| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Natalie_NRG, Sway, и от меня пенделёчки получите )))
Tory1985 класс!!! Тьфу на вас
Девчата, а Приску2 на каком сроке вам назначали сдавать? Мне врач сказала в 16 недель, а мне что-то кажется, что слишком рано... А в нете вообще указывают с 16 до 20 недель...
Девочки,я зашла на первой страничке есть список в 1 рд.Скажите,Вы все по нему покупали или чего то не нужно брать?
Це залежить від якості наповнювача (холофайбера).
Так і здавала з 16 по 20-ту, десь на 18-му тижні. Там просто береться для розрахунку: вік мами, рівень гормонів та показники з УЗІ 13 тижнів. Пріска2 більш інформативний, ніж пріска1. Більше гормонів береться для дослідження.
Для пріска2 візьміть протокол УЗІ.
А сенс? УЗІ 13-го тижня (тобто в повних 12 тижнів) найінформативніші для пріска. Десь читала, що саме на такій стадії розвитку можна замірити комірцевий простір, який використовується для обох пріска. Потім він якось заростає, змінюється.
Мої теж сильно переживали, після УЗІ 20-го тижня в Кривому Розі заспокоїлись. Хоча від лікаря залежить. Дякувати Богу, моя гінеколог (до якої стала на облік) - жіночка позитивна і врівноважена, вміє заспокоїти.
Не брать медикаменты Пабал и Гинодек. Если вам они понадобятся, то потом докупить по факту. Ещё я не брала марлю. Меня за нее и не спросили. Стерилиум потом пригодился, когда отдавала по списку медикаменты в детское отделение. Можно было вместо них 300 грн. отдать.
Ой, глянула список в первом посте. Он не совсем актуальный. Зайди в тему первого РД там я выкладывала актуальный. Мне не удобно сейчас искать.
Вспомнила, цитеал не покупала. Подмывалась мылом для интимной гигиены для подростков с молочной кислотой
Якщо ХГЧ в нормі, ембріон розвивається нормально, не переживайте. Робіть, як краще вам і дитині. Я в Кривий Ріг на 20-тому тижні їздила. В Кривий Ріг обов'язково взяти попереднє УЗІ і пріски з графіками, обмінну карту. І всі аналізи та висновки, що можуть бути інформативними. Моя гінеколог ще казала, щоб не погоджувалась на проколи. Та генетик попалась розумна жіночка - зразу сказала писати відмову від додаткових маніпуляцій.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks