Серйозно? А ось мені працівники будинку з химерами сказали, що будинок з химерами це таки адміністрація президента і є, з кабінетом перекладачів, кімнатою для переговорів, яку я бачила на власні очі, та іншими зручностями для високих гостей. Хтось із вас бреше таки ))
А якщо ви маєте на увазі оту монументальну будівлю, напроти будинка з химерами, на якій висить табличка "Президент України", то і вона теж є адміністрацією президента України, здивовані?
І про негативну енергетику ваш Зе бреше, тому що будинок Городецього справляє перш за все захоплююче враження, тому що виглядає наче перенесена у сучасність казка, з фантастичними істотами на фоні сірого неба. Це просто треба бачити, а не вірити на слово недалекому хаму з амбіціями наполеона. Але якщо треба будь якою ціною показати свою відмінність від папередників, то можна в принципі наплести шо завгодно, бидло схаває. Але якщо людина хоче працювати, вона буде це робити і в землянці, а якщо не хоче, то їй і будинок з химерами заважатиме. І я трохи не зрозуміла, ваше зеро збирається працювати президентом, чи екстрасенсом? і взагалі, він збирається працювати? А то я тільки спостерігаю брівки доміком та істеричне "віддайте булаву-у-у-у". Чесне піонерське, якби я була депутатом ВР, я б проголосувала за дату кенгурації зебіла 17 травня )))

Было бы из-за чего бухать, а тем более рыдать. Мы попкорном запаслись. Много. Платочками тоже. Для вас. Тоже много.
и только потом можно более или менее чото уже более основательно предполагать.
А как брухо я предпочитаю озвучивать только самую кошмарную из всех вероятных версий)) Так удобнее оценивать реакцию собеседников)) да и они несклонны мне верить просто наслово)) Поверят... Имже хуже.

Bookmarks