| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Мені цікаво, як можна отримати дозвіл від батька/матері, який(-ка) зараз на фронті без зв'язку/в окупованій зоні/полоні/зник(-ла) без вісті тощо?
Я Вам більше скажу: зараз навіть у більш серйозних ситуаціях закони НЕ ВИКОНУЮТЬ. Моя близька подруга вже другу добу стоїть на кордоні з малою дитиною-інвалідом (аутист): її чоловіка НЕ БАЖАЮТЬ випускати.При тому, що за законом ЗОБОВ'ЯЗАНІ випустити. І це не єдина така ситуація: в групі з аутизму, в якій вона спілкується, багато мам розповідають такі ж історії - простояли на кордоні добу-дві та повернулися додому, бо їх чоловіків відмовилися випускати.
Спробую, дякую!
Так, для наших погранців закони не писані.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
В 15 пишут может быть, по неоф источникам ессно(((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Для себе я б розглядала варіант самій з'їздити за дитиною.
Типу перейти кордон України, підождати родичів з дитиною щоб приїхали і разом перетнути в зворотньому напрямку. І то це варіант бабушка надвоє сказала. Хоча шанс є.
А взагалі, якщо вивозити на таких короткий термін, то може взагалі не варто цим заморочуватися?
Я знаю багато батьків, які виїхали з дитиною-інвалідом. Або з кимось з батьків як опікун (цього менше, пару разів прямо на кордоні ситуації)
Уже запугивают в ТГ
Сегодня в 15:00 оккупанты планировали нанести массированный ракетный удар по Украине, – Вертикаль.
Но бавовна на аэродромах в Энгельсе и под Рязанью оставила орков без нескольких бомбардировщиков.
На этих выходных на аэродроме Энгельс находилось 20 самолетов Ту-95мс и 6 самолетов Ту-160.
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
так що є велика ймовірність того, що це далекобійні ті українські безпілотники, про які декілька днів тому розповідали, що вони готові до випробувань.Якщо дуже часто запускати щось у повітряний простір інших країн, рано чи пізно невідомі літальні об’єкти повернуться до місця вильоту — Подоляк
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks