Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  огірки2.jpg
Переглядів: 41
Розмір:  43,9 КБ
ID:	50971  

Дописів
    24 419

Типово

Ірчик
    cпасибо! оригинальный рецепт!
    попробую с удовольствием!

Звідки Ви
    Днепропетровск/Подгороднее
    Дописів
    6 057

Типово

Мммм...консервация...тогда ловите быстрый рецепт пирожков с картохой(МОЖНО И ДРУГУЮ НАЧИНКУ)1)Пол пачки дрожжей(не сухих!)+щепотка соли+2ст.ложки сахара развести стаканом теплой воды.2)3 ст.ложки муки+3 ст.ложки подсолнечного масла завариваем кипятком до густоты сметаны.3)первую и вторую часть рецепта смешиваем,добавляем муку(ок.3-х стаканов)чтобы не липло к рукам,но и не было тугим.Оставляем на 20 минут,катаем колбасу,режем пополам,потом еще пополам и т.д.из получившихся лепешек лепим пирожки и отправляем на сковородку швом вниз,предварительно приплюснув.Очень нехлопотный и вкусный рецептик.Из опыта могу посоветовать лепить не сразу оптом,а по частям,т.е. пока жариться первая сковородка-лепим на вторую - так еще быстрее минут за 15 -20 пирожки будут готовы.

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    4 026

Типово

Фро, я роблю просто і так, як мама ще робила:
    в стерилізовану (в мікрохвильовій) банку (я літрові роблю) на дно скласти порізану товстенькими кільцями моркву(кілька кілець), порізану цибулину (половинку десь середньої), півлистка хрону, по листочку смородини, вишні, лаврушки, кілька горошин перцю духм"яного і чорного, можна гірчиці в зернах, коріандр.

Скласти в банку помиті огірочки, між ними повкладати зубки часнику, стебла з квітками кропу. Залить окропом, прикрити кришками, залишити на 5-7 хвилин. Потім воду злити, ще раз закип"ятити, знову залити на 5 хвилин. За третім разом в воду додати на кожен літр по 2 ст.ложки без гірки цукру і ложку з гіркою солі. Залити розсоом огірки, влити в кожну банку по 2 ст.л. оцту і закатати. Перевернути вниз "головою", укутати ковдрою і забути на день. Потім переставити в кладовку.

Цього року першу партію закривала без моркви з цибулею.
    +1
    Рецепт проверенный, делаю также, только 1 ст.л. уксуса.
    Можно поподробнее про стерилизацию в микроволновке? Сколько там держать, а то я чёто как не будем уточнять кто на паром, в такую-то жару

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Настёна Переглянути допис
    +1
    Рецепт проверенный, делаю также, только 1 ст.л. уксуса.
    Можно поподробнее про стерилизацию в микроволновке? Сколько там держать, а то я чёто как не будем уточнять кто на паром, в такую-то жару
    Все просто: ретельно мию банки, наливаю в них потрошку води, ну десь на палець....І ставлю в МВ. В мою мікрушу стають 4-5 банок. Я ставлю на повну потужність приблизно на 10 хвилин. Принцип такий - як вода в них закипить - ще 2 хвилинки прогріваю. Потім залишки води виливаю (обережно, банки гарячі, працювати за допомогою рушничка), прикриваю провареними в ковшику кришками - і все*-)

А ще я на тижні стерелізувала в мікруші баклажани з аджикою. Просто баночку ставила, без кришки, і на середній потужності до кипіння + 2 хвилини тримала.
    А баклажани посмажила у фритюрниці З вечора. А ранком наваяла аджику і оскільки і баклажани були холодні і без олії, і аджика сира, а зберігається консервація у мене в звичайній кладовці в квартирі на 9 поверсі, то перестрахувалась - простерелізувала. Не знаю, що воно вийде, відкриємо (сподіваюсь взимку, не достроково) - розповім.

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    4 026

Типово

Все просто: ретельно мию банки, наливаю в них потрошку води, ну десь на палець....І ставлю в МВ. В мою мікрушу стають 4-5 банок. Я ставлю на повну потужність приблизно на 10 хвилин. Принцип такий - як вода в них закипить - ще 2 хвилинки прогріваю. Потім залишки води виливаю (обережно, банки гарячі, працювати за допомогою рушничка), прикриваю провареними в ковшику кришками - і все*-)
    Спасибо, завтра буду пробовать, а то на кастрюле стерилизовать я уже просто не могу, так что Вы - моя спасительница

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Настёна, я вже три роки так стерилізую банки, тьху*3 досі все гаразд*-)
    До речі, трилітрові бутилі можна стерилізувати по одному і класти в МВ на бік

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    4 026

Типово

ну я в этом году вообще первый раз консервирую)))
    Что-то прорвало)

Звідки Ви
    Левый, почти Амур
    Дописів
    8 823

Типово

Спасибо, завтра буду пробовать, а то на кастрюле стерилизовать я уже просто не могу, так что Вы - моя спасительница
    А зачем на кастрюле? На чайник ставлю друшлаг - почти как горлышко банки.
    А чтобы хрустели - лично я (как и моя любимая свекровь), кладу листья смородины и * ПРИГОТОВИЛИСЬ* - очерет. Благо есть где взять.
    В сёлах и по сей день кладут обычный спорыш, по которому мы ходим....

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    4 026

Типово

Цитата Допис від Ofeliy Переглянути допис
    А зачем на кастрюле? На чайник ставлю друшлаг - почти как горлышко банки.
    а затем, что у меня есть штучка с діркой под горлішко банки.Но думаю теперь она мне не пригодится

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

ну я в этом году вообще первый раз консервирую)))
    Что-то прорвало)
    А! я теж лише кілька років тому почала консервувати Торік помідорів назакривала стільки, що цього року мабуть не доведеться*-))) І так, і сяк, і фаршированих, і в яблучному соці, і з гвоздикою...

Дописів
    1 801

Типово

а затем, что у меня есть штучка с діркой под горлішко банки.Но думаю теперь она мне не пригодится
    А я в духовке стерилизую, влезает сразу 2шт. 3-хлитровых, а литровых-поллитрушек не помню сколько. Это, конечно, жарче, чем в СВЧ, но лучше чем паром и быстрее. Банки стараюсь готовить заранее, потом только воду на консервацию кипячу - все ж меньше париться.

Звідки Ви
    Фрунзенский
    Дописів
    1 455

Типово

А ще я на тижні стерелізувала в мікруші баклажани з аджикою. Просто баночку ставила, без кришки, і на середній потужності до кипіння + 2 хвилини тримала.
    А баклажани посмажила у фритюрниці З вечора. А ранком наваяла аджику і оскільки і баклажани були холодні і без олії, і аджика сира, а зберігається консервація у мене в звичайній кладовці в квартирі на 9 поверсі, то перестрахувалась - простерелізувала. Не знаю, що воно вийде, відкриємо (сподіваюсь взимку, не достроково) - розповім.
    Ирчик, прикольненько приспособились! Я люблю консервировать, но вот банки стерилизовать в квартире без кондишина-ад! Надеюсь, у меня все выйдет и парная на кухне от стерилизации будет в прошлом. Благодарю за подсказку

Звідки Ви
    12 квартал/Опытный-Тополь2
    Дописів
    5 821

Типово

Цитата Допис від arizonadream Переглянути допис
    тоненько режу, смачно смазываю чесноком, солькой, перцем, чуточку подсолнечного масла - 1 ложку, 1 ложку уксуса, и 1 ложку воды - под гнет над 2 дня.. запах канеш убийственный, но быстро и КИСЛО!!!
    НЕ СВОРАЧИВАЮ, ПРОСТО РАЗСКЛАДЫВАЮ И ВСЕ
    у меня получились очень твердые, может недоквасила? или так и должно быть?

Почетный форумчанин
    Мудрость года 2008, Мудрая мама 2010
    Звідки Ви
    Городок мечты
    Дописів
    13 026

Типово

Цитата Допис від маМакса Переглянути допис
    Уже хочууууу!Завтра побегу за баклажанами. А скажите, разница есть какие брать, мелкие, круглые и тыды. И еще, а не пробовали облегченный вариант-маслица поменьше
    Имхо, размер и форма баклажан на вкус не влияет. А масла я положила меньше процентов на 30 .
    Бабушкина радость :sibmama.ru]

Сторінка 75 з 361 ПершаПерша ... 25656667686970717273747576777879808182838485125175 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті