Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2339 з 3000 ПершаПерша ... 1339183922392289232923302331233223332334233523362337233823392340234123422343234423452346234723482349238924392839 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 46 761 по 46 780.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Вы кокойто нервный с утра... Ячменный напиток закончился незаметно? ))
    У каждого свои привычки.
    Потому распространение оценки собственного обычного состояния на не принадлежащие ближайшему охватываемому пространству фрагменты окружающей природы, в общем случае, не есть правильным.

Дописів
    46 288

Типово

Ярчайший пример ответа на вопрос кто такие - 73% ....))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Смотрю СергОв уже второй день дежурный по троллеферме...
    Не спится с утра.
    )))))))))))))))))))

Дописів
    14 559

Типово

Не спитЬся
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    У каждого свои привычки.
    Потому распространение оценки собственного обычного состояния на не принадлежащие ближайшему охватываемому пространству фрагменты окружающей природы, в общем случае, не есть правильным.
    Да яж не спорю - зато полезно - нетошо эти капучинны пендсские ))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Новые веяния в методичках.
    "Украинская нация включает 73 процента хронических алкоголиков."
    Браво, господа петриотики, откровенное браво, без всяческих изгибов !!
    )))))))))))))))))))))))))))))

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 242

Типово

Новые веяния в методичках.
    "Украинская нация включает 73 процента хронических алкоголиков."
    Браво, господа петриотики, откровенное браво, без всяческих изгибов !!
    )))))))))))))))))))))))))))))
    Т.е. они проиграли не просто тупому быдлу, а еще и пьяному тупому быдлу...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Вот чисто интересно, кто придумал истолковать "персональную ответственность" как "не имеет права" ?
    За базар ответить должен каждый - всего навсего.
    И это - правильно.
    Щаз я тебе на пальцах объясню,кто и как за базар в итоге отвечает.Свежий и нашумевший случай с Азовом - разворачивается сепарская батарея,азовцы видят,докладывают наверх - решайте с ними шо нибудь - нифига,соблюдаем.Залп.Погибшие.И генштаб - а мы не запрещали ответный огонь.Теперь ситуевина еще веселее.

Типово

а мне другое интересно, когда возникнет такая ситуевина,что секта ринитов прозреет? оони будут кричать "вова-куйло" или до последнего будут мычать наданимношкапатерпеть?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Т.е. они проиграли не просто тупому быдлу, а еще и пьяному тупому быдлу...
    Видимо, попытка собственного вознесения требует даже таких жертв в мироощущении.

ЗЫ:
    Каждый, перед которым маячит перспектива остаться без средств к существованию, и не так может вертеться.

Дописів
    14 559

Типово

Yurii Karakay1 ч.
    Идеи движут массами и я приблизительно понимаю почему тогда украинцы выбрали Ленина и Троцкого (сейчас не о цене). Но, что побудило массы полюбить Зеленского и Коломойского, какая мечта? В чем, 6лдь, заключается эта долбаная идея ?!!
    Доброго ранку !

Ответ

Andriy Savinov Долбаная идея заключается в том, что никто не хочет умирать. Перепуганный несколькими волнами мобилизации народ голосует за мир любой ценой, даже ценой предательства армии, тех, кто сражается. Народу сказали - замени Пороха и будет мир, вот он и меняет. Все остальное - борьба с коррупцией, новые лица, наезды на Пороха и прочий антураж - только оправдание своему собственному предательству. Предательство ведь тоже нужно оправдывать в своих глазах.
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Андрей Рязанофф Переглянути допис
    а мне другое интересно, когда возникнет такая ситуевина,что секта ринитов прозреет? оони будут кричать "вова-куйло" или до последнего будут мычать наданимношкапатерпеть?
    Так сказали же умные люди - через год (с) ))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Abyss Переглянути допис
    Бля писец. В пол-третьего ночи войти в политическую тему, перечитать несколько страниц, поинтернетить, чтоб найти соответствующие картинки ... Ответы с эмоциями "Ха-ха, Вау, йО!"

Страннег, не дай Бог такая жисть
    А что в поезде делать? Ноут к телефону и в нет, пока все байты не исчерпал. А искать в нете "картинки" мне и не нужно. В моей базе на десятки подробнейших статей материала хватит.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Abyss Переглянути допис
    Ответ
    Трусости.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Щаз я тебе на пальцах объясню,кто и как за базар в итоге отвечает.Свежий и нашумевший случай с Азовом - разворачивается сепарская батарея,азовцы видят,докладывают наверх - решайте с ними шо нибудь - нифига,соблюдаем.Залп.Погибшие.И генштаб - а мы не запрещали ответный огонь.Теперь ситуевина еще веселее.
    Ну конечно же !
    Противник такой идиот, что свято верит в честность наших военных, потому на виду, совершенно спокойно, это все разворачивает и палит.
    Ну, чтобы потом, после залпа сразу получить ответку, видимо.
    По другому и быть не может !

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Гы.
    Они продули пьяному тупому быдлу, предавшему их государство.
    Чисто интересно, как статистика относится к подобным формулировкам в плане определения кто же кого куда предал на самом деле ?
    )))))))))))))))))))))))))))))))))

Дописів
    25 797

Типово

Цитата Допис від Андрей Рязанофф Переглянути допис
    последнего будут мычать наданимношкапатерпеть?
    50 лет

Дописів
    14 559

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Трусости.
    Нет, учень близко, почти идеально совпадает с "Крихітка Цахес на прізвисько Цинобер"
    "Засудження засліпленого суспільства, що втратило ціннісні орієнтири, яке не тільки приймає, а ще й у якомусь патологічному самозабутті творить собі кумира."

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

... Цей веселий хлопець, який намагається виглядати дорослим - дуже схожий на тих, хто привів його в цей капкан. Просто він один з них, а їх - дуже багато.

Але вони нероздільні - тому що працюють ілюзією один для одного.

"Серйозні люди" переконали його, що "він може". Може, ось так, без уявлення про правила гри, без найменшого розуміння про реальний устрій світу - зробити крок на п'єдестал. І стати "дуче". Точніше - царем. Тому, що казка повинна бути простою. А "дуче" - це складно, і не всім зрозуміло. А "цар" - зрозуміло
    Він повірив і грає. Йому підіграють. І ті, у юрбі, що схожв на нього, але так і залишилися ніким. І ті, хто стоїть за спиною, і вважають себе кукловодами. Не помічаючи, що і до них тягнуться міцні мотузки головних розпорядників шоу.

"Царя" возять в казковій кареті. Він приймає казкові "царські" рішення. Він наказує сонцю вставати, а траві рости. Він розсипає дари, страчує і милує.

Без жодного результату і наслідків. Тому, що поки це все - гра. І влаштовує його "глядачів" якраз "казковістю" того, що відбувається. Поки це дозволяє скарбниця що дісталася у спадок, і стрімко порожніє.

Але наближається час, коли іграшкова влада стане повною. Питання тільки в необхідній кількості "бояр", яких оберуть його глядачи.

А потім прийде час діяти. Але, на жаль, це буде зовсім не його час. І діяти будуть зовсім інші сили.

Сценаріїв, що буде далі - можна написати десятки.

Але я опишу один. Найпростіший. Той, що мені підказує досвід військового, і змушує обрати та сама "бритва Оккама", яка радить не шукати складних рішень для простого.

Вважайте його сценарієм фильму катастрофи - бо так зручніше.

Мине небагато часу, "повна влада" остаточно сформується, і хлопчика підведуть до дорослих рішень, які гарантовано піднімуть на диби навколишню дійсність.

Найпростіше буде піти за схемою "карати й милувати" в частині "карати". І махнути пером широко, красиво і зачіпаючи максимальну кількість непричетних, і навіть "навпаки".

І плюс зіграти "царя-миротворця", і поступитися тим, що захищалося п'ять років.

Йому скажуть, що це божественно.

І він, як завжди, нічого не розуміючи - спровокує хвилю природного обурення. І незгоднв вийдуть на вулицю.

І потрібно буде пролити лише крапельку крові, щоб розлити річку.

А потім може статися страшне. Нашого хлопчика (не дай Бог) вразить злодійська (але дуже "своя") рука.

Підкине радіокеровану печеньку. Або прилетить отруєний кинджал. А поруч знайдуть стопку якихось візиток.

А в коаліції, від партії "Друг Ворога", наприклад, буде за квотою рулити головний боярин. Який небудь "кум ворога", якого тепер кличуть "спікєром". Або хтось подібний.

І підніме, булаву, що випала з охололих ручок. Відповідно закону, а ви як думали?

І стане царем. Реальним, і на все здатним. Для всього, що побажає його хазяїн.

Він не буде соромитися. І почне "жорстко придушувати". І перетворить червону річку на море.

Тому, що це будуть "легітимні дії".

І запровадить той самий "воєнний стан", щоб взяти в кулак всіх, а головне армію, яка зобов'язана буде виконувати накази безперечно, згідно особливого режиму. Але не для того, щоб вести. Для того, щоб втримати.

Тому, що далі він покличе того, хто вчора вважався ворогом. Зі схвалення, і по мандату світових лідерів. Пред'явивши як доказ частину свого "дикого народу", що намагається усунути законну владу. "Знову" - як вони будуть казати, натякаючи на Майдан.

Правильну картинку транслюватимуть по всіх каналах.

І "ті" - прийдуть.

І ось тоді, можливо, ранок застане нас в підвалі, куди приведе ситуація останнього бою.

Тому, що не погодяться з цим тисячі і тисячі. Але будуть в меншості і без підтримки.

І не треба мені говорити про те, що я "нагнітаю" або "перебільшую". Я описав найпростіший шлях знищення України. До якого все готово.

А історія, як вода, зазвичай обирає найпростіший шлях.

Тому це МОЖЕ бути. Запросто.

І я розповідаю це не ейфоричної більшості. І не хлопчикові, що грає в царя.

А вам. Які можуть опинитися в одному підвалі. Занадто пізно об'єднаними. Наостанок об'єднаними.

Тому, що зараз ви зло мружитесь один на одного, розбившись на дрібні купки. Тому, що у кожного з вас своя правда.

Тому, що два гетьмана на трьох.

Тому що розслабилися, і теж сподіваєтеся на "пронесе".

Тому, що це робили з нами сто років тому, і раніше.

Ви називаєте цього хлопчика, який грає в царя - "маріонеткою" і смієтеся. А самі не помічаєте, що вас давно ведуть за мотузки.

Просто залишилося кілька миттєвостей, для того, щоб відкинути чвари, ілюзії та амбіції. І оцінити реальність. І вчинити, згідно реальності.

Щоб не розтягнути останню можливість до протидії на десятки дрібних шматків.

Але, ми знову цього не зробимо, правда?

Тому я пишу слова, які нічого не змінять.

Бо вірю, дурень, що змінять.

Тому, що не хочу стріляти на вулицях міста, яке я зберіг мирним, протягом п'яти років.

І я пишу. Я кажу.

Оптиміст у мені помре останнім.

Не виключено, що в тому самому підвалі.

Але я спробую.

https://www.obozrevatel.com/politics...-rishennya.htm
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Ну конечно же !
    Противник такой идиот, что свято верит в честность наших военных, потому на виду, совершенно спокойно, это все разворачивает и палит.
    Ну, чтобы потом, после залпа сразу получить ответку, видимо.
    По другому и быть не может !
    Во первых - это реальный,просто нашумевший случай которых на самом деле в избытке.Во вторых - ты болванчик,которому абсолютно бесполезно шо то объяснять и потому в третьих - я дурак шо вообще тебе ответил.

Сторінка 2339 з 3000 ПершаПерша ... 1339183922392289232923302331233223332334233523362337233823392340234123422343234423452346234723482349238924392839 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті