Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1078 з 2284 ПершаПерша ... 7857897810281068106910701071107210731074107510761077107810791080108110821083108410851086108710881128117815782078 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 21 541 по 21 560.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    70 883

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Органы опеки это свой мир, с такой же величины перекосами как любительницы бродячих собачек
    Ещё более перкошен мир у мужиков которые ставят палки в колеса. Сплошь и рядом про такое рассказуют читаю.

Я б наверное лишила прав такого каким нить поклепом, , ибо терпеть це пекельне борошно немала б сечі. )))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    если сама будешь везти, то дозвил не нужен
    потом вернешься
    Я не їду. Їдуть інші люди.
    Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Мазохистка...вначале всех обчерноротила, потом лезет со своими проблемами....да всем насрать...
    Ти по собі не суди - не всі ж таке г., як ти. За вчора-позавчора НОРМАЛЬНІ люди порад мені тут дали достатньо. Так що зав'янь і не відсвічуй.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    9 040

Типово

Цитата Допис від Заурус Переглянути допис
    Все четко написано, но видимо не для всех )))

https://dpsu.gov.ua/ua/viizd-za-kord...olitnih-ditey/
    А дату видели?

Дописів
    70 883

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Я не їду. Їдуть інші люди.
    Вам совет дают как без папы вывезти. Без его этого разрешения (((
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Ещё более перкошен мир у мужиков которые ставят палки в колеса. Сплошь и рядом про такое рассказуют читаю.

Я б наверное лишила прав такого каким нить поклепом, , ибо терпеть це пекельне борошно немала б сечі. )))))
    это почти нереально))))))
    лишить прав отца

Дописів
    3 086

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    А дату видели?
    И ?
    Там же ссылки есть на все действующие постановы, но они видимо не для всех )))
    Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Два дозволи. Боже яка ересь это сейчас.
    Мені цікаво, як можна отримати дозвіл від батька/матері, який(-ка) зараз на фронті без зв'язку/в окупованій зоні/полоні/зник(-ла) без вісті тощо?
    Я Вам більше скажу: зараз навіть у більш серйозних ситуаціях закони НЕ ВИКОНУЮТЬ. Моя близька подруга вже другу добу стоїть на кордоні з малою дитиною-інвалідом (аутист): її чоловіка НЕ БАЖАЮТЬ випускати. При тому, що за законом ЗОБОВ'ЯЗАНІ випустити. І це не єдина така ситуація: в групі з аутизму, в якій вона спілкується, багато мам розповідають такі ж історії - простояли на кордоні добу-дві та повернулися додому, бо їх чоловіків відмовилися випускати.
    Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Может, спросить у юристов, prosto_olga на форуме.
    Спробую, дякую!
    Все четко написано, но видимо не для всех )))
    https://dpsu.gov.ua/ua/viizd-za-kord...olitnih-ditey/
    Так, для наших погранців закони не писані.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    84 387

Типово "Ленін і Маркс курять біля Енгельса"

хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 538

Типово

На просторах инета гуляет видео, как она называет Киев городом русских святынь, это все на фоне изгнания МП из КПЛ. И добавляет, что бомбить его не будут, ведь там наши святыни и рука у русских не поднимется ))))
    Но Лавра у нее печорская почему-то, а не печерская. У почитательницы этой.

Дописів
    70 883

Типово

В 15 пишут может быть, по неоф источникам ессно(((

Дописів
    65 836

Типово

А я знову зі своїм питанням стосовно виїзду дитини за кордон. (тільки не бийте! )
    Коротше, дозвіл від батька поки що отримати не вдається - на цьому тижні він працює і з'їздити у посольство (300 км!) не зможе. А моїм їхати вже на цих вихідних. Вирішила, що буду діяти по другій схемі: лише мій дозвіл, завірений службою опіки. З'їздила сьогодні в опіку - результат нульовий: мені чітко сказали, що лише ДВА дозволи - "иниипет". Кажу: так в законі ж ось так написано? Відповіли, що зараз всі ці закони можна засунути собі в одне місце. Ну, не таким прямим текстом, звісно, сказали , але суть саме така. І ще щойно поспілкувалася зі своєю колишньою колегою, так вона сказала, що в неї така ж сама ситуація була 1,5 місяці тому: відправляла сина за кордон разом зі своїми батьками, так їх не випустили на кордоні, бо не було дозволу від батька дитини, - довелося "діставати" чоловіка з фронту, щоб він приїхав на пару днів для оформлення дозволу. Коротше, ж...па. Може, в когось є ще якісь ідеї?
    Для себе я б розглядала варіант самій з'їздити за дитиною.
    Типу перейти кордон України, підождати родичів з дитиною щоб приїхали і разом перетнути в зворотньому напрямку. І то це варіант бабушка надвоє сказала. Хоча шанс є.
    А взагалі, якщо вивозити на таких короткий термін, то може взагалі не варто цим заморочуватися?

Дописів
    26 063

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Новофедорівку по всім аеродромам фашистської федерації та бульбафюреррусії !
    только вчера телеграмм подкидывал новость что вышли на финальные испытания наши дроны - те которые на 75кг и 1000км...может первая партия и сошла с конвеера. А ведь "мопеды" можно запускать в обе стороны тогда

Дописів
    65 836

Типово

Мені цікаво, як можна отримати дозвіл від батька/матері, який(-ка) зараз на фронті без зв'язку/в окупованій зоні/полоні/зник(-ла) без вісті тощо?
    Я Вам більше скажу: зараз навіть у більш серйозних ситуаціях закони НЕ ВИКОНУЮТЬ. Моя близька подруга вже другу добу стоїть на кордоні з малою дитиною-інвалідом (аутист): її чоловіка НЕ БАЖАЮТЬ випускати. При тому, що за законом ЗОБОВ'ЯЗАНІ випустити. І це не єдина така ситуація: в групі з аутизму, в якій вона спілкується, багато мам розповідають такі ж історії - простояли на кордоні добу-дві та повернулися додому, бо їх чоловіків відмовилися випускати.

Спробую, дякую!

Так, для наших погранців закони не писані.
    Я не вірю в це. Значить у цих батьків не все гаразд з оформленням документів.
    Це якщо взагалі прийнято доповнення про признання інвалідності при аутизмі. Бо я тільки розмови такі чула, не слідкувала чим закінчилося.

Дописів
    3 086

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Но Лавра у нее печорская почему-то, а не печерская. У почитательницы этой.
    Ага ) это что-то на армяно-коми-пермяцком диалекте ))))
    Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019

Звідки Ви
    Dnepr-сити,street в каштанах
    Дописів
    20 938

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Для себе я б розглядала варіант самій з'їздити за дитиною.
    Типу перейти кордон України, підождати родичів з дитиною щоб приїхали і разом перетнути в зворотньому напрямку. І то це варіант бабушка надвоє сказала. Хоча шанс є.
    ?
    Это как раз самый нормальный вариант. Но дама упирается. Значит дело не в поиске варианта

Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
    I have nothing, if I don't have you
    Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)

Дописів
    9 040

Типово

В 15 пишут может быть, по неоф источникам ессно(((
    Да, тоже прислали.
    14.30 плюс-минус, такое говорят.

Дописів
    65 836

Типово

Я знаю багато батьків, які виїхали з дитиною-інвалідом. Або з кимось з батьків як опікун (цього менше, пару разів прямо на кордоні ситуації)

Дописів
    3 086

Типово

Уже запугивают в ТГ

Сегодня в 15:00 оккупанты планировали нанести массированный ракетный удар по Украине, – Вертикаль.

Но бавовна на аэродромах в Энгельсе и под Рязанью оставила орков без нескольких бомбардировщиков.

На этих выходных на аэродроме Энгельс находилось 20 самолетов Ту-95мс и 6 самолетов Ту-160.

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Я не вірю в це. Значить у цих батьків не все гаразд з оформленням документів.
    Це якщо взагалі прийнято доповнення про признання інвалідності при аутизмі. Бо я тільки розмови такі чула, не слідкувала чим закінчилося.
    так і є. я про інвалідність. спочатку не хотіли дитині псувати майбутнє, а зараз кричать: не випускають. у мене двоє таких знайомих

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Якщо дуже часто запускати щось у повітряний простір інших країн, рано чи пізно невідомі літальні об’єкти повернуться до місця вильоту — Подоляк
    так що є велика ймовірність того, що це далекобійні ті українські безпілотники, про які декілька днів тому розповідали, що вони готові до випробувань.

Сторінка 1078 з 2284 ПершаПерша ... 7857897810281068106910701071107210731074107510761077107810791080108110821083108410851086108710881128117815782078 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті