Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 5417, показано з 1 по 20.

Тема: КОНСЕРВАЦИЯ (рецепты собраны в 1ом сообщении)

Комбінований перегляд

  1. #1
    Аватар для Дейнерис
    Реєстрація
    04 травень 2007
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 424

    Типово

    В цьому році вперше спробувала закрити солоні (не мариновані!) огірки за цим рецептом: https://www.youtube.com/watch?v=8yg6AY3C9Fo&t=12s Дуже здивувало, що перед закаткою заливаються звичайною СИРОЮ водою БЕЗ солі та інших добавок. Була впевнена, що зірвуть. Але стоять вже майже місяць у теплі - жодних проблем. На смак будемо пробувати лише взимку, звісно. Ділюся рецептом - може, комусь теж буде цікаво.
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

  2. #2
    Аватар для Света52
    Реєстрація
    23 лютий 2010
    Звідки Ви
    Тополь-3
    Дописів
    12 476

    Типово

    Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    В цьому році вперше спробувала закрити солоні (не мариновані!) огірки за цим рецептом: https://www.youtube.com/watch?v=8yg6AY3C9Fo&t=12s Дуже здивувало, що перед закаткою заливаються звичайною СИРОЮ водою БЕЗ солі та інших добавок. Була впевнена, що зірвуть. Але стоять вже майже місяць у теплі - жодних проблем. На смак будемо пробувати лише взимку, звісно. Ділюся рецептом - може, комусь теж буде цікаво.
    Да, это рецепт я выкладывала 3 года назад в своей теме
    https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post37180709
    Многие успели его проверить и убедиться, что огурцы получаются замечательные!

  3. #3
    Аватар для Дейнерис
    Реєстрація
    04 травень 2007
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 424

    Типово

    Цитата Допис від Света52 Переглянути допис
    Да, это рецепт я выкладывала 3 года назад в своей теме
    https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post37180709
    Многие успели его проверить и убедиться, что огурцы получаются замечательные!
    Дякую! Треба їх в цій темі у перше повідомлення додати, щоб одразу можна було знайти.
    А звичайним способом солоні огірки робите? Маю на увазі ХОЛОДНИЙ спосіб, але БЕЗ консервації, тобто щось накшалт бочкових, але у банках чи відерцях. Якщо робите, то скільки солі додаєте? Купу рецептів передивилася: з холодним способом дуже мало, а в тих, що знайшла, одні кажуть, що ложка на літр, інші, що дві. Але я коли малосольні роблю, то дві з горкою кладу, а для бочкових же солоніший розчин потрібен. Додала 2 ложки, але щось огірки мені не подобаються: два дні вже "бродять", але запах якийсь не такий, як треба. Може, таки замало солі?
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

  4. #4
    Moderator
    Кулинар года 2013
    Аватар для Jane_R
    Реєстрація
    07 березень 2008
    Звідки Ви
    ж/м Покровский (Коммунар)
    Дописів
    41 920

    Типово

    Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Дякую! Треба їх в цій темі у перше повідомлення додати, щоб одразу можна було знайти.
    А звичайним способом солоні огірки робите? Маю на увазі ХОЛОДНИЙ спосіб, але БЕЗ консервації, тобто щось накшалт бочкових, але у банках чи відерцях. Якщо робите, то скільки солі додаєте? Купу рецептів передивилася: з холодним способом дуже мало, а в тих, що знайшла, одні кажуть, що ложка на літр, інші, що дві. Але я коли малосольні роблю, то дві з горкою кладу, а для бочкових же солоніший розчин потрібен. Додала 2 ложки, але щось огірки мені не подобаються: два дні вже "бродять", але запах якийсь не такий, як треба. Може, таки замало солі?
    1. Додам рецепт сьогодні-завтра на першу сторінку
    2. Є рецепт "бочкових" огірків на першій стторінці мій - перевірений роками, то ще від моєї мами та бабусі. Вра***те, що малосольні - то пара днів і їсте. А ці будуть декілька місяців стояти та просолюватись. ому кількість солі може буи різню для цих рецептів.

  5. #5
    Аватар для Света52
    Реєстрація
    23 лютий 2010
    Звідки Ви
    Тополь-3
    Дописів
    12 476

    Типово

    Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Дякую! Треба їх в цій темі у перше повідомлення додати, щоб одразу можна було знайти.
    А звичайним способом солоні огірки робите? Маю на увазі ХОЛОДНИЙ спосіб, але БЕЗ консервації, тобто щось накшалт бочкових, але у банках чи відерцях. Якщо робите, то скільки солі додаєте? Купу рецептів передивилася: з холодним способом дуже мало, а в тих, що знайшла, одні кажуть, що ложка на літр, інші, що дві. Але я коли малосольні роблю, то дві з горкою кладу, а для бочкових же солоніший розчин потрібен. Додала 2 ложки, але щось огірки мені не подобаються: два дні вже "бродять", але запах якийсь не такий, як треба. Може, таки замало солі?
    Я уже в этой теме давала рецепт квашеных огурцов, посмотрите
    https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post30565389
    За прошедшие 7 лет большое количество людей убедились в рецепте, очень хвалили. Попробуйте!

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

  • Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті