| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Табах начебто у відставці? але він трамполюб, й, відповідно, байденофоб.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Бидло Алекс 8 років дрочив на одного ху.йловського провокатора - Педошарія, а тепер ще я на другу ху.йловську шавку оргазмує - на Табаха. Щоб тебе розірвало на шматки, як орків, тварюко продажна!
Рашоголовому не зрозуміти. По суті написаного ним немає, що сказати, то тоді стули пельку й не смерди.
Приблизно таким самим, як і Порох до окупації Криму, мордорсько-української війни, а також до всих злочинів нинішньої влади. Для зебидло-стада ніколи не було проблемою, кого зробити цапом відбувайлом по будь-якій проблемі.![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 09.07.2022 о 01:52
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Як же нудить від цього цілодобового вилизування зелених дуп!
Ірпінь теж перетворили на місто-казку! Ще за часів МИНУЛОЇ влади! І таких міст багато.
Харків теж лише за ТРИ роки змінили? І за брехню відповіси, харків'янка хрінова? Харків облагороджували ДЕСЯТЬ років - весь той час, що мером був Гепа.Про Харьков я вообще молчу, там отдельная история властей и тогда и сейчас.
А великуоумный П куда и как смотрел? В карманчик свой, не иначе....П...ць! І тут у зебидла Порох винен.
Це ж якими треба бути дебілами, щоб навіть крадівництво МІСЦЕВОЇ влади теж ПОРОХУ приписати???
І ху.йлофан. Тобто три лайна в одному флаконі - все, як любить кацап Алекс.
Р.S.
В двох словах, які означені червоним, є вся сутність зебидло-стада: в них, як і в їх зеленого ідола, війна почалася 24.02.2022.Вісім років ДО цієї дати - то в них була не війна, то "хлопці у солдатиків грали".
А на майже 15 тисяч загиблих за 8 років зебидло-стаду насрати! Як же я ненавиджу вас, тварюк продажних!
Нещодавно як раз допис по цій же темі читала:
Микола Ворошнов
2 д. ·
"Раніше то була не війна,
2014- лютий 2022 не рахується,
от зараз справжні бойові дії і справжні ветерани"
В мене аж пику перекосило від цієї фрази.
Розмова відбулася в одному з прифронтових міст на сході.
Цю фразу сказав "ветеран", який з березня місяця воює, починав з ТРО і зараз прикомандирований до одної з бригад тут, на сході.
Йому, доречі, десь за 30. Де він був усі ці 8 років "не справжньої війни" - хто його зна.
Дах мені рвануло, але стримався.
Взагалі, тепер для усіх нових знайомих - я обсолютно далекий від армії чувак, який до цього дня і зброю ніколи в руках не тримав.
Це цікаві спостереження, скажу я вам. Люди, бійці, по різному розкриваються і дуже швидко стає помітним хто є хто.
Доречі, я - Діма, єслі шо)))) так нада.
Жоден вчора не написав про вбивство японського екс-прем'єра Сіндзо Абе.Отак ми "цінуємо" друзів України.
Pavlo Klimkin
11 ч. ·
Знаю, що вся Україна вже сумує за Борисом Джонсоном. Навіть серед друзів він дійсно особливий. Але сьогодні вбили ще одного друга України - колишнього прем’єра Японії Абе. Для мене він був уособленням справжнього самурая. Спокійний і готовий діяти. На початку свого прем’єрства він мріяв домовитися з Москвою про початок переговорів щодо Курильських островів. Санкції проти Росії зруйнували його мрію: він міг би спробувати з них з’їхати, але зробив, як вважав правильним. Вибрав свої цінності замість своє мрії. І коли ми під час зустрічі жартували, що в нас спільна проблема - Росія - сказав, що кращого друга в України в Азії немає.
Блядина похоже просвистела над головой а через 5 минут сирена.....
Валентин Резніченко
Дніпропетровщина
9 липня
"Ворог не припиняє терору наших міст та сіл.
На ранок російські війська обстріляли Інгулецький район Кривого Рогу.
Усвідомлено ударили з «Градів» по житлових кварталах.
Цей підступний обстріл забрав життя 41-річної жінки, ще двоє людей з осколковими пораненнями госпіталізовані.
Пошкоджена школа і кілька будинків. Згоріла автівка, що стояла поряд."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Розпакування посилки з eBay....
https://www.facebook.com/10000181188...7439464637636/
от Вилкула: Уточнение по утреннему обстрелу Ингульца.
РСЗО «Торнадо-С» калибр 300 мм (зона поражения с модернизированным БК – до 120 км).
Обстрел с дистанции более 70 км из района между н.п. Новорайск и н.п. Костырка оккупированной орками части Херсонской области.
10 ракет - и осколочные и кассетные БК.
Выстрел «в ту сторону», просто по центру мирного жилмассива с большим разлетом ракет.
Погибшая женщина 1981 г.р. - повар в детском садике, шла на работу. Девушка 2002 г.р. – очень «тяжелая», серьезные поражения области сердца и печени, врачи борются за ее жизнь.
Мужчина 1979 г.р. – множественные осколочные ранения средней тяжести.
Благодаря нашим воинам линия фронта сдвинута в Херсонскую область на расстояние до 50 км от города. Но «Торнадо-С», «Смерчи», ракеты продолжают представлять серьезную опасность. Берегите себя и своих близких. Не подходите к незнакомым предметам – сразу звоните 101 и 102, работают взрывотехники. Соблюдайте правила воздушной тревоги.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Читаю комменты в криворожских тг, они там в шоке, конечно.
А еще перед этим минубийств рф анонсировали, что "в школах Харькова и Кривого Рога размещены склады ВСУ", ну ото и ударили.
Хотя им повод и не нужен.
Плохие новости принес я в ваш дом, птичницы...
Вступление. ))
Вчера птичницы выступили пафосно с совместным заявлением что главное отличие Зеленского от предшественника, что он сумел сформировать профессиональную команду, в отличии от команды барыг и далее по методичке
Уточню - это было сказано в те уникальные минуты, когда птичницы не срали ротом, а опасаясь последствий говорили нашему воину из ЗСУ. Потому такая шокирующая конкретика ))
Главное. Хотелось бы услышать хоть каких то членораздельных звуков от авторов смелого заявления о мощной команде Супермена в связи с этим ....
-----------------------------------------
Вашингтон, округ Колумбия .*- Сегодня конгрессмен Спарта направил президенту Байдену письмо с просьбой провести брифинг о процедурах надзора, связанных с начальником штаба президента Зеленского Андрием Ермаком.
Основываясь на различных сведениях, действия, предпринятые г-ном. Ермак в Украине и его предполагаемые отношения в связи с Россией, Конгресс должен срочно получить эту информацию, чтобы подтвердить или опровергнуть различные серьезные обвинения. Учитывая наше материальное участие в этом конфликте, мы обязаны этим уровнем строгости и подотчетности американскому народу, поскольку Украина срочно нуждается в повышении уровня и скорости помощи в области безопасности, которые, к сожалению, не были приоритетными для администрации Байдена.
Кроме того, конгрессмен Спарта обратил внимание президента Байдена на тот факт, что г-н. Ермак назначил г-на. Олег Татаров в качестве своего заместителя по правоохранительным органам в борьбе с коррупцией, который вместо этого, как хорошо известно президенту Байдену, откладывает назначение независимого прокурора по борьбе с коррупцией более года, что делает Специализированную прокуратуру по борьбе с коррупцией и Национальную Антикоррупционное Бюро (НАБУ) не работает. Г-н. Татаров находился под следствием НАБУ в 2020 году до его назначения, когда его дело якобы было ненадлежащим образом передано обычному прокурору и закрыто. Г-н. Татаров был также высокопоставленным полицейским чиновником при бывшем президенте Януковиче, преследующем протестующих Евромайдана.
https://spartz.house.gov/media/press...rmak-president
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
не забудь принести висновки перевірки - что б не так как с кином Христо
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks