Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1081 з 2284 ПершаПерша ... 8158198110311071107210731074107510761077107810791080108110821083108410851086108710881089109010911131118115812081 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 21 601 по 21 620.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    3 324

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Я думаю для цього у минулому були якісь прецеденти. Або за ці обстеження по кількості пацієнтів якось фінансується мсек. Або людина, яка вставила протез може перейти з однієї групи в іншу, робочу. Чи взагалі щоб контролювати що ті інваліди живі здорові. Та ще багато можна нафантазувати. Інакше я не можу пояснити, бо тупо грошей з них не зіб'єш за приписки.
    Літнім з травматичними ампутаціями дають безстроково. Якщо до ампутації превело захворювання (діабет чи атеросклероз, онкологія) теж. Бо це вважається важким ускладненням основного захворювання. Молодим з травматичними ампутаціями - переогляд через 1-2роки. Бо це потенційно реабілітаційний резерв. Ноги протезують, перенавчають на інші спеціальності.
    У мене був хворий з травматичною ампутацією двох стоп - ДТП. Електрозварювальник. Перші пів роки по стаціонарам - намагалися зберегти другу стопу - не вийшло. Потім ще 1.5 роки пиячив по-чорному, а чому б ні: мама й тато годують, пенсії як раз вистачало на горілку. Так втягнувся, що на заплановане протезування протягом 1.5 років так і не зібрався. Навіть переогляд пройшов невчасно - загубився у часі. Культі загоїлися, реабілітацію не виконав. Групу знизили до 3. А там пенсія зовсім інша. Присоромили. Запропанували перенавчання.
    Взяв себе у руки. Протезувався, зараз працює в ІТ. На переогляд 3 групи не пішов, сказав нема часу.
    Йду своїм шляхом, нікого не чіпаю...

Дописів
    22 020

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Группа может быть. Это не приговор.

Адаптированный человек в ремиссии стойкой. Может выполнять некий труд. Комуницировать адекватно.
    всю ленту не читал (звыняйте, свет туды сюды и мотивация для пои3ддеть не активна) Вы про шо дивчата базикаете насчет групп?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Є два варіанти. Один з великими шансами, другий - без шансів зовсім.
    Який обере Дейнеріс?
    Дейнеріс обрала той варіант, який надає 100% гарантію виїзду дитини: дозвіл від батька. І, нарешті, вирішення цієї проблеми зрушило з мертвої точки. Ми дізналися, що дозвіл можна оформити не лише у посольстві, але й у місцевого нотаріуса. Але потім такий дозвіл треба ЛЕГАЛІЗУВАТИ: все в тому ж посольстві () або апостилем. Зараз батько займається пошуком нотаріуса. А в мене стосовно цього декілька питань, - може, хтось стикався з цим і знає відповіді, щоб не витрачати зайвий час на пошук цих відповідей в іншій країні:
    - які документи потрібні для оформлення такого дозволу на третю особу? Свідоцтво про народження дитини - це зрозуміло. А що ще? Скани її паспорта потрібні? Дані та/або скан документів супроводжуючої особи? Мої документи? Щось ще?
    - дозвіл буде на УКРАЇНСЬКІЙ мові чи потрібно буде ще й перекладати його?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Говорят у нас высокая безработица....Возможно, но официально безработными зарегистрировано 210 тыс человек. Это очень мало - самый низкий показатель за все годы ведения статистики по безработным. Вот такие дела https://tsn.ua/ru/groshi/antirekord-...e-2216446.html

"Нардеп также напомнил произошедшие изменения, которые могли повлиять на количество зарегистрированных лиц:

Выплата по безработице сейчас производится только 90 дней
    Мужчины должны перед регистрацией по безработице принести документы по военкомату."
    жінки виехали мужики не хотят на учет становиться

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Самое время поговорить про безработицу, канеш.
    Ага, во время тревоги, когда больше 100 ракет летит неизвестно куда...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Точно не знаю, але припускаю що в залежності від діагнозу. Якщо поставлять шизофренію то навряд чи.
    Але там теж існують групи, типу робоча тощо.
    С учёта в психдиспансере при этом не снимут, водительское удостоверение и некоторые виды работ под вопросом

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 771

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Самое время поговорить про безработицу, канеш.
    Эта тема не запрещена, о ней можно говорить...
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 771

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Ага, во время тревоги, когда больше 100 ракет летит неизвестно куда...
    100 ракет сегодня? Вряд ли ли.....
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Группа может быть. Это не приговор.

Адаптированный человек в ремиссии стойкой. Может выполнять некий труд. Комуницировать адекватно.
    я не о том. Я о том, что если НЕ знают о диагнозе, то поле возможностей шире.

Дописів
    70 927

Типово

Уже.(((
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    3 324

Типово

Люди з шизофренією живуть поміж нас. Якщо лікування вірно підібране і вони його приймають, ви навіть не дізнаєтесь, що саме ця людина має психіатричний діагноз. Це не та тема, яку охоче обговорюють в курилках)))
    Йду своїм шляхом, нікого не чіпаю...

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    100 ракет сегодня? Вряд ли ли.....
    С добрым утром...ТГ каналы почитайте...уже вошли на территорию Украины, в Харьковской области успешно отработало ПВО...долго спите товарищ....или крепко...

Масштабна повітряна тривога: приблизно 100 ракет можуть вдарити по Україні.

За попередньою інформацією 13 ворожих літаків випустили по 8 ракет, сумарна кількість – 104. Також у море вийшли ракетоносії «Калібрів», можливий залп із 16 ракет.

Орієнтований час підльоту ракет до нашого кордону – 13:30.

Вірим в ППО

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 771

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Как не хотят? Очереди в военкоматы из желающих....Недавно мимо места проезжал где мед.комиссию проходят призванные...Очередь и немаленькая.

Дописів
    84 387

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    нехай йдуть в армію коханців. а, ні! в армію відновлення. як тепер трудова повинність по-модньому називається? за 6.300 брудними працювати некваліфіковано і важко?
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    С учёта в психдиспансере при этом не снимут, водительское удостоверение и некоторые виды работ под вопросом
    Але є це правильно. Невідомо як поведе себе людина в стресі на дорозі. І без таких діагнозів як завгодно може поводитися, а тут вірогідність підвищена.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 771

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    С добрым утром...ТГ каналы почитайте...уже вошли на территорию Украины, в Харьковской области успешно отработало ПВО...долго спите товарищ....или крепко...
    Шепни когда в Днепропетровскую область залетят...Я в коридор в квартире выйду ...может быть. Обычно слышу первый взрыв и ...в коридор...минут на 5-10.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Але є це правильно. Невідомо як поведе себе людина в стресі на дорозі. І без таких діагнозів як завгодно може поводитися, а тут вірогідність підвищена.
    Та звісно, так і є. Я про тих, хто не оформляє офіційно. Тут і лікарі деякі допомагають...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    А я и не срусь.) Просто констатирую факт,что не будь она таким Овном, уже б все что надо ( если ей это действительно надо) получила.
    Тем более,что закон это позволяет.
    Ну, тобі ж, звісно, краще за службу опіки, юристів, прикордонників тощо знати, що дозволяє чи ні закон, працює він чи ні на кордоні тощо. А також справді мені це потрібно чи просто "апагаварить". Продовжуй, продовжуй - "хотьпаржом"(с).
    А якщо батьки помруть? Так хоч якийсь захист і помічь з боку держави.
    Одразу обидва? Це рідкісні випадки. І найчастіше залишаються інші родичі - тоді вони вже й оформлять інвалідність.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    70 927

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    всю ленту не читал (звыняйте, свет туды сюды и мотивация для пои3ддеть не активна) Вы про шо дивчата базикаете насчет групп?
    Побалакали и забыли.
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від Ж Е К А Переглянути допис
    Люди з шизофренією живуть поміж нас. Якщо лікування вірно підібране і вони його приймають, ви навіть не дізнаєтесь, що саме ця людина має психіатричний діагноз. Це не та тема, яку охоче обговорюють в курилках)))
    угу, это таки жуть.

Сторінка 1081 з 2284 ПершаПерша ... 8158198110311071107210731074107510761077107810791080108110821083108410851086108710881089109010911131118115812081 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті