| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
четверть всех англичан, что предоставили беженцам из Украины жилье по программе "Homes For Ukraine" не хотят продлевать. программа была расчитана на пол года, идет уже десятый месяц.
местные и центральные власти опасаются, что с нового года тысячи украинских семьей окажутся на улице.
в отличие от большинства беженцев из других стран, украинцы имеют право на трудоустройство. и теперь им придется работать.
Financial Times
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
Пишут про еще взлеты и фрегат в Черном.
Возможно, и начинается.
.кримська зима
@Wintercrim
·
31m
З боку Євпаторії дуже гучно
Чутно навіть у Саках
Знов мабуть луплять з ппо по камінням у небі))
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
А я знову зі своїм питанням стосовно виїзду дитини за кордон.(тільки не бийте!
)
Коротше, дозвіл від батька поки що отримати не вдається - на цьому тижні він працює і з'їздити у посольство (300 км!) не зможе.А моїм їхати вже на цих вихідних.
Вирішила, що буду діяти по другій схемі: лише мій дозвіл, завірений службою опіки. З'їздила сьогодні в опіку - результат нульовий: мені чітко сказали, що лише ДВА дозволи - "иниипет".
Кажу: так в законі ж ось так написано? Відповіли, що зараз всі ці закони можна засунути собі в одне місце.
Ну, не таким прямим текстом, звісно, сказали
, але суть саме така. І ще щойно поспілкувалася зі своєю колишньою колегою, так вона сказала, що в неї така ж сама ситуація була 1,5 місяці тому: відправляла сина за кордон разом зі своїми батьками, так їх не випустили на кордоні, бо не було дозволу від батька дитини, - довелося "діставати" чоловіка з фронту, щоб він приїхав на пару днів для оформлення дозволу.
Коротше, ж...па.
Може, в когось є ще якісь ідеї?
![]()
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
Мазохистка...вначале всех обчерноротила, потом лезет со своими проблемами....да всем насрать...
Два дозволи. Боже яка ересь это сейчас.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Все четко написано, но видимо не для всех )))
https://dpsu.gov.ua/ua/viizd-za-kord...olitnih-ditey/
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks