| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
четверть всех англичан, что предоставили беженцам из Украины жилье по программе "Homes For Ukraine" не хотят продлевать. программа была расчитана на пол года, идет уже десятый месяц.
местные и центральные власти опасаются, что с нового года тысячи украинских семьей окажутся на улице.
в отличие от большинства беженцев из других стран, украинцы имеют право на трудоустройство. и теперь им придется работать.
Financial Times
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
Пишут про еще взлеты и фрегат в Черном.
Возможно, и начинается.
.кримська зима
@Wintercrim
·
31m
З боку Євпаторії дуже гучно
Чутно навіть у Саках
Знов мабуть луплять з ппо по камінням у небі))
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
А я знову зі своїм питанням стосовно виїзду дитини за кордон.(тільки не бийте!
)
Коротше, дозвіл від батька поки що отримати не вдається - на цьому тижні він працює і з'їздити у посольство (300 км!) не зможе.А моїм їхати вже на цих вихідних.
Вирішила, що буду діяти по другій схемі: лише мій дозвіл, завірений службою опіки. З'їздила сьогодні в опіку - результат нульовий: мені чітко сказали, що лише ДВА дозволи - "иниипет".
Кажу: так в законі ж ось так написано? Відповіли, що зараз всі ці закони можна засунути собі в одне місце.
Ну, не таким прямим текстом, звісно, сказали
, але суть саме така. І ще щойно поспілкувалася зі своєю колишньою колегою, так вона сказала, що в неї така ж сама ситуація була 1,5 місяці тому: відправляла сина за кордон разом зі своїми батьками, так їх не випустили на кордоні, бо не було дозволу від батька дитини, - довелося "діставати" чоловіка з фронту, щоб він приїхав на пару днів для оформлення дозволу.
Коротше, ж...па.
Може, в когось є ще якісь ідеї?
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Мазохистка...вначале всех обчерноротила, потом лезет со своими проблемами....да всем насрать...
Два дозволи. Боже яка ересь это сейчас.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Все четко написано, но видимо не для всех )))
https://dpsu.gov.ua/ua/viizd-za-kord...olitnih-ditey/
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks