Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 154 з 366 ПершаПерша ... 54104144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164204254 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7308, показано з 3 061 по 3 080.

Тема: Кто как экономит деньги? (единая тема)

Дописів
    26 427

Типово

Та ну всёёооо!!! Нортик, нас же люди читают! Давай уже хоть за столь неинтересные мне лифты зажигайте!

NortonCommander
    Guest

Типово

ненене. дальше сами.. я пашло рубилово позырю Швеция - Швейцария

Дописів
    26 427

Типово

Ну работа, значит работа!

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

я економна)) За ліфт не плачУ.
    Вони не хочуть договір укладати. А в кишеню дяді платити не хочеться.
    Хоча, ним користуюсь, ага) Бо верхній поверх. У мене з ліфтовиками і сміттярами оце такі принципові розбіжності в оформленні наших стосунків*-))

Дописів
    26 427

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    я економна)) За ліфт не плачУ.
    Вони не хочуть договір укладати. А в кишеню дяді платити не хочеться.
    Хоча, ним користуюсь, ага) Бо верхній поверх. У мене з ліфтовиками і сміттярами оце такі принципові розбіжності в оформленні наших стосунків*-))
    А со смиттярами как разбираетесь?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Speedinfo Переглянути допис
    А со смиттярами как разбираетесь?
    Теж не плачУ*-)) Я регулярно пропоную їм укласти договір, вони регулярно обіцяють...

За решту комунальних послуг плачу щомісяця, без боргів, навіть наперед часто*-)

Меломан года 2013 Аватар для свч
    Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Цитата Допис від Ylinka Переглянути допис
    у меня от количества прописанных. у нас 7,36 за человека. правда на 2 эт. лифт не едет, но со 2-го спускается )))) кнопка поломалась, уже месяц делают, если не больше(((
    я тоже считаю, что от кол-ва человек справедливо считать. А по поводу кнопки- мы не ждали, муж сам купил- они поставили, потому как от них не дождесси, а ходить не хотелось.

Теж не плачУ*-)) Я регулярно пропоную їм укласти договір, вони регулярно обіцяють...

За решту комунальних послуг плачу щомісяця, без боргів, навіть наперед часто*-)
    Ир, а не боитесь, что они там какую-то хрень придумают? Сами ж знаете где, вернее с кем живем)))
    У меня была несколько лет назад ситуация с городским телефоном, когда я перешла на другой- все они там "закрыли-отрезали", т.е. не пользовалась никак и какая-то бумажка у них осталась, так через три года типа пени-абонплаты пришло гривен 300. И все было так обставлено, что не смогла ничего доказать, сколько не пыталась. Пришлось с матами и проклятьями заплатить гадам, иначе капало бы дальше и санкции неприятные....

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від свч Переглянути допис
    Ир, а не боитесь, что они там какую-то хрень придумают? Сами ж знаете где, вернее с кем живем)))
    У меня была несколько лет назад ситуация с городским телефоном, когда я перешла на другой- все они там "закрыли-отрезали", т.е. не пользовалась никак и какая-то бумажка у них осталась, так через три года типа пени-абонплаты пришло гривен 300. И все было так обставлено, что не смогла ничего доказать, сколько не пыталась. Пришлось с матами и проклятьями заплатить гадам, иначе капало бы дальше и санкции неприятные....
    Не боюсь. Готова судитись. Юристів знайомих, яким довіряю, вистачає Та й термін позовної давності існує

Мені і за домофон, яким вже три роки не користуюсь, вперто надсилають квитанції Причому визнають, що не обслуговують, але продовжують слати рахунки з рядком "За обслуговування".

СДС колись надзвонювали після розірваного договору - послала подалі)) Через якийсь час таки пішли

Насправді попередні сміттярі угоду не уклали, я не платила. Коли через три роки тендер виграло Грінко (між іншим, борг обнулився ), я до них одразу зателефонувала і запропонувала укласти угоду. Вони тричі мені обіцяли (я час від часу, коли натхнення находить, дзвоню) - і нічого.

Я визнаю, що сама певною мірою ускладнюю ситуацію - мене не влаштовує "приїдьте до нас" з їх графіком роботи, коли працююча людина не може безболісно для своєї роботи приїхати і провести там годинку-другу. Я пропоную, щоб до мене або прийшли в зручний мені час (між іншим, практично весь день!), як це зробили Обленерго, або надіслати мені два екземпляри договору поштою, я надішлю їх екземпляр у відповідь*-)

Вони навіть погоджуються. Тільки не надсилають.
    Бо, вочевидь, не бідують - їм і так чимало людей платять без договорів. А без договору - читай просто в кишеню.

Я вредна і вперта тітка, ага*-)

А от сусідка в однушці не платить взагалі ні за що, крім світла)) Бо його відрізАли вже, дешевше платити))) Там суми вже астрономічні - і нічого, живе, не бідує, не скаржиться Мені, чесно кажучи, такий принцип не близький. Я законослухняна. І справедлива Як би скрутно не було, комуналку платила завжди. Але тоді, коли це дійсно бодай приблизно за послуги, а не дяді-начальнику на новий лексус

Дописів
    26 427

Типово

Не боюсь. Готова судитись. Юристів знайомих, яким довіряю, вистачає Та й термін позовної давності існує

Мені і за домофон, яким вже три роки не користуюсь, вперто надсилають квитанції Причому визнають, що не обслуговують, але продовжують слати рахунки з рядком "За обслуговування".

СДС колись надзвонювали після розірваного договору - послала подалі)) Через якийсь час таки пішли

Насправді попередні сміттярі угоду не уклали, я не платила. Коли через три роки тендер виграло Грінко (між іншим, борг обнулився ), я до них одразу зателефонувала і запропонувала укласти угоду. Вони тричі мені обіцяли (я час від часу, коли натхнення находить, дзвоню) - і нічого.

Я визнаю, що сама певною мірою ускладнюю ситуацію - мене не влаштовує "приїдьте до нас" з їх графіком роботи, коли працююча людина не може безболісно для своєї роботи приїхати і провести там годинку-другу. Я пропоную, щоб до мене або прийшли в зручний мені час (між іншим, практично весь день!), як це зробили Обленерго, або надіслати мені два екземпляри договору поштою, я надішлю їх екземпляр у відповідь*-)

Вони навіть погоджуються. Тільки не надсилають.
    Бо, вочевидь, не бідують - їм і так чимало людей платять без договорів. А без договору - читай просто в кишеню.

Я вредна і вперта тітка, ага*-)

А от сусідка в однушці не платить взагалі ні за що, крім світла)) Бо його відрізАли вже, дешевше платити))) Там суми вже астрономічні - і нічого, живе, не бідує, не скаржиться Мені, чесно кажучи, такий принцип не близький. Я законослухняна. І справедлива Як би скрутно не було, комуналку платила завжди. Але тоді, коли це дійсно бодай приблизно за послуги, а не дяді-начальнику на новий лексус
    Ага... Прикормили юристов...

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Ну дай-то Бог, чтоб все хорошо.)
    Просто судя по последним событиям, то у нас и юристов бывает, что не сильно слушают, толкуют законы кто во что гаразд...

Я по поводу свох коммунальных даже не знаю подробностей, надо узнать- у меня папа своими и нашими занимается, у него там, вроде, порядок. Я сама долги не люблю и не набираю, они, не успеешь оглянуться, моментально вырастают в снежный ком.)

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від свч Переглянути допис
    Ну дай-то Бог, чтоб все хорошо.)
    Просто судя по последним событиям, то у нас и юристов бывает, что не сильно слушают, толкуют законы кто во что гаразд...
    це так. Але ми боремось за те, щоб все було добре *-)

Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

це так. Але ми боремось за те, щоб все було добре *-)
    всем сердцем)

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

я не думаю, что чтобы заключить договор - надо 2 часа. Я ездила на сверку по вывозу мусора. Правда не в Гринко, а в Днепрокоммунтранс. В их офисе пробыла минут 10-15, наверное. Специально не засекала сколько времени надо, чтобы открыть страницу абонента, распечатать акт сверки и подписать его. Думаю, что распечатать бланк договора еще быстрее))

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від wispa Переглянути допис
    я не думаю, что чтобы заключить договор - надо 2 часа. Я ездила на сверку по вывозу мусора. Правда не в Гринко, а в Днепрокоммунтранс. В их офисе пробыла минут 10-15, наверное. Специально не засекала сколько времени надо, чтобы открыть страницу абонента, распечатать акт сверки и подписать его. Думаю, что распечатать бланк договора еще быстрее))
    а доїхати?))
    а яка може бути сторінка абонента, якщо я ще не абонент?

Я згодна, що дещо вередую.
    Але я маю на це право, між іншим. Я й без того зроблю кілька кроків - типу довідку в ЖЕК візьму і т.п.)

Покупець завжди правий

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    8 398

Типово

Распечатать недолго, но его неплохо бы вычитать в спокойной обстановке

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

а доїхати?))
    а яка може бути сторінка абонента, якщо я ще не абонент?

Я згодна, що дещо вередую.
    Але я маю на це право, між іншим. Я й без того зроблю кілька кроків - типу довідку в ЖЕК візьму і т.п.)

Покупець завжди правий
    все другие люди, получается, которые ходят по инстанциям, заключают договора, потому как работники этих инстанций просто физически не могут прийти ко всем своим абонентам, лохи? Почему вы не возмущаетесь по поводу ЖЭКа? Может вам справку тоже на дом обязаны прислать? А у вас в ЖЭУ не висит объявление: выдача справок о составе семьи осуществляется только при отсутствии задолженности по квартплате.?
    у вас во дворе вывозят мусор? думаю, что вывозят. Значит автоматически вы считаетесь абонентом. Если вы не хотите оплачивать эту услугу - не пользуйтесь общественными баками и мусоропроводом. Вывозите свой мусор сами. И никакой проблемы не будет вообще. Только доказать, конечно, придется, что вы его сами вывозите)))
    Мне недавно позвонила контролер из Водоканала. Вечером, домой. И вежливо попросила - сообщать ей показания счетчика по домашнему телефону или скидывать показания смс на мобильный. Мне не тяжело. Потому как у нее, на минуточку, 4000 абонентов. Она физически не может всех обойти, даже если ходить каждый день с утра до вечера.
    А по поводу оплаты "дяде". Так вы ж не Петрову (физическому лицу) платить будете, а на р\с юридического лица.

Мы когда-то давно так квартиру переоформляли. Ох и намучились тогда( Предыдущие хозяева тоже не хотели по инстанциям ходить - справки о составе семьи носить, договора заключать и проч. Так им во многих коммунальных предприятиях и считали за 7-х человек, а проживало их там фактически двое. Им было пофиг, они не платили. А когда продавали, то долги надо было погасить - вот и прозрели. И они, и мы потом.

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

Цитата Допис від Kaprizka Переглянути допис
    Распечатать недолго, но его неплохо бы вычитать в спокойной обстановке
    вот их сайт, там есть возможность задать вопрос специалисту - может быть они согласятся выслать текст договора на электронку)

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

все другие люди, получается, которые ходят по инстанциям, заключают договора, потому как работники этих инстанций просто физически не могут прийти ко всем своим абонентам, лохи? Почему вы не возмущаетесь по поводу ЖЭКа? Может вам справку тоже на дом обязаны прислать? А у вас в ЖЭУ не висит объявление: выдача справок о составе семьи осуществляется только при отсутствии задолженности по квартплате.?
    у вас во дворе вывозят мусор? думаю, что вывозят. Значит автоматически вы считаетесь абонентом. Если вы не хотите оплачивать эту услугу - не пользуйтесь общественными баками и мусоропроводом. Вывозите свой мусор сами. И никакой проблемы не будет вообще. Только доказать, конечно, придется, что вы его сами вывозите)))
    Мне недавно позвонила контролер из Водоканала. Вечером, домой. И вежливо попросила - сообщать ей показания счетчика по домашнему телефону или скидывать показания смс на мобильный. Мне не тяжело. Потому как у нее, на минуточку, 4000 абонентов. Она физически не может всех обойти, даже если ходить каждый день с утра до вечера.
    А по поводу оплаты "дяде". Так вы ж не Петрову (физическому лицу) платить будете, а на р\с юридического лица.

Мы когда-то давно так квартиру переоформляли. Ох и намучились тогда( Предыдущие хозяева тоже не хотели по инстанциям ходить - справки о составе семьи носить, договора заключать и проч. Так им во многих коммунальных предприятиях и считали за 7-х человек, а проживало их там фактически двое. Им было пофиг, они не платили. А когда продавали, то долги надо было погасить - вот и прозрели. И они, и мы потом.
    Сашо, є люди-раби, я їх називаю совдепівцями, які кожній шістці в ЖЕКу і двадцятку тулять за будь-яку інфу, або довідку. І лікарям обов'язково, і вчителям.
    Я - не поділяю такої філософії. Не я їм винна. І не вони мені. У нас взаємовигідні, рівнозначні стосунки) Вони - не панівна каста попри те, що ЖКГ послуги у нас надаються монополістами. Контролери контролюють і отримують за це гроші. Це їх робота.

Мені, даруйте, ніхто шоколадку слава богу не тицяє за те, що я візьмуся за його замовлення А ще - я готова підлашутватись під свого клієнта і приготувати замовлення на 7 ранку, або на 22 вечора. Тому що мої замовники це, крім задоволення - ще і мій дохід.

Я далека від думки, що клерки в комунальних службах працюють із задоволенням, але я маю право отримати договір у будь-який зручний для мене спосіб. І ніде не вказано, що я маю прийти особисто в зручний для них час.

З ЖЕКом інше - довідка беретсья особисто. Іншого шляху отримання довідки не передбачено.

На замітку: представники Обленерго щомісяця сумлінно обходять своїх абонентів і записують покази лічильників. І нічого - ніхто не вмирає і з ніг не валиться. Прилади обліку вони встановили за свій рахунок - бо в першу чергу це вигідно їм. Приватний власник, попри інші негативні моменти, вміє рахувати свої гроші. За що йому респект.

ЗІ: з приводу рахунку і оплати "в нікуди"... Ох. я не буду сперечатись))) Бо мені ліньки, чесно скажу. Але якщо увімкнете логіку - зрозумієте, чому очільник водоканалу живе значно, ЗНАЧНО краще за нас із вами разом узятих Дозвольте не "палити" джерело)) Просто повірте, я трішки в курсі.
    Востаннє редагував Ірчик: 14.02.2014 о 22:02

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    8 398

Типово

Не совсем согласна, ведь в тариф который мы оплачиваем заложена зарплата и договорного отдела, и контроллера, и если вы идете им навстречу, то это только по вашей доброте душевной
    И насчет оплаты на р/с юрлица без договора, то у них там немного другая система, чем у обычных предприятий

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    8 398

Типово

вот их сайт, там есть возможность задать вопрос специалисту - может быть они согласятся выслать текст договора на электронку)
    мне-то зачем?))) мы ж ситуацию Ирчика обсуждаем))

Сторінка 154 з 366 ПершаПерша ... 54104144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164204254 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті