Та ну всёёооо!!! Нортик, нас же люди читают! Давай уже хоть за столь неинтересные мне лифты зажигайте!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та ну всёёооо!!! Нортик, нас же люди читают! Давай уже хоть за столь неинтересные мне лифты зажигайте!
ненене. дальше сами.. я пашло рубилово позырю Швеция - Швейцария![]()
я економна)) За ліфт не плачУ.
Вони не хочуть договір укладати. А в кишеню дяді платити не хочеться.
Хоча, ним користуюсь, ага) Бо верхній поверх. У мене з ліфтовиками і сміттярами оце такі принципові розбіжності в оформленні наших стосунків*-))
я тоже считаю, что от кол-ва человек справедливо считать. А по поводу кнопки- мы не ждали, муж сам купил- они поставили, потому как от них не дождесси, а ходить не хотелось.
Ир, а не боитесь, что они там какую-то хрень придумают? Сами ж знаете где, вернее с кем живем)))
У меня была несколько лет назад ситуация с городским телефоном, когда я перешла на другой- все они там "закрыли-отрезали", т.е. не пользовалась никак и какая-то бумажка у них осталась, так через три года типа пени-абонплаты пришло гривен 300. И все было так обставлено, что не смогла ничего доказать, сколько не пыталась. Пришлось с матами и проклятьями заплатить гадам, иначе капало бы дальше и санкции неприятные....
Не боюсь. Готова судитись. Юристів знайомих, яким довіряю, вистачаєТа й термін позовної давності існує
![]()
Мені і за домофон, яким вже три роки не користуюсь, вперто надсилають квитанціїПричому визнають, що не обслуговують, але продовжують слати рахунки з рядком "За обслуговування".
СДС колись надзвонювали після розірваного договору - послала подалі)) Через якийсь час таки пішли![]()
Насправді попередні сміттярі угоду не уклали, я не платила. Коли через три роки тендер виграло Грінко (між іншим, борг обнулився), я до них одразу зателефонувала і запропонувала укласти угоду. Вони тричі мені обіцяли (я час від часу, коли натхнення находить, дзвоню) - і нічого.
Я визнаю, що сама певною мірою ускладнюю ситуацію - мене не влаштовує "приїдьте до нас" з їх графіком роботи, коли працююча людина не може безболісно для своєї роботи приїхати і провести там годинку-другу. Я пропоную, щоб до мене або прийшли в зручний мені час (між іншим, практично весь день!), як це зробили Обленерго, або надіслати мені два екземпляри договору поштою, я надішлю їх екземпляр у відповідь*-)
Вони навіть погоджуються. Тільки не надсилають.
Бо, вочевидь, не бідують - їм і так чимало людей платять без договорів. А без договору - читай просто в кишеню.
Я вредна і вперта тітка, ага*-)
А от сусідка в однушці не платить взагалі ні за що, крім світла)) Бо його відрізАли вже, дешевше платити))) Там суми вже астрономічні - і нічого, живе, не бідує, не скаржиться
Мені, чесно кажучи, такий принцип не близький. Я законослухняна. І справедлива
Як би скрутно не було, комуналку платила завжди. Але тоді, коли це дійсно бодай приблизно за послуги, а не дяді-начальнику на новий лексус
Ну дай-то Бог, чтоб все хорошо.)
Просто судя по последним событиям, то у нас и юристов бывает, что не сильно слушают, толкуют законы кто во что гаразд...
Я по поводу свох коммунальных даже не знаю подробностей, надо узнать- у меня папа своими и нашими занимается, у него там, вроде, порядок. Я сама долги не люблю и не набираю, они, не успеешь оглянуться, моментально вырастают в снежный ком.)
я не думаю, что чтобы заключить договор - надо 2 часа. Я ездила на сверку по вывозу мусора. Правда не в Гринко, а в Днепрокоммунтранс. В их офисе пробыла минут 10-15, наверное. Специально не засекала сколько времени надо, чтобы открыть страницу абонента, распечатать акт сверки и подписать его. Думаю, что распечатать бланк договора еще быстрее))
все другие люди, получается, которые ходят по инстанциям, заключают договора, потому как работники этих инстанций просто физически не могут прийти ко всем своим абонентам, лохи? Почему вы не возмущаетесь по поводу ЖЭКа? Может вам справку тоже на дом обязаны прислать?А у вас в ЖЭУ не висит объявление: выдача справок о составе семьи осуществляется только при отсутствии задолженности по квартплате.?
у вас во дворе вывозят мусор? думаю, что вывозят. Значит автоматически вы считаетесь абонентом. Если вы не хотите оплачивать эту услугу - не пользуйтесь общественными баками и мусоропроводом. Вывозите свой мусор сами. И никакой проблемы не будет вообще. Только доказать, конечно, придется, что вы его сами вывозите)))
Мне недавно позвонила контролер из Водоканала. Вечером, домой. И вежливо попросила - сообщать ей показания счетчика по домашнему телефону или скидывать показания смс на мобильный. Мне не тяжело. Потому как у нее, на минуточку, 4000 абонентов. Она физически не может всех обойти, даже если ходить каждый день с утра до вечера.
А по поводу оплаты "дяде". Так вы ж не Петрову (физическому лицу) платить будете, а на р\с юридического лица.
Мы когда-то давно так квартиру переоформляли. Ох и намучились тогда( Предыдущие хозяева тоже не хотели по инстанциям ходить - справки о составе семьи носить, договора заключать и проч. Так им во многих коммунальных предприятиях и считали за 7-х человек, а проживало их там фактически двое. Им было пофиг, они не платили. А когда продавали, то долги надо было погасить - вот и прозрели. И они, и мы потом.
вот их сайт, там есть возможность задать вопрос специалисту - может быть они согласятся выслать текст договора на электронку)
Сашо, є люди-раби, я їх називаю совдепівцями, які кожній шістці в ЖЕКу і двадцятку тулять за будь-яку інфу, або довідку. І лікарям обов'язково, і вчителям.
Я - не поділяю такої філософії. Не я їм винна. І не вони мені. У нас взаємовигідні, рівнозначні стосунки) Вони - не панівна каста попри те, що ЖКГ послуги у нас надаються монополістами. Контролери контролюють і отримують за це гроші. Це їх робота.
Мені, даруйте, ніхто шоколадку слава богу не тицяє за те, що я візьмуся за його замовленняА ще - я готова підлашутватись під свого клієнта і приготувати замовлення на 7 ранку, або на 22 вечора. Тому що мої замовники це, крім задоволення - ще і мій дохід.
Я далека від думки, що клерки в комунальних службах працюють із задоволенням, але я маю право отримати договір у будь-який зручний для мене спосіб. І ніде не вказано, що я маю прийти особисто в зручний для них час.
З ЖЕКом інше - довідка беретсья особисто. Іншого шляху отримання довідки не передбачено.
На замітку: представники Обленерго щомісяця сумлінно обходять своїх абонентів і записують покази лічильників. І нічого - ніхто не вмирає і з ніг не валиться. Прилади обліку вони встановили за свій рахунок - бо в першу чергу це вигідно їм. Приватний власник, попри інші негативні моменти, вміє рахувати свої гроші. За що йому респект.
ЗІ: з приводу рахунку і оплати "в нікуди"... Ох. я не буду сперечатись))) Бо мені ліньки, чесно скажу. Але якщо увімкнете логіку - зрозумієте, чому очільник водоканалу живе значно, ЗНАЧНО краще за нас із вами разом узятихДозвольте не "палити" джерело)) Просто повірте, я трішки в курсі.
Востаннє редагував Ірчик: 14.02.2014 о 22:02
Не совсем согласна, ведь в тариф который мы оплачиваем заложена зарплата и договорного отдела, и контроллера, и если вы идете им навстречу, то это только по вашей доброте душевной
И насчет оплаты на р/с юрлица без договора, то у них там немного другая система, чем у обычных предприятий
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks