Літнім з травматичними ампутаціями дають безстроково. Якщо до ампутації превело захворювання (діабет чи атеросклероз, онкологія) теж. Бо це вважається важким ускладненням основного захворювання. Молодим з травматичними ампутаціями - переогляд через 1-2роки. Бо це потенційно реабілітаційний резерв. Ноги протезують, перенавчають на інші спеціальності.
У мене був хворий з травматичною ампутацією двох стоп - ДТП. Електрозварювальник. Перші пів роки по стаціонарам - намагалися зберегти другу стопу - не вийшло. Потім ще 1.5 роки пиячив по-чорному, а чому б ні: мама й тато годують, пенсії як раз вистачало на горілку. Так втягнувся, що на заплановане протезування протягом 1.5 років так і не зібрався. Навіть переогляд пройшов невчасно - загубився у часі. Культі загоїлися, реабілітацію не виконав. Групу знизили до 3. А там пенсія зовсім інша. Присоромили. Запропанували перенавчання.
Взяв себе у руки. Протезувався, зараз працює в ІТ. На переогляд 3 групи не пішов, сказав нема часу.

) або апостилем. Зараз батько займається пошуком нотаріуса. А в мене стосовно цього декілька питань, - може, хтось стикався з цим і знає відповіді, щоб не витрачати зайвий час на пошук цих відповідей в іншій країні:
Ну, тобі ж, звісно, краще за службу опіки, юристів, прикордонників тощо знати, що дозволяє чи ні закон, працює він чи ні на кордоні тощо. А також справді мені це потрібно чи просто "апагаварить". 
Bookmarks