Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1079 з 2284 ПершаПерша ... 7957997910291069107010711072107310741075107610771078107910801081108210831084108510861087108810891129117915792079 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 21 561 по 21 580.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    70 926

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    так і є. я про інвалідність. спочатку не хотіли дитині псувати майбутнє, а зараз кричать: не випускають. у мене двоє таких знайомих
    Что мешает ее сейчас приобресть?

Дитина выздоровела? Тогда слава богу.
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від *Vica* Переглянути допис
    Это как раз самый нормальный вариант. Но дама упирается. Значит дело не в поиске варианта
    как то те же мысли возникли
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    70 926

Типово

О
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    вот у меня такое чудо есть со встроенным аккумом.
    https://www.nl.ua/ua/lihtar-ultraflash-uf-3712.html

Лет 10 ему точно, может и больше.
    Зимовал всегда в неотапливаемом помещении (дача), годами к нему не прикасались, вспоминали иногда, заряжали, потом опять на год забывали.
    Черт побери, а он жив)).

Еще и легкий.
    если найдеш , я покупала в Папирусе недели три назад - зарядки хватает на 6 часов , удобно, что прищепка и ярко светит - даже накрасится легко )) - https://ua.papirus.com.ua/catalog/view/232014/

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Да, тоже прислали.
    14.30 плюс-минус, такое говорят.
    12.50 ещё не считается?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Вам совет дают как без папы вывезти. Без его этого разрешения (((
    Я розумію. Але 100%-ї гарантії, що мене випустять без його дозволу, немає - це мені теж в службі опіки сказали.
    это почти нереально))))))
    лишить прав отца
    +1000 У службі опіки мені сьогодні теж саме сказали. (я не питала ) Кажуть: "От якби Ви були матір'ю-одиначкою, то не потрібні були б ніякі інші дозволи, окрім Вашого. Але у Вашої дитини вже є батько, а позбавити його батьківських прав майже неможливо, навіть якби він був наркоманом/алкашом/злочинцем та сам написав би заяву на це". Добре, що мені це й не потрібно.
    Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    І то це варіант бабушка надвоє сказала.
    Ото ж бо й воно.
    А взагалі, якщо вивозити на таких короткий термін, то може взагалі не варто цим заморочуватися?
    І позбавити дитину такого свята? Ні, звісно.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    65 836

Типово

так і є. я про інвалідність. спочатку не хотіли дитині псувати майбутнє, а зараз кричать: не випускають. у мене двоє таких знайомих
    Не оформити у сучасному світі інвалідність дитині, якщо вона дійсно інвалід і потребує захисту - це злочин.

Дописів
    65 836

Типово

Є два варіанти. Один з великими шансами, другий - без шансів зовсім.
    Який обере Дейнеріс?

Дописів
    3 086

Типово

Не оформити у сучасному світі інвалідність дитині, якщо вона дійсно інвалід і потребує захисту - це злочин.
    Тоже самое как и переосвидетельствование инвалидов без руки или ноги, а так же с коронарным шунтированием

Интересно ноги/руки отрастают сами или сердце стало здоровым…..
    Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019

Дописів
    29 041

Типово

есть вещи, которые сознательно скрывают. Я вот знаю двух мальчиков с дцп, не сидящих даже до двух лет. кто бы сказал сейчас. уважаю и восхищаюсь родителями. и да, инвалидности не оформляли

Дописів
    9 040

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    12.50 ещё не считается?
    Уже пишут про запуски

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від Заурус Переглянути допис
    Тоже самое как и переосвидетельствование инвалидов без руки или ноги, а так же с коронарным шунтированием

сердце, да. малому предлагали, моему. инвалидность
    сейчас нет повода. ттт

Дописів
    65 836

Типово

Я думаю для цього у минулому були якісь прецеденти. Або за ці обстеження по кількості пацієнтів якось фінансується мсек. Або людина, яка вставила протез може перейти з однієї групи в іншу, робочу. Чи взагалі щоб контролювати що ті інваліди живі здорові. Та ще багато можна нафантазувати. Інакше я не можу пояснити, бо тупо грошей з них не зіб'єш за приписки.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Я не вірю в це. Значить у цих батьків не все гаразд з оформленням документів.
    У всіх разом? Ви в це вірите?
    Згідно із законом дитина з аутизмом має право на отримання інвалідності. Сотні дітей з тієї групи, про яку я казала, її отримали, хтось зараз, хтось рік-два-п'ять тому. Звісно, що не всі батьки бажають виїхати за кордон. Але серед тих, хто спробував, достатньо тих, хто повернувся додому, тому що батька не випустили з країни. Не кажу, що ВСІХ не випустили, - я цього не знаю.
    Це якщо взагалі прийнято доповнення про признання інвалідності при аутизмі.
    Звісно, прийнято.
    Цитата Допис від *Vica* Переглянути допис
    Это как раз самый нормальный вариант. Но дама упирается. Значит дело не в поиске варианта
    Ну, Вам, звісно, краще знати мої "справжні" наміри. Ви, часом, не сестра-близнючка Абдуруім? Та теж краще за всіх "знає" про мою родину, наші стосунки тощо.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    65 836

Типово

есть вещи, которые сознательно скрывают. Я вот знаю двух мальчиков с дцп, не сидящих даже до двух лет. кто бы сказал сейчас. уважаю и восхищаюсь родителями. и да, инвалидности не оформляли
    Якби вони оформлювати інвалідність, хто б про це знав?
    Вони ж дцп якось лікували, по лікарнях їздили мабуть.

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    У всіх разом? Ви в це вірите?
    Згідно із законом дитина з аутизмом має право на отримання інвалідності. Сотні дітей з тієї групи, про яку я казала, її отримали, хтось зараз, хтось рік-два-п'ять тому. Звісно, що не всі батьки бажають виїхати за кордон. Але серед тих, хто спробував, достатньо тих, хто повернувся додому, тому що батька не випустили з країни. Не кажу, що ВСІХ не випустили, - я цього не знаю.

Звісно, прийнято.

Ну, Вам, звісно, краще знати мої "справжні" наміри. Ви, часом, не сестра-близнючка Абдуруім? Та теж краще за всіх "знає" про мою родину, наші стосунки тощо.
    Так, батьки повинні взяти листа від прикордоннмків і з ним йти до управління з питанням. А просто так відмовили, якщо є всі законні підстави, так не буває.

Про аутизм чому звісно? Коли мені це було актуально, не хотіли аутизм навіть за хворобу приймати, не те що інвалідність давати.

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

ну що ж. поки ракети у нашу сторону ще летять, можна почитати, як у рашистів пердак сьогодні бомбить після прильотів по їх аеродромам.

Дописів
    29 041

Типово

Якби вони оформлювати інвалідність, хто б про це знав?
    Вони ж дцп якось лікували, по лікарнях їздили мабуть.
    да, знали бы. Я восхищалась умениями спортивными. Тогда еще спортсмены проходили через спортдиспансер. есть вещи, которые запрещены и недоступны инвалидам. А в больницу можно и без инвалидности. Инвалидность - это пенсия и ограничения. Например: права

Дописів
    70 926

Типово

У меня два инвалида в семье. Взрослый и ребенок Поверьте и пожизненно Тоже можно оформить. Было бы желание.

Переосвидетельствование требуют в соцслужбах, для дитини, ибо там даёт скидку на свет или газ. Для продления децкий инвалидности по выплатам ничего не надо. Как раз в этой стадии щас. Сама работник и позвонила. Именно для света или газа надо поехать в больницу и полежать, подтвердится.

Дописів
    3 086

Типово

Я думаю для цього у минулому були якісь прецеденти. Або за ці обстеження по кількості пацієнтів якось фінансується мсек. Або людина, яка вставила протез може перейти з однієї групи в іншу, робочу. Чи взагалі щоб контролювати що ті інваліди живі здорові. Та ще багато можна нафантазувати. Інакше я не можу пояснити, бо тупо грошей з них не зіб'єш за приписки.
    Ага, особенно хорошо это высиживать многочасовые очереди к врачам инвалидам, чтобы те написали то, что и раньше или ложиться в больницу в надежде что нога/рука там отрастет или сердце восстановится
    Бюрократия это не более того
    Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019

Сторінка 1079 з 2284 ПершаПерша ... 7957997910291069107010711072107310741075107610771078107910801081108210831084108510861087108810891129117915792079 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті