Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 282 з 336 ПершаПерша ... 182232272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292332 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6701, показано з 5 621 по 5 640.

Тема: Ждешь ребенка. Часто задаваемые вопросы - пост №3. Том 58.

Звідки Ви
    Игрень
    Дописів
    3 038

Типово

А вы все чувствуете примерно кто будет, ну интуицией чувствовать? Или только по узи?

Типово

Цитата Допис від LenkO Переглянути допис
    А вы все чувствуете примерно кто будет, ну интуицией чувствовать? Или только по узи?
    я чувствовала. что мальчик)) но очень хотела девочку
    маме сказала что чувствую хлопца. но до последнего надеялась.
    муж мне перед первым узи сказал что мальчик будет
    и сказал рожу 7 августа. мой пдр 11 августа после позавчерашнего узи

Звідки Ви
    Игрень
    Дописів
    3 038

Типово

Цитата Допис від Аллочка-фиалочка Переглянути допис
    я чувствовала. что мальчик)) но очень хотела девочку
    маме сказала что чувствую хлопца. но до последнего надеялась.
    муж мне перед первым узи сказал что мальчик будет
    и сказал рожу 7 августа. мой пдр 11 августа после позавчерашнего узи
    Мы тоже хотим девочку, но я чувствую, что будет мальчик. Но узнаем потом.

Типово

Мы тоже хотим девочку, но я чувствую, что будет мальчик. Но узнаем потом.
    как я уже убедилась, главное, чтобы малыш был здоровый и беременность протекала без осложнений, а кто будет, второй вопрос!

Звідки Ви
    Дніпро, пр. Поля
    Дописів
    2 086

Типово

я не знаю чи це інтуіція чи що, але я чомусь весь час думала що це хлопчик)) хоча нам снилась дівчинка))) але якось я думала що буде хлопчик))

Звідки Ви
    Игрень
    Дописів
    3 038

Типово

Цитата Допис від Аллочка-фиалочка Переглянути допис
    как я уже убедилась, главное, чтобы малыш был здоровый и беременность протекала без осложнений, а кто будет, второй вопрос!
    Да, конечно здоровье малыша это главное,а пол второе, но это же интересно оправдается интуиция или чувство на счёт пола малыша.

Звідки Ви
    Левый берег: ул.Косиора (р-он пр. Правды)
    Дописів
    564

Типово

Цитата Допис від MilenkaEnka Переглянути допис
    Девочки, мы родились 20.04.16 ЕР с ДБ. Барышня 4800, 55 см. Отчетик позже

Отправлено с моего GT-I9060 через Tapatalk
    MilenkaEnka, поздравляю с рождением доченьки!!! Пусть малышка не перестает радовать близких и всего Вам самого наилучшего!!!

Цитата Допис від TinkaS Переглянути допис
    Дякую!

Вітаю вітаю з шевелюшкмами!!!))) Я вже їх відчуваю тижня 2 так добре і ніяк не можу нарадуватись))) декілька раз теж встигала побачити як живіт рухається... це дуже дуже незабутні відчуття і емоції!)))

Ураа!! Вітаю з народженням донечки!!! Така бабася велика!)) Ти молодець!! Здоров'я вам міцного, спокійних нічок і багато смачного молочка!
    Всім привіт! Четвергових з тижниками! А в мене сьогодні (по моїм розрахункам) останній день 20 тижня, тобто Екватор!!!! Ураааа))) я шокована як час летить, тільки ніби вчора дізналась, а вже половина вагітності пройшла... А якщо по узі брати то навіть більше вже)) А я сьогодні на УЗІ ура ура ура, дуже хочу на свого топотунчика подивитись і дізнатись хто там сидить! Почуваюсь вже сьогодні краще але вночі кашель замучиш, від псіхів посеред ночі палянички з картошкою по спальні літали))) Сьогодні здавала кров на снід повторно, між іншим гроші не просили, але я би й не дала)
    Всім гарного дня!))
    Кристина, молодец, что уже бодрячком себя чувствуешь!!! Это, видимо, предстоящее УЗИ и встреча с лялей тебя так на ноги быстро поставила!!!

Дівчаточка!
    Поповнюються наші ряди ще одним женіхом!!! В нас ХЛОПЧИК))))))))))

Узі зробили, все подивились крім голови і личка, бо лежить не так, відправили нас гуляти, гуляли годину але нам сказали що погано погуляли, мася не переплив по іншому.. тому завтра дубль 3!
    С хорошим УЗИ и сыночком Вас!!! Вот и дождалась ты сегодняшней встречи...))

Девочки, а кому то угадывали пол ребёнка в 12 недель на узи кто у вас будет?
    Мне в эту Б на сроке 13 нед. и 2 дня по углу наклона полового бугорка увидели мальчика. У девочек угол наклона на таком сроке 30 градусов и меньше, у мальчиков - больше 30. Так вот, у меня доктор увидела все 45 градусов угол.
    В субботу эту иду на 2-ое УЗИ, вот и проверим!!!
    Потом отпишусь!!!

Все привет и с недельками, кому положено!!!

Звідки Ви
    Дніпро, пр. Поля
    Дописів
    2 086

Типово

Цитата Допис від черника Переглянути допис
    MilenkaEnka, поздравляю с рождением доченьки!!! Пусть малышка не перестает радовать близких и всего Вам самого наилучшего!!!

Кристина, молодец, что уже бодрячком себя чувствуешь!!! Это, видимо, предстоящее УЗИ и встреча с лялей тебя так на ноги быстро поставила!!!

С хорошим УЗИ и сыночком Вас!!! Вот и дождалась ты сегодняшней встречи...))
    Дякую Маша! Да! Сьогодні думати про простуду зовсім не було коли!))) весь час зиркала на годину і думала про узі))) дуже рада що побачила масю і дуже рада що чоловікові в цей раз вийшло і в такий чуттєвий емоційний момент ми тримались за руку) завтра дуже надіюсь що мася дасть головочку подивитись, щоб я була впевнена що все добре і в суботу спокійно їхала в відпустку)
    За тебе тримаю кулачки @@@@@@@! Результат твого узі прочитаю вже в неділю, але впевнена що все добре!)

Звідки Ви
    Левый берег: ул.Косиора (р-он пр. Правды)
    Дописів
    564

Типово

Дякую Маша! Да! Сьогодні думати про простуду зовсім не було коли!))) весь час зиркала на годину і думала про узі))) дуже рада що побачила масю і дуже рада що чоловікові в цей раз вийшло і в такий чуттєвий емоційний момент ми тримались за руку) завтра дуже надіюсь що мася дасть головочку подивитись, щоб я була впевнена що все добре і в суботу спокійно їхала в відпустку)
    За тебе тримаю кулачки @@@@@@@! Результат твого узі прочитаю вже в неділю, але впевнена що все добре!)
    Кристина, спасибо за поддержку!!!
    Сами, с нетерпением, ждем-не дождемся, чтобы все было хорошо и пол подтвердился...

Дописів
    229

Типово

Цитата Допис від LARSON2010 Переглянути допис
    Девочки я к вам за советом, вроде уже обсуждали это вопрос, но у меня как-то не отложилась информация. а сейчас сама столкнулась. Упал гемоглобин - 109 сейчас, врач прописал Сорбифер, помню еще говорили про Ферлатум и Тотему, какой из этих препаратов лучше принимать? Есть у кого-то опыт?
    Пробовала пить Тотему,вкус и запах оч.специфический:сладкий,приторный..выпила и отнесла белому другу((
    Сорбифер не помог,пила в небеременные времена.
    Сейчас пью ,по назначению доктора,гино-тардиферон почти всю Б,хорошо держит уровень гемоглобина.

Тинка ,с мальчиком вас!))
    Четверговых с недельками!
    Улыбаемся и машем!

Звідки Ви
    лівий берег Дніпра
    Дописів
    1 429

Типово

a-sha і мене з новими тижнями!

Цитата Допис від MilenkaEnka Переглянути допис
    Девочки, мы родились 20.04.16 ЕР с ДБ. Барышня 4800, 55 см. Отчетик позже
    Вітаю з донечкою!

на 13й неділі надивились хлопчика. буду на 34й неділі подивимось чи підтвердиться цей кут нахилу

Дівчаточка!
    Поповнюються наші ряди ще одним женіхом!!! В нас ХЛОПЧИК))))))))))

Узі зробили, все подивились крім голови і личка, бо лежить не так, відправили нас гуляти, гуляли годину але нам сказали що погано погуляли, мася не переплив по іншому.. тому завтра дубль 3!
    Вітаємо з синочком! ти з ним домовся, хай покаже своє личко

Я сьогодні настоялась на трасі поки маршрутку чекала... це ж треба таке придумати: підписувати лікарняні в іншій лікарні я буквально ржу від нашої системи....от же ш надумало мене стати на облік по місцю проживання )))...а думала що буде легше ))) І в додачу написали по показанням тільки в 9й лікарні народжувати. ну, я і в ЦРБ поїду поспілкуюсь, може візьмуть мене до себе ))))ні, то поїду подивлюсь на ту 9ту лікарню )))

Звідки Ви
    Дніпро, пр. Поля
    Дописів
    2 086

Типово

Цитата Допис від черника Переглянути допис
    Кристина, спасибо за поддержку!!!
    Сами, с нетерпением, ждем-не дождемся, чтобы все было хорошо и пол подтвердился...
    Так і буде!)
    Цитата Допис від Барабулька Переглянути допис
    Пробовала пить Тотему,вкус и запах оч.специфический:сладкий,приторный..выпила и отнесла белому другу((
    Сорбифер не помог,пила в небеременные времена.
    Сейчас пью ,по назначению доктора,гино-тардиферон почти всю Б,хорошо держит уровень гемоглобина.
    Тинка ,с мальчиком вас!))
    Четверговых с недельками!
    Дякую!)
    Цитата Допис від Ardea Переглянути допис
    a-sha і мене з новими тижнями!
    Вітаю з донечкою!
    на 13й неділі надивились хлопчика. буду на 34й неділі подивимось чи підтвердиться цей кут нахилу
    Вітаємо з синочком! ти з ним домовся, хай покаже своє личко

Я сьогодні настоялась на трасі поки маршрутку чекала... це ж треба таке придумати: підписувати лікарняні в іншій лікарні я буквально ржу від нашої системи....от же ш надумало мене стати на облік по місцю проживання )))...а думала що буде легше ))) І в додачу написали по показанням тільки в 9й лікарні народжувати. ну, я і в ЦРБ поїду поспілкуюсь, може візьмуть мене до себе ))))ні, то поїду подивлюсь на ту 9ту лікарню )))
    Дякую!) Будемо сьогдні домовлятись обов'язково)))
    а лікарняний хоть є?))) ато тут обласна криза, всюди лікарняні позакінчувались)

Звідки Ви
    лівий берег Дніпра
    Дописів
    1 429

Типово

Так і буде!)
    Дякую!) Будемо сьогдні домовлятись обов'язково)))
    а лікарняний хоть є?))) ато тут обласна криза, всюди лікарняні позакінчувались)
    я так зрозуміла що для вагітних трошки притримали.

Звідки Ви
    пр. Слобожанский
    Дописів
    9 005

Типово

нам говорили что похоже на мальчика, но в 20 недель оказалась девочка)

Дописів
    63

Типово

Цитата Допис від jasmine_l Переглянути допис
    Сказали ,да там в принципе видно уже на таком сроке но конечно всегда они добавляют ,что скорее всего...
    на первом УЗИ 12 недель Бут Г.Н. сказала сынок, вот в 20 подтвердила)

Звідки Ви
    Санкт-Петербург-Днепропетровск-Киев
    Дописів
    1 073

Типово

всем привет! девочки, не могу определиться, какая сумка больше подойдет на подарок мужчине?
    http://tykupi.com.ua/shop/product/sp...umka-dolly-771
    http://tykupi.com.ua/shop/product/su...kani-dolly-247

Звідки Ви
    Игрень
    Дописів
    3 038

Типово

Цитата Допис від alshv Переглянути допис
    всем привет! девочки, не могу определиться, какая сумка больше подойдет на подарок мужчине?
    http://tykupi.com.ua/shop/product/sp...umka-dolly-771
    http://tykupi.com.ua/shop/product/su...kani-dolly-247
    А для чего именно нужна сумка мужчине?

Звідки Ви
    Санкт-Петербург-Днепропетровск-Киев
    Дописів
    1 073

Типово

А для чего именно нужна сумка мужчине?
    для деловых поездок на дальние расстояния...

Звідки Ви
    Игрень
    Дописів
    3 038

Типово

Цитата Допис від alshv Переглянути допис
    для деловых поездок на дальние расстояния...
    Мне нравиться второй вариант.

Дописів
    11 645

Типово

Спасибо всем за поздравления. Малыш вроде нормально. А я как инвалид с порезанным животом. Обезболивание-наше все. А его уже нету. Девоньки, где БЦЖ брать?

Сторінка 282 з 336 ПершаПерша ... 182232272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292332 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті