| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я после вчерашнего в Виннице всю ночь не могла спать и вот это сообщение тоже вечером мне попалось.
Как эти организмы вообще живут с этим всем? Они бравируют тем, что убивают людей, детей.
И остаются безнаказанными ((
В мире нет справедливости.
У меня есть родственник (теперь уже бывший) в Саратове, так вот он из таких.
У него каждое предложение начиналось с «вы же должны понять, мы вам помогаем..»
Микробы.
Декомунізація ЗНИЩИЛА армію???
Так це тому армія-2018 на декілька голов ВИЩА за армію-2014? І не лише за досвідом, а й за оснащенностю. В 2014-му році армії у нас майже не було, а потім Порох її так декомунізовав, що її не майже, а вже ДІЙСНО не було, ага.
І саме ВІДСУТНЯ українська армія п'ять років крок за кроком ЗВІЛЬНЯЛА український Донбас, а ще через три роки так врізала оркам, що ті й досі оговтатися не можуть. Яке неймовірне "ЗНИЩЕННЯ" ЗСУ!
Жопус, ти скільки "Бояришніка" випив, перш ніж таке ляпнув?
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 15.07.2022 о 18:26
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Spoiler: :( :cry:
То Порох у тебе у всьому винен, тепер ще й Спартц. Звернися до психіатра.
А при кому знищені всі аеропорти, купа казарм та НПЗ?при ком больше всего взрывались основные склады вооружений?
І ця "срань" вже дев'ятий рік РЯТУЄ ЖИТТЯ наших хлопців на фронті!кто вместо возрождения Краза покупал срань богдановскую?І самі військові кажуть, що "Богдани" працюють, як звірі, в той час, як купа іншої техніки вже давно здохла. Так що засунь свій висєр у свій смердючий хавальник, рашик!
Скільки всього цього було побудовано при Кучмі та Ющенко? А при Зеленському? Якого хріна ти все звалюєш на Пороха?патроны, снаряды и для них заводы?
и да, причем тут Кравчук?Та ващє ні прі чом, ага. Він весь білий та пухнастий.
![]()
Дура.
Чия б корова мичала! «Глуп тот человек, который никогда не меняет своего мнения.» Уинстон Черчилль. За ті вісім років, що я тебе знаю (по форуму), ти по ЖОДНОМУ з питань НЕ ЗМІНИВ свою думку. Ні про Тюльку, ні про Пороха, ні про будь-кого іншого. Тебе вже рилом ткнули в стінограму засідання РНБО по Криму, де навіть тупому зрозуміло, що НЕ ТУРЧИНОВ, а тим більше НЕ Порох здали Крим, і що твоя Тюлька приклала до цього багато зусиль, але ти все одно, як баран, продовжуєш стверджувати, що винні лише Турч з Порохом, і що Крим МОЖНА було відстояти.І хто ти після цього, як не повний дебіл?
Для вас все, що ПОГАНО для України, викликає щастя!
Так, не всі читають КРЕМЛІВСЬКУ версію історії, як ти.
Помнится не так давно обсуждался скандал между Бутусовым и Безумной
Сергій Гайдай, голова Луганської обласної військової адміністраці - Мар’яна Безугла — «пані народний неадекват»
https://hromadske.ua/posts/ya-spodiv...-sergij-gajdaj
![]()
У одного рашика "проблеММы", у цієї рашистки "увереННы". Рашоголові не змогли навіть шкільний рівень російської мови опанувати, а ще сміють щось у наш бік смердіти!
![]()
+1000 При цьому ще й вік дитини ставлять, який бажають: одні пишуть, що їй лише 1,5 роки було, інші, що три. А деякі (включно з ЗЕЛЕНСЬКИМ!) ляпають, що їй було аж 4 роки. Як так можна???Особлило огидно це було чути від Невтікущого: невже його посіпаки НАСТІЛЬКИ тупі та непрофесійні, що не можуть навіть вік загиблої дитини дізнатися??
Ще один.Їй було ТРИ роки!!
![]()
Про що я й казала: тупорила Бур'яніха читає РОСІЙСЬКУ (тобто кремлівську) версію Вікіпедії.
Слушне питання. В неї ж мозку менше, ніж у її курей.
Поставками зброї, а головне, логістикою курує ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧ????Ти що куриш? А бойовими діями хто керує? Арахамія?
Сказало тупориле чмо, для якої РОСІЙСЬКА версія Вікіпедії - це верхівка знань та інтелекту, і нічого іншого їй більше не треба.![]()
"Фыфсёврёти!"(с) Кремль краще знає, що там було! Читайте раша-Вікі - це найкраще джерело знань!
Бідні діти! Важко уявити, який жах та біль вони відчували в останніх хвилини свого життя. Царство небесне янголяткам!
Що Ви несете??Хто взагалі відпускав чи ні хоча б одну з 14-ти країн??? Всі САМІ виходили!
Що стосується зброї, то так, Захід вимагав відмовитися. Але лише від ЯДЕРНОЇ!! Позбавлятися ІНШИХ видів зброї від нас НІХТО НЕ ВИМАГАВ!!! Це саме наша тодішня влада за ВЛАСНИМ бажанням розпродавала армію направо й наліво.![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
І це Ви дуже погано робили.
Знову тікаєте?Всем удачи и хорошего настроения.Це Ви так "воюєте"?
ППКС
Україна САМА приєдналася??А по морді за цю брехню?
Так це ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ приєднав Україну до СРСР??зачем в 1922 году Украина присоединилась к СССР? Почему не кричите? чего Хмельницкого не клянете?У Вас з головою все гаразд???
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 15.07.2022 о 18:32
Я ніколи не думала, що можу ТАК ненавидіти, як ненавиджу цих тварюк!Щоб КОЖНА рашистська мати пережила все те, що переживають наші матері, коли втрачають свої дітей!
А за брехню я тобі, тварюко ху.йловська, яйця відірву та у вуха засуну!
Ти, Сміттєвоз, набір цифр, циферний алкаш, Абдуріум та інші.орки не только там, орки давно уже тут
А кто это у нас на английском в стремной газетке пра праститутку американскую пишет из ананимных источников?
Да это же тот герой которы и раньше лизал зелёный зад ( зачеркнуто) про покушения страшные на супермена нам рассказывал и перевороты государственные в Украине ))
Журналіст американського медіапроєкту Buzzfeed News Крістофер Міллер розповів про ймовірних організаторів державного перевороту в Україні.
Джерело: Міллер на своїй*twitter-сторінці, посилаючись на свої джерела з Офісу президента
Пряма мова: "Спробу державного перевороту, про яку згадав сьогодні президент Володимир Зеленський, готували офіцер російського ФСБ та три зрадники з МВС України, які перебувають у Криму".
Деталі: Відповідно до джерел Міллера, головним "куратором" є згаданий працівник ФСБ, якого звати Василь Васильович Лаптєв. Імена трьох українців: Олексій Васильєв, Василь Грицак й Едуард Федосов.
Міллер додав, що організатори хотіли використати суспільну напругу всередині України, зокрема боротьбу між Зеленським та Ахметовим.*
Водночас, він наголошує, що в записі розмови чотирьох підбурювачів згадується бізнесмен Ринат Ахметов, але його участь не доведена. Як переказує Міллер, організатори перевороти говорили, що їм "треба бути готовими вийти на контакт і почати співпрацювати з Ахметовим".
1 грудня ініціатори перевороту сподівалися влаштувати протести на Банковій, що мали би спровокувати подальший безлад у столиці та привести до влади людей, наближених до олігарха.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks