О смотрю у нас появились новые петриотики. Т.е. они думают, что еще недостаточно уронили рейтинг Пэтра, и нужно еще последний день поработать... теоретически у нас с 24 00 день тишины? Не?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
О смотрю у нас появились новые петриотики. Т.е. они думают, что еще недостаточно уронили рейтинг Пэтра, и нужно еще последний день поработать... теоретически у нас с 24 00 день тишины? Не?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
У меня тишина сегодня после 6-и вечера и до утра понедельника. Я по ночам и в выходные этот шлак не читаю. Есть более приятные весчи.
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Ещё не наступил, не сдерживайте себя![]()
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Медведчук і Порошенко у Страсбурзі: один представив «мирний план», інший – «зупинив» проросійських лобістів
У Страсбурзі 17 липня відбулася низка зустрічей українських політиків в рамках відвідин Європейського парламенту. Серед озвучених публічно контактів – зустрічі голови політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука та п’ятого президента України, лідера партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка.
https://www-radiosvoboda-org.cdn.amp...F30062327.html
ЗЫ это к фейку что Порошенко не пустили в Европарламент а Медведчук выступвл
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Граждане пишущие про падение уровня жизни , если не сложно , то также пишите как он оказался там с чего можно падать .. а то не понятно , все падает и падает , так не бывает![]()
Shit or get off the pot!
Коментуючи апокаліптичні сценарії, від Піонтковського до невідомих блогерів.
З усього витікає, що Зеленський з командою є однодумцями Медведчука, або й більше - штатними співробітниками кремлівських спецслужб. Версія відчайдушна, але не має жодних підтверджень, окрім істеричних заяв одного з невдах президентських виборів.
По-друге, залишається невиясненою мета цієї нібито спецоперації, мотиви її нібито учасників. Приєднання тим чи іншим способом до Росії розглядається, як своєрідний "кінець історії" за Фукуямою, самодостатня подія, вершина вершин, початок "золотого віку". Проте економічне і політичне становище "великой и могучей России" ( як тут пише один гуморист-початківець) таке, що може спокушати лише обмежене число ідейних борців з фашизмом ( у російському розумінні слова), світовим імперіалізмом, і, безумовно, геями. Який сенс керівнику незалежної держави, хоч і достатньо бідної і невлаштованої, опинитись в ролі одного з бояр в шостому ряду масовки ( в кращому випадку)? Припустимо, вони зароблять пачку печива і банку джему за успішну здачу України, а далі що? Думаю, настільки обмежених і убогих думкою складно знайти і серед не-політиків. То ж яка мета? Сенс? Стати холопом в дикій країні, протистояти цивілізації, воювати разом з ІДІЛом в пустелях, давити сир і гусей?
В численних сценаріях погибелі країни відповіді на ці питання я не побачив. Продовження істеричних спроб групи осіб вчепитись на ходу за поручень електрички, яка від'їхала - бачу, але нехай це буде суб'єктивний погляд.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Той хто не хоче бачити, не побачить.
А з чого ви взяли, що частина народа не хоче жити так, як в раші? І з чого ви взяли, що Вован зв'язує своє подальше життя з Україною? Практика показує, що ви не праві.
Багато людей будуть не проти жити в раші. І багато багатих, які живуть не в Україні, а тут тільки заробляють.
Може і нема прямих підтверджень того, що Вован на зарплаті у раші, але те, що він малорос-багато. Те, що йому українська Україна чужа - навалом.
Як на мене, то його погляди і його дії більш схожі на Лукашенко, тільки сучасного.
І як на мене, кінцева мета не приєднання до раші, а розкол України на такі собі удєльні одиниці по типу Абхазії, ПМР, ДНР.., які будуть повністтю залежити від раші. Місцевим мафіозі дозволять доїти населення, але під контролем кураторів.
Вован, якщо не має намір стати Хуйлом - 2 і узурпувати владу, через 5 років не буде вже ніяким керівником, але грошенятами на подальше не зубожіле життя розжиється. Навіть якщо захоче знову виступати на корпоративна, це краще робити на спільному руцкаязичному просторі.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Практика ще нічого певного не показує. Ті, хто вже впевнено щось бачить, сприймають за доконаний факт свої передбачення. І я знаю, що частина хоче російського щастя, проте це далеко не переважна частина.
А ваше заключне " ... але грошенятами на подальше не зубожіле життя розжиється. " свідчить лише про обмеженість поглядів. В цьому ж ряду і класичні платтячко і туфельки Юлі; світоглядні горизонти частини населення подібні подробиці демонструють сповна.
За какого слугу? В смысле чьих слугу?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks