Термобелье может быть из шерсти, но тогда оно действительно самое дорогое)
И правильно Кимон написала - состав выбирают индивидуально - смотря для какого вида нОски.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Термобелье может быть из шерсти, но тогда оно действительно самое дорогое)
И правильно Кимон написала - состав выбирают индивидуально - смотря для какого вида нОски.
Нам в школе сказали что вместо цветов детям дать деньги на букет. Будут собирать на армию. Это акция в Днепре во многих школах. Вроде на лекарства для солдатиков собирают. Уточните в своей школе.
не знаю-не знаю)) для меня период школы и садика - счастье)) я хоть тихо-спокойно могу поработать, пока то на занятиях, то на танцах. А летом шляются, зудят - то на площадку им, то просто гулять. Никакой работы, хоть офис снимай))
оо, так вы еще счастливые) у нас стабильно 1 ручка 3-4 дня) карандаши аналогично.
Воспринимайте это как плату за проезд, моя в младшей школе тоже все тряла, с меня в магазине смеялись когда я покупала по 30 ручек ежемесячно, а потом спросили это я на весь класс беру? И очень удевились что для одной доци.
и о термобелье, где маленькие размеры купить можно? Ведь девочка, не хотелось чтобы на холодном стуле сдела, уже 12 лет, вдруг застудит...
Востаннє редагував tanitatani: 31.08.2014 о 12:57
термобелье есть на НМ, Спенсере, Сиере
ещё хорошее Сraft, но дорогое http://www.kidstaff.com.ua/tema-8278956.html
можно посмотреть в магазинах Brand
Пані-мамочки!
Я з величезною подякою!
Кожен день відкриває мені щось нове, дарує нові емоції. Я вже знаю, що люди у нас в Дніпропетровську - чудові! Щирі, добрі і щедрі! Але щоб настільки! За ці кілька днів мені написали-подзвонили-приїхали така кількість людей, якої я навіть не очікувала!![]()
Коли в квартиру ввалилася з черговими величезними пакетами від Стасі моя юна волонтерка - я пораділа. А потім навіть моя вже загартована нервова система не витримала і я взриднула - в пакетах виявились чудові, практично нові жіночі речі і таке потрібне шикарне взуття! І ще моя волонтерка (яка, між іншим, за це літо вже звикла носитись з об"ємними пакованами) якимось чином натисла на жалість))) і її навіть привезли додому машиною(Стася, це точно було зайве - вона могла маякнути мені, що сама не впорається, і я викликала б таксі!
Попросивши дитину захопити шоколадку - я явно промахнулась, бо треба було брати возик з шоколадками, не менше!
Дівчата, я не буду всіх поіменно називати, щоб не дай Бог когось не забути, до того ж і з фейсбука народ підтягнувся, і дзвонили, і писали в ОП навіть такі ніки, з якими я раніше на форумі і не перетиналась, і навіть ті, з ким гаряче сперечалась і дискутувала! Приносили, привозили і ще привезуть - величезну кількість чудових речей!
Я хочу, щоб всі ви знали, що ми вам безмежно вдячні! Луганці наші теж зустрічають кожен пакет просто зі сльозами на очах! Вони просили передавати усім низький уклін і слова подяки!
Не знаю, як вам усім віддячити! Мені ніяково, що відбуваємось шоколадками, але знайте, що я вам усім винна - можете розраховувати, допоможу у відповідь усім, що буде в моїх силах! (зокрема, знижка на фуршет, як обіцяла!)
Ви не просто допомогли людям, що опинился у скруті (дуже оперативно, якісно і щиро), ви перевертаєте, змінюєте на краще світогляд, рівень позитивної енергетики в нашому місті, зокрема на вулиці Калиновійпросто зашкалює!
З такими людьми ми не можемо не перемогти! Ми можемо і маємо жити в красивій, справедливій і любимій країні! І так буде! Слава Україні!
ЗІ: Збір закінчено! Ще кілька людей пообіцяли, збирають речі і ми домовляємось про зустрічі, на тижні все заберу і думаю, що годі - інакше буде навіть занадто! )))
Востаннє редагував Ірчик: 31.08.2014 о 13:50
Хотела сварить гороховый суп. вчера еще замочила в воде горох. сегодня варю его уже хз, сколько, а он, гадтакой, все никак не разваривается. так и плавают половинки горошин в мутной воде. это горох такой или я что-то нерпавильно делаю? а что делать: продолжать варить, пока он не сдастся, или это бесполезно?
Ира,а там еще какие вещи на деток нужны,там же их пятеро,это ого го сколько...
kolibry, блендером его!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks