Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 516 з 553 ПершаПерша ... 16416466506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 10 301 по 10 320.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від kolobrod Переглянути допис
    Точно. А еще агентом папства был Даллес, который придумал хитрый план, на поверку оказавшийся плагиатом романа "Вечный зов"

Для меня это явления и теории одного порядка.
    А все сказки об агентурных сетях иностранных государств- плагиат "Звёздных войн".

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Ну так и у Даля был такой же подход: раз можно разобрать с пятого на двадцатый, значит "диалект Великорусского языка". Всё абсолютно ясно. Какой такой Украинский?
    Ну нарешті добралися до головного, яка на там Куманія, коли є діалект Вєлікарускаго.
    А звідки в угрофінів той діалект, так від тих же самих галичан.
    Бо там, на землі галичан була завжди земля руська, , бо там наші історичні витоки і які сьогодні так наполегливо намагається знецінити збочене совком.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Ну так и у Даля был такой же подход: раз можно разобрать с пятого на двадцатый, значит "диалект Великорусского языка". Всё абсолютно ясно. Какой такой Украинский?
    Это росийский язык является диалектом Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  56abe64d2dc74.jpg
Переглядів: 34
Розмір:  84,7 КБ
ID:	2264624
    Это первое издание Даля было практически всё уничтожено цензурой РИ.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Ну нарешті добралися до головного, яка на там Куманія, коли є діалект Вєлікарускаго.
    А звідки в угрофінів той діалект, так від тих же самих галичан.
    Бо там, на землі галичан була завжди земля руська, , бо там наші історичні витоки і які сьогодні так наполегливо намагається знецінити збочене совком.
    Всегда была земля РУССКАЯ....

Молодец. Позабавил. А теперь я тебе ПОКАЖУ, дебилушке, твою "Сказочную Русь":

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  00-2.jpg
Переглядів: 24
Розмір:  121,2 КБ
ID:	2264621Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  00-1.jpg
Переглядів: 23
Розмір:  162,4 КБ
ID:	2264622Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  00-3.jpg
Переглядів: 26
Розмір:  231,9 КБ
ID:	2264623

Буква складывать умеешь, Рудзень? В РУССКИХ вас ПЕРЕИМЕНОВАЛ король Людовик Венгерский. А КТО вы были ДО этого, написано на карте епископа Кузанского....Да и НА ДРУГИХ.

А язык у вас был Вендский. И использовалась для записи-латиница. После того, как вас отучили от огамического письма чертами и резами.

Ну а так прикольно....Хороший выход.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Это росийский язык является диалектом Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  56abe64d2dc74.jpg
Переглядів: 34
Розмір:  84,7 КБ
ID:	2264624
    Это первое издание Даля было практически всё уничтожено цензурой РИ.
    Ну да. Ведь отделить язык "Великоросии" от Мифической РУСИ---явная крамола. ВСЯ РУСЬ- должна быть Великороссией.

Хотя и здесь, само-собой ФАЛЬШИВКА. Русь не Россия. А Россия- не РУСЬ. Но скрестили слона и верблюда.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Пани и панове, не кормите троля, не отвечайте на его сообщения - вы же видите, что это провокация и продвижение определённых тезисов, как-то:
    1. Украины никогда не было и украинской нации нет и не было никогда.
    2. Галичане не украинцы.
    3. Русский язык ущемляют, а также венгерский, румынский и пр.
    4. Коренные жители Украины это татары, кипчаки, куманы и прочие тюрки. Ну и иудеи (бо у него в роду они знатно потоптали).
    5. В Украине гражданская война, а не рос.агрессия.

Не кормите его и оно само сдохнет и уйдёт.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис

про оползень -- ух, пригода! дала что-то советская родина взамен?
    Дала - квартиру на Победе и завод (агрегатный) 150 рублей денег. Отец мой ходил. ругался, требовал полной денежной компенсации, но...
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    539

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Дала - квартиру на Победе и завод (агрегатный) 150 рублей денег. Отец мой ходил. ругался, требовал полной денежной компенсации, но...
    Ну тут как сказать..в теме событий надо бы купить несколько усадеб ...через пару лет.
    .квартиру на победе дадут

Дописів
    539

Типово

Я не о Вас.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Пани и панове, не кормите троля, не отвечайте на его сообщения - вы же видите, что это провокация и продвижение определённых тезисов, как-то:.
    Ну наконец то хоть что-то, кроме "сам дурак"... Нус-с-сссс...

. Украины никогда не было и украинской нации нет и не было никогда..
    Молодец. Соврал так уж соврал. Показать ПАЛЬЧИКОМ сможешь? Нет? А звиздишь? Что же вы все такие брехливые, как воровская шпана?

Пока птенец не вылупился из яйца-его НЕТ. А вот когда вылупился, вот тогда и ЕСТЬ. Трудно запомнить?

. Галичане не украинцы..
    Ну таки ДА !!! До 1939 года ни каким боком. Это не так?

. Русский язык ущемляют, а также венгерский, румынский и пр..
    Нет. Просто УДУШАЮТ, как и языки 150 национальностей Украины.

. Коренные жители Украины это татары, кипчаки, куманы и прочие тюрки. Ну и иудеи (бо у него в роду они знатно потоптали)..
    Совершенно верно. Тебя это сильно удивило? Ты себя ВИКИНГОМ воображал? Или "прочие тюрки" тебе в тапок насрали?

. В Украине гражданская война, а не рос.агрессия..
    Агрессия. Для которой использовалось ГРАЖДАНСКОЕ НЕСОГЛАСИЕ. А гражданское несогласие вызвали разные Олежки. Итого в сухом остатке: Олежки-ПОСОБНИКИ АГРЕССОРА.

Не кормите его и оно само сдохнет и уйдёт.
    Правильно. Беритесь за ум,выбросьте вашу херню из головы, покайтесь перед народом.....и я пойду искать черты и резы на булыжниках из гранитного карьера...

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Помню этот оползень, жил тогда на Новоорловской.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Помню этот оползень, жил тогда на Новоорловской.
    Магазины Розовый и Голубой помнишь? И будку приема стеклотары на углу Выборгской?
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Магазины Розовый и Голубой помнишь? И будку приема стеклотары на углу Выборгской?
    Помню конечно, магазин Голубой потом был с официальным названием на вывеске "Голубой", хоть его и перекрасили. Ещё помню магазин Прокатчик, ещё дом "148 квартирный" - такая себе крепость серая возле 59-й школы.

Дописів
    10 628

Типово

Во дєла, квартірьі давалі? Пускалі пожить послє дєсятков лєт в абщягє, когда с зарплатьі уже на освоєніє космоса собралі. Но нє всєх, хочу свою получіть, но Побєда как-то уньіла.

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

Любопытно услышать, как развивается украинский язык у аднавобрацкаванарота.
    Не душат ли там его и, в частности, язык кипчаков ?

P.S. немного переиначеный анек:
    - У вас в роду кипчаки были ?
    - Нет, я первый !
    Никогда не говори - "НИКОГДА" !

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Кого Вы называете "специалистом" в этой области? Назовите мне из современной Украинской плеяды .Я хоть оценю.
    Історія, мовознавство і інше для мене не найбільш актуальні питання, тому назвати не зможу; це різні автори і джерела, в різний час кожен щось додавав до загальної картини.
    До того ж ви з незрозумілих для мене причин якось по особливому ставитесь до фахівців, демонстративно виділяючи лапками це слово. Як на це реагувати?
    Головне - що це дасть? Ви вже віртуально розгромили і декласували всіх відомих і не дуже опонентів на чималому полі - історія, лінгвістика, археологія - не згадавши, здається, жодного однодумця; чи варто очікувати, що хтось удостоїться поваги? Не думаю.

Причина вашого палкого несприйняття до українців західних областей так і залишається невідомою. Проте в процесі обговорення ви припустились суттєвої помилки. Ви всерйоз відстоюєте анекдотичну версію про роль австрійського Генштабу у формуванні української нації, ба більше - намагаєтесь її розвинути і поглибити. Мабуть, ви не думали про побічну дію цієї дискусії. А вона в тому, що цим ви вільно чи невільно помножили на коефіцієнт, значно менший одиниці і скоріше наближений до нуля і інші свої здобутки загалом - знахідки, розшифровані надписи на монетах і картах, дані з рукописів і інше. Адже тепер кожен має повне право піддати все це обгрунтованому сумніву, бо хіба варто довіряти людині, яка щиро вірить у відверту маячню?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Історія, мовознавство і інше для мене не найбільш актуальні питання, тому назвати не зможу; це різні автори і джерела, в різний час кожен щось додавав до загальної картини.
    Я Вас запитував про "фахівців" сучасних, а не минулого часу. Ви не спромоглися назвати ім"я. Яким же чином я маю вирішити, кого Ви вважаєте ФАХІВЦЕМ, а кого ні? До КОГО мені потрібно було звернутися, на Ваш погляд, щоб обійняв й благословив? Й найважливіше- а чи я погоджусь, що Ваш обранець є ФАХІВЦЕМ з моєї, "не ФАХОВОЇ" точки зору?

До того ж ви з незрозумілих для мене причин якось по особливому ставитесь до фахівців, демонстративно виділяючи лапками це слово. Як на це реагувати?
    Головне - що це дасть? Ви вже віртуально розгромили і декласували всіх відомих і не дуже опонентів на чималому полі - історія, лінгвістика, археологія - не згадавши, здається, жодного однодумця; чи варто очікувати, що хтось удостоїться поваги? Не думаю.
    Оці лапки й вказують на моє ставлення к фаховості тих осіб, котрих я дозволив собі трішечки поштрикати. А ось тих, котрих я вважаю справжніми фахівцями й поважаю за їх чесне ставлення до фактів, мені чіпати нема за що. Який же сенс виписувати довгий їх перелік ? Для чого? Аби похизуватися на їх тлі? Не маю такої потреби.

Причина вашого палкого несприйняття до українців західних областей так і залишається невідомою.
    О як..." українців західних областей"... українців... Будьласка, поясніть мені, звідкіль узялося оте: українці західних областей? Тай ще й "КОРІННІ"? А причину я доволі відверто виклав раніше. Жодних заперечень тоді від Вас не надійшло.

Проте в процесі обговорення ви припустились суттєвої помилки. Ви всерйоз відстоюєте анекдотичну версію про роль австрійського Генштабу у формуванні української нації, ба більше - намагаєтесь її розвинути і поглибити.
    Для того, щоб це була моя помилка, а версія анекдотичною, Вам потрібно тулько її спростувати. Й дуже бажано фактами. Тільки й усього... Ось тоді я буду дурень, а Ви молодець. Беріться за сю справу, й розкрийте очі усім, хто ввагається. Й хай я буду "дурнем".

Мабуть, ви не думали про побічну дію цієї дискусії. А вона в тому, що цим ви вільно чи невільно помножили на коефіцієнт, значно менший одиниці і скоріше наближений до нуля і інші свої здобутки загалом - знахідки, розшифровані надписи на монетах і картах, дані з рукописів і інше. Адже тепер кожен має повне право піддати все це обгрунтованому сумніву, бо хіба варто довіряти людині, яка щиро вірить у відверту маячню?
    Мене це зовсім не засмучує. Й не лякає. Я ,навпаки, завше говорю: не вірте мені на слово!!!! ПЕРЕВІРЯЙТЕ самостійно. Й навіть ту інформацію, котру ви ніде більш не знайдете крім мене, ПІДДАВАЙТЕ ОБГРУНТОВАНОМУ СУМНІВУ. Сумнів-то найперший запобіжник від тупого фанатизму. Й не бійтеся говорити, де я помилився. Я не Божество, а тулько той хто є. Не помиляється тулько Тенгрі. Разом ми це обміркуємо й знайдемо правоту.

Тільки так ви зрозумієте, де світло, а де темрява брехні.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Причина вашого палкого несприйняття до українців західних областей так і залишається невідомою. Проте в процесі обговорення ви припустились суттєвої помилки. Ви всерйоз відстоюєте анекдотичну версію про роль австрійського Генштабу у формуванні української нації, ба більше - намагаєтесь її розвинути і поглибити. Мабуть, ви не думали про побічну дію цієї дискусії. А вона в тому, що цим ви вільно чи невільно помножили на коефіцієнт, значно менший одиниці і скоріше наближений до нуля і інші свої здобутки загалом - знахідки, розшифровані надписи на монетах і картах, дані з рукописів і інше. Адже тепер кожен має повне право піддати все це обгрунтованому сумніву, бо хіба варто довіряти людині, яка щиро вірить у відверту маячню?
    А ви бачите, що відбувається?
    Людина в темі "за і проти" москальскої мови в Україні не розмовляє про доцільність її присутності, не приводить аргументи навіщо вона тут, а всі свої дописи будує проти української, проти українців, проти України. І чому саме під удар ставить західняків? Бо вони історично вже 150 років і є головними захисниками української і України. Всі ці тези : західняки не українці, українці сьогодні це малороси, малороси це частина росіянського народу, москальска мова то такаж рідна, малоросам спеціально задурили голови ці бандерівці, щоб відірвати від матінки раші, в Україні забороняють інші мови, а скоро вже і різати почнуть за москальску. Тому малоросам треба відокремлюватися від цих західняків і позбутися українського, дозволивши представникам іншіх народів диктувати своє бачення України, робити все, щоб їм було тут комфортно, бо колись ще 40 тис. років тому тут не було ніяких українців, а тисячу років тому на цих землях кочевали бог зна хто, а потім була раша. Яка Україна? Які українці? Це все австрійський генштаб.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 011

Типово

Как-то зашел в тролейбус и сразу в нос ударила невыносимая
    вонь,откуда? В углу сидел заросший, почерневший бомж. Зашел
    в эту тему...................в углу сидел сранник.

Дописів
    84 386

Типово

и это гармонично, ящетаю.
    в тралике смердит бомж,
    в украине -- русский язык,
    а в теме -- широко известный в узких кругах альтернативщик-самоучка с ущемлённой кыпчакской идентичностью.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Сторінка 516 з 553 ПершаПерша ... 16416466506507508509510511512513514515516517518519520521522523524525526 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті