Думаю, з фахівцями все ясно. Якщо я виготовлю ракету із щільного паперу і кількох хімікатів, як топлива, то я, мабуть, маю привід називати Ілона Маска колегою, не інакше. А що, одну справу робимо.
Щодо австрійського Генштабу, знайшлась така версія
https://www.youtube.com/watch?v=MEUDLGqwQic
навіть не знаю тепер, може, ви праві? Може, це ви той невідомий історик, про якого згадують 5:13 - 5:36?
А загалом, ідея ваша плідна, нічого не скажеш. Виявляється, це я маю доводити, що історичної події не існувало, а є розповсюджена вигадка. Яким чином? Надати вам певний об'єм вакууму? Гм...
А навпаки не бажаєте? Наприклад, послатись на документи, як ви це завжди робите? На джерела походження цієї гіпотези ( чи істини, на вашу думку)? Про однодумців не наважусь запитувати, бо вони у вас знову виявляться втаємниченими. А ті, кого я знаю з подібними версіями - о, це така "еліта"...
І щодо заперечень, які від мене не надійшли. Знову згадаю анекдот ( що поробиш, коли в таких діалогах це неминуче відбувається "само собою"(с). Про невловимого Джо. От і причина.

Нет-нет-нет..Мне ТАКУЮ подробную ДОКАЗАТЕЛЬНУЮ базу ну никак не собрать. Здесь явно трудился "настоящий ФАХІВЕЦЬ". И судя по тщательности подбора фактов, и по аргументаци, это мог быть только наш, Украинский "фахівець". Материал был явно похищен москалями.

Bookmarks