oggi, я закрыла рот руками, и промолчала
не знаю зачем))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
oggi, я закрыла рот руками, и промолчала
не знаю зачем))
[/QUOTE]Что можно еще использовать для загустевания?
крахмал, яйца
вы конечно извините, может не в тему, но нужен рецепт консервированных огурчиков
не подскажите?
так хочется хрустящих и вкусных![]()
Фро, я роблю просто і так, як мама ще робила:
в стерилізовану (в мікрохвильовій) банку (я літрові роблю) на дно скласти порізану товстенькими кільцями моркву(кілька кілець), порізану цибулину (половинку десь середньої), півлистка хрону, по листочку смородини, вишні, лаврушки, кілька горошин перцю духм"яного і чорного, можна гірчиці в зернах, коріандр.
Скласти в банку помиті огірочки, між ними повкладати зубки часнику, стебла з квітками кропу. Залить окропом, прикрити кришками, залишити на 5-7 хвилин. Потім воду злити, ще раз закип"ятити, знову залити на 5 хвилин. За третім разом в воду додати на кожен літр по 2 ст.ложки без гірки цукру і ложку з гіркою солі. Залити розсоом огірки, влити в кожну банку по 2 ст.л. оцту і закатати. Перевернути вниз "головою", укутати ковдрою і забути на день. Потім переставити в кладовку.
Цього року першу партію закривала без моркви з цибулею.
Ірчик
cпасибо! оригинальный рецепт!
попробую с удовольствием!![]()
Мммм...консервация...тогда ловите быстрый рецепт пирожков с картохой(МОЖНО И ДРУГУЮ НАЧИНКУ)1)Пол пачки дрожжей(не сухих!)+щепотка соли+2ст.ложки сахара развести стаканом теплой воды.2)3 ст.ложки муки+3 ст.ложки подсолнечного масла завариваем кипятком до густоты сметаны.3)первую и вторую часть рецепта смешиваем,добавляем муку(ок.3-х стаканов)чтобы не липло к рукам,но и не было тугим.Оставляем на 20 минут,катаем колбасу,режем пополам,потом еще пополам и т.д.из получившихся лепешек лепим пирожки и отправляем на сковородку швом вниз,предварительно приплюснув.Очень нехлопотный и вкусный рецептик.Из опыта могу посоветовать лепить не сразу оптом,а по частям,т.е. пока жариться первая сковородка-лепим на вторую - так еще быстрее минут за 15 -20 пирожки будут готовы.
Все просто: ретельно мию банки, наливаю в них потрошку води, ну десь на палець....І ставлю в МВ. В мою мікрушу стають 4-5 банок. Я ставлю на повну потужність приблизно на 10 хвилин. Принцип такий - як вода в них закипить - ще 2 хвилинки прогріваю. Потім залишки води виливаю (обережно, банки гарячі, працювати за допомогою рушничка), прикриваю провареними в ковшику кришками - і все*-)
А ще я на тижні стерелізувала в мікруші баклажани з аджикою. Просто баночку ставила, без кришки, і на середній потужності до кипіння + 2 хвилини тримала.
А баклажани посмажила у фритюрниціЗ вечора. А ранком наваяла аджику і оскільки і баклажани були холодні і без олії, і аджика сира, а зберігається консервація у мене в звичайній кладовці в квартирі на 9 поверсі, то перестрахувалась - простерелізувала. Не знаю, що воно вийде, відкриємо (сподіваюсь взимку, не достроково) - розповім.
Настёна, я вже три роки так стерилізую банки, тьху*3 досі все гаразд*-)
До речі, трилітрові бутилі можна стерилізувати по одному і класти в МВ на бік![]()
ну я в этом году вообще первый раз консервирую)))
Что-то прорвало)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks