| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тоді, починаючи з 2014 року ситуація була складніша і небезпечніша, але витримали, бо приймали відповідальні рішення, запустили підприємства по відновленню військової зброї, економіка постійно давала приріст, здавалося буде приємственность влади, бери і продовжуй розвиток, додавай своє, краще, а замість - отримали безпорадність і спад. Для розумних, хрєновато у всьому світі, це стимул для перебудови всередині країни. Є програма перебудови? Само по собі буде тільки гірше, що й спостерігаємо сьогодні.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Хто не обзиває оппонєнтов???? Пане, ви що, 5 років квартал не дивилися????? І обзивав... і кривляв... і бажав.... і результат на табло!
А хто ж це в нас на такий примітив повівся?? Хто в нас 5 років страждав і зубожів? Ось він списочок
Глобус
Алекс з Юстасом
Шурік (цей взагалі усе своє состояніє втратив по закордонних вояжах)
Сраннік
І ви, пане
Кацапами повіяло.... ні?
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Ну, я не знаю, у кого были надежды и на что.
Это - их проблемы.
А падение экономики ... так в СССР даже мобилок не было )))))))))))))))
ЗЫ:
Гы.
А патриотики то предложения до конца читать не умеют.
Ну, или не хотят, бо первая половина устраивает, а вторая может испортить всю малину.
)))))))))))))))))))))
Они оказывается еще и завистливые...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ось вчиться. Шурег усім задоволений і безвізом від пороха і своїм сьогодняшнім вибором. Таргани динозаврів пережили. Биомасса одним словом
Так я же не выбираю себе президента-батю, который меня покормит обогреет и заграницу повезет, а я у него еще буду на тихаря тянуть деньги с кошелька и машину брать дефок покатать. Я выбираю президента-направление, который поведет мою страну в нужную сторону. В 2014 это был Пэтов, в 2019 Зе! Те кого нужно кормить и обогревать потому что они сами немочны меня мало интересует....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
...
Востаннє редагував NWZ: 26.06.2020 о 20:38
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks