Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 517 з 553 ПершаПерша ... 17417467507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 10 321 по 10 340.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис

Тільки так ви зрозумієте, де світло, а де темрява брехні.
    Думаю, з фахівцями все ясно. Якщо я виготовлю ракету із щільного паперу і кількох хімікатів, як топлива, то я, мабуть, маю привід називати Ілона Маска колегою, не інакше. А що, одну справу робимо.

Щодо австрійського Генштабу, знайшлась така версія

https://www.youtube.com/watch?v=MEUDLGqwQic

навіть не знаю тепер, може, ви праві? Може, це ви той невідомий історик, про якого згадують 5:13 - 5:36?

А загалом, ідея ваша плідна, нічого не скажеш. Виявляється, це я маю доводити, що історичної події не існувало, а є розповсюджена вигадка. Яким чином? Надати вам певний об'єм вакууму? Гм...
    А навпаки не бажаєте? Наприклад, послатись на документи, як ви це завжди робите? На джерела походження цієї гіпотези ( чи істини, на вашу думку)? Про однодумців не наважусь запитувати, бо вони у вас знову виявляться втаємниченими. А ті, кого я знаю з подібними версіями - о, це така "еліта"...

І щодо заперечень, які від мене не надійшли. Знову згадаю анекдот ( що поробиш, коли в таких діалогах це неминуче відбувається "само собою"(с). Про невловимого Джо. От і причина.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Уже давно пошли рассуждения на уровне убедить необразованного, что вечный двигатель невозможен

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Думаю, з фахівцями все ясно. Якщо я виготовлю ракету із щільного паперу і кількох хімікатів, як топлива, то я, мабуть, маю привід називати Ілона Маска колегою, не інакше. А що, одну справу робимо..
    Хм...Я не знаю, как Вас воспримет Илон Маск в качестве специалиста, но некоторое представление о реактивном движении Вы таки получите. И сможете уже самостоятельно сравнить свой уровень профессионализма и его.

Но если Вы наконец то научились готовить яичницу-глазунью и считаете себя крутым специалистом, уютно угнездившись в башне из слоновой кости, то просто поглядите с небес на землю. А там любой повар, даже самой маленькой забегаловки , Вашу ФАХОВОСТЬ и в грош не ставит. Но суп из индюков готовит великолепно, каналья.

Щодо австрійського Генштабу, знайшлась така версія

https://www.youtube.com/watch?v=MEUDLGqwQic

навіть не знаю тепер, може, ви праві? Може, це ви той невідомий історик, про якого згадують 5:13 - 5:36?.
    Нет-нет-нет..Мне ТАКУЮ подробную ДОКАЗАТЕЛЬНУЮ базу ну никак не собрать. Здесь явно трудился "настоящий ФАХІВЕЦЬ". И судя по тщательности подбора фактов, и по аргументаци, это мог быть только наш, Украинский "фахівець". Материал был явно похищен москалями.

А загалом, ідея ваша плідна, нічого не скажеш. Виявляється, це я маю доводити, що історичної події не існувало, а є розповсюджена вигадка. Яким чином? Надати вам певний об'єм вакууму? Гм...
    А навпаки не бажаєте? Наприклад, послатись на документи, як ви це завжди робите? На джерела походження цієї гіпотези ( чи істини, на вашу думку)? Про однодумців не наважусь запитувати, бо вони у вас знову виявляться втаємниченими. А ті, кого я знаю з подібними версіями - о, це така "еліта"....
    Нет. Не хочу. Это не моя область. Поверхностно ознакомился, что бы иметь некоторое представление. Пока оно устраивает.Но если Вы возьмёте на себя труд раскрыть эту тему гораздо глубже, полней и конкретней, то обязательно выделю время для ознакомления и осмысливания.

І щодо заперечень, які від мене не надійшли. Знову згадаю анекдот ( що поробиш, коли в таких діалогах це неминуче відбувається "само собою"(с). Про невловимого Джо. От і причина.
    Да, мне знаком этот персонаж. А также и другой. Из басни "Лисица и виноград".

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    А ви бачите, що відбувається?
    Людина в темі "за і проти" москальскої мови в Україні не розмовляє про доцільність її присутності, не приводить аргументи навіщо вона тут, а всі свої дописи будує проти української, проти українців, проти України. І чому саме під удар ставить західняків? Бо вони історично вже 150 років і є головними захисниками української і України. Всі ці тези : західняки не українці, українці сьогодні це малороси, малороси це частина росіянського народу, москальска мова то такаж рідна, малоросам спеціально задурили голови ці бандерівці, щоб відірвати від матінки раші, в Україні забороняють інші мови, а скоро вже і різати почнуть за москальску. Тому малоросам треба відокремлюватися від цих західняків і позбутися українського, дозволивши представникам іншіх народів диктувати своє бачення України, робити все, щоб їм було тут комфортно, бо колись ще 40 тис. років тому тут не було ніяких українців, а тисячу років тому на цих землях кочевали бог зна хто, а потім була раша. Яка Україна? Які українці? Це все австрійський генштаб.
    И после этого Вы мне говорите, что равнодушны? Да здесь бурлит уже непреодолимая огненная страсть. Столько страниц и....ничего про языки, а только о моей скромной персоне....

И что бы призвать меня через пространство и время из 800 летнего небытия, смешиваются флаконы понятий,...смещаются полюса...назначаюся хранители Украин во времени...присваиваются новые блестящие национальности....тугой спиралью закручивается многохвостая ложь. Всё подвластно могучему заклинанию влюблённой Ведьмы....

Но...Сегодня я с другой. Но и Вас в очереь записал. Папіздже..Як місяць зійде...

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    . Поверхностно ознакомился, что бы иметь некоторое представление. .
    Упс... І на базі "некоторого представления" самовпевнено заявляти про "придуману Австрійську Україну", яка не має нічого спільного з країною Україна.

Що ж, з таким рівнем і залишається, що викладати свої ідеї з неабияким апломбом.

Принаймі, на корм для троля цілком вистачає, чи не так?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    539

Типово

Блин, Наполеон? А я то думал

Дописів
    539

Типово

Кстати, в теме последних разоблачений, надо бы австрийский генштаб попросить ввести войска..хотя, это уже было

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від URK Переглянути допис
    Кстати, в теме последних разоблачений, надо бы австрийский генштаб попросить ввести войска..хотя, это уже было
    Не введут - пожлобятся
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    539

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Не введут - пожлобятся
    А если пообещать борщом накормить?

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Кстати. Тут и КМИСа свежий опрос.
    "На каком языке должно быть меню в кафе/ресторанах".
    40% - на украинском и русском по всей территории Украины.
    27% - на украинском + русский, там где есть запрос населения.
    25% - только на украинском
    1% - только на русском.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

В свежем опросе был вариант "английский"? И дай ссылку на опрос, иначе ты 3,14здабол.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    1% - только на русском.
    А російською це для кого? Невже зібралися зустрічати і годувати окупанта?
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від URK Переглянути допис
    А если пообещать борщом накормить?
    А ты с какой целью интересуешься?
    За 12 лет 500 сообщений - тут есть о чём задуматься... ргд5 тоже аккуратный был и тот спалился...

Дописів
    539

Типово

А Вы с какой целью сообщения считаете?

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Я не считаю, сайт считает. Ты чьих будешь?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    1% - только на русском.
    А зачем такие опросы? Не припомню нигде подобных. В Испании меню на Испанском, в Венгрии - на венгерском, в Чехии - на чешском, в Англии - на английском. во Франции - на французском, хотя возможно скоро будет на арабском или там йолофском. И вопросы как-то не возникают...
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

....Принаймі, на корм для троля цілком вистачає, чи не так?
    От тут я з Вами сперечатися не наважусь й цілком покладаюсь на Ваш величезний досвід. Визнаю, що у цій галузі Ви, безперечно, є фахівцем, а я меньше мінуса.

Що стосується всього іншого...Я дуже пишаюся, що така видатна людина як Ви, витрачає стільки свого дорогоціного часу на мою нікчемну постать, й відчуваю пекучий сором за свою звірячу невдячність. Але мені ліньки щось відповідати на таку купу беззмістовних літер. Вибачайте.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    А зачем такие опросы? Не припомню нигде подобных. В Испании меню на Испанском, в Венгрии - на венгерском, в Чехии - на чешском, в Англии - на английском. во Франции - на французском, хотя возможно скоро будет на арабском или там йолофском. И вопросы как-то не возникают...

Наверное потому, что в перечисленных странах государственный, точнее официальный язык и наиболее употребляемый в обществе язык - совпадают. Кроме того именно у нас решили максимально нормировать использование государственного языка в том числе и в сфере услуг. Причем как обычно, сделали это коряво.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Місяць зійшов. И солнце уже не сжигает меня...Ау...Любовь моя, ты уже здесь?

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    А ви бачите, що відбувається?
    Людина в темі "за і проти" москальскої мови в Україні не розмовляє про доцільність її присутності, не приводить аргументи навіщо вона тут, а всі свої дописи будує проти української, проти українців, проти України. І чому саме під удар ставить західняків? Бо вони історично вже 150 років і є головними захисниками української і України..
    Ну вот тогда и объясни мне, радость моя, как "ЗАХИДНЯКИ" 150 лет назад ( а это 1870 год) были ГЛАВНЫМИ защитниками Украины и Украинского языка?

Ведь в 1870 году они ВСЕ, ПОГОЛОВНО были Австрийцами. Или Австрийскими Рутенами. И конечно же "Украинским" языком НЕ ПОЛЬЗОВАЛИСЬ.

Как это чудо случилось?

Дописів
    539

Типово

В чем корявость? Неужели очень образованный на русском не поймет картопля?

Сторінка 517 з 553 ПершаПерша ... 17417467507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті