| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну нарешті добралися до головного, яка на там Куманія, коли є діалект Вєлікарускаго.
А звідки в угрофінів той діалект, так від тих же самих галичан.
Бо там, на землі галичан була завжди земля руська, , бо там наші історичні витоки і які сьогодні так наполегливо намагається знецінити збочене совком.
Всегда была земля РУССКАЯ....
Молодец. Позабавил. А теперь я тебе ПОКАЖУ, дебилушке, твою "Сказочную Русь":
Буква складывать умеешь, Рудзень? В РУССКИХ вас ПЕРЕИМЕНОВАЛ король Людовик Венгерский. А КТО вы были ДО этого, написано на карте епископа Кузанского....Да и НА ДРУГИХ.
А язык у вас был Вендский. И использовалась для записи-латиница. После того, как вас отучили от огамического письма чертами и резами.
Ну а так прикольно....Хороший выход.![]()
Пани и панове, не кормите троля, не отвечайте на его сообщения - вы же видите, что это провокация и продвижение определённых тезисов, как-то:
1. Украины никогда не было и украинской нации нет и не было никогда.
2. Галичане не украинцы.
3. Русский язык ущемляют, а также венгерский, румынский и пр.
4. Коренные жители Украины это татары, кипчаки, куманы и прочие тюрки. Ну и иудеи (бо у него в роду они знатно потоптали).
5. В Украине гражданская война, а не рос.агрессия.
Не кормите его и оно само сдохнет и уйдёт.
Ну наконец то хоть что-то, кроме "сам дурак"...Нус-с-сссс...
Молодец. Соврал так уж соврал.Показать ПАЛЬЧИКОМ сможешь? Нет? А звиздишь? Что же вы все такие брехливые, как воровская шпана?
Пока птенец не вылупился из яйца-его НЕТ. А вот когда вылупился, вот тогда и ЕСТЬ. Трудно запомнить?
Ну таки ДА !!! До 1939 года ни каким боком. Это не так?
Нет. Просто УДУШАЮТ, как и языки 150 национальностей Украины.
Совершенно верно. Тебя это сильно удивило? Ты себя ВИКИНГОМ воображал? Или "прочие тюрки" тебе в тапок насрали?
Агрессия. Для которой использовалось ГРАЖДАНСКОЕ НЕСОГЛАСИЕ. А гражданское несогласие вызвали разные Олежки. Итого в сухом остатке: Олежки-ПОСОБНИКИ АГРЕССОРА.
Правильно. Беритесь за ум,выбросьте вашу херню из головы, покайтесь перед народом.....и я пойду искать черты и резы на булыжниках из гранитного карьера...![]()
Во дєла, квартірьі давалі? Пускалі пожить послє дєсятков лєт в абщягє, когда с зарплатьі уже на освоєніє космоса собралі. Но нє всєх, хочу свою получіть, но Побєда как-то уньіла.
Любопытно услышать, как развивается украинский язык у аднавобрацкаванарота.
Не душат ли там его и, в частности, язык кипчаков ?
P.S. немного переиначеный анек:
- У вас в роду кипчаки были ?
- Нет, я первый !
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
Історія, мовознавство і інше для мене не найбільш актуальні питання, тому назвати не зможу; це різні автори і джерела, в різний час кожен щось додавав до загальної картини.
До того ж ви з незрозумілих для мене причин якось по особливому ставитесь до фахівців, демонстративно виділяючи лапками це слово. Як на це реагувати?
Головне - що це дасть? Ви вже віртуально розгромили і декласували всіх відомих і не дуже опонентів на чималому полі - історія, лінгвістика, археологія - не згадавши, здається, жодного однодумця; чи варто очікувати, що хтось удостоїться поваги? Не думаю.
Причина вашого палкого несприйняття до українців західних областей так і залишається невідомою. Проте в процесі обговорення ви припустились суттєвої помилки. Ви всерйоз відстоюєте анекдотичну версію про роль австрійського Генштабу у формуванні української нації, ба більше - намагаєтесь її розвинути і поглибити. Мабуть, ви не думали про побічну дію цієї дискусії. А вона в тому, що цим ви вільно чи невільно помножили на коефіцієнт, значно менший одиниці і скоріше наближений до нуля і інші свої здобутки загалом - знахідки, розшифровані надписи на монетах і картах, дані з рукописів і інше. Адже тепер кожен має повне право піддати все це обгрунтованому сумніву, бо хіба варто довіряти людині, яка щиро вірить у відверту маячню?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Я Вас запитував про "фахівців" сучасних, а не минулого часу. Ви не спромоглися назвати ім"я. Яким же чином я маю вирішити, кого Ви вважаєте ФАХІВЦЕМ, а кого ні? До КОГО мені потрібно було звернутися, на Ваш погляд, щоб обійняв й благословив? Й найважливіше- а чи я погоджусь, що Ваш обранець є ФАХІВЦЕМ з моєї, "не ФАХОВОЇ" точки зору?
Оці лапки й вказують на моє ставлення к фаховості тих осіб, котрих я дозволив собі трішечки поштрикати. А ось тих, котрих я вважаю справжніми фахівцями й поважаю за їх чесне ставлення до фактів, мені чіпати нема за що. Який же сенс виписувати довгий їх перелік ? Для чого? Аби похизуватися на їх тлі? Не маю такої потреби.
О як..." українців західних областей"... українців... Будьласка, поясніть мені, звідкіль узялося оте: українці західних областей? Тай ще й "КОРІННІ"? А причину я доволі відверто виклав раніше. Жодних заперечень тоді від Вас не надійшло.
Для того, щоб це була моя помилка, а версія анекдотичною, Вам потрібно тулько її спростувати. Й дуже бажано фактами. Тільки й усього...
Ось тоді я буду дурень, а Ви молодець. Беріться за сю справу, й розкрийте очі усім, хто ввагається. Й хай я буду "дурнем".
Мене це зовсім не засмучує. Й не лякає. Я ,навпаки, завше говорю: не вірте мені на слово!!!! ПЕРЕВІРЯЙТЕ самостійно. Й навіть ту інформацію, котру ви ніде більш не знайдете крім мене, ПІДДАВАЙТЕ ОБГРУНТОВАНОМУ СУМНІВУ.Сумнів-то найперший запобіжник від тупого фанатизму. Й не бійтеся говорити, де я помилився. Я не Божество, а тулько той хто є. Не помиляється тулько Тенгрі. Разом ми це обміркуємо й знайдемо правоту.
Тільки так ви зрозумієте, де світло, а де темрява брехні.
А ви бачите, що відбувається?
Людина в темі "за і проти" москальскої мови в Україні не розмовляє про доцільність її присутності, не приводить аргументи навіщо вона тут, а всі свої дописи будує проти української, проти українців, проти України. І чому саме під удар ставить західняків? Бо вони історично вже 150 років і є головними захисниками української і України. Всі ці тези : західняки не українці, українці сьогодні це малороси, малороси це частина росіянського народу, москальска мова то такаж рідна, малоросам спеціально задурили голови ці бандерівці, щоб відірвати від матінки раші, в Україні забороняють інші мови, а скоро вже і різати почнуть за москальску. Тому малоросам треба відокремлюватися від цих західняків і позбутися українського, дозволивши представникам іншіх народів диктувати своє бачення України, робити все, щоб їм було тут комфортно, бо колись ще 40 тис. років тому тут не було ніяких українців, а тисячу років тому на цих землях кочевали бог зна хто, а потім була раша. Яка Україна? Які українці? Це все австрійський генштаб.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Как-то зашел в тролейбус и сразу в нос ударила невыносимая
вонь,откуда? В углу сидел заросший, почерневший бомж. Зашел
в эту тему...................в углу сидел сранник.
и это гармонично, ящетаю.
в тралике смердит бомж,
в украине -- русский язык,
а в теме -- широко известный в узких кругах альтернативщик-самоучка с ущемлённой кыпчакской идентичностью.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks