| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
По своему наблюдению, не претендую на истину в последней инстанции, но очень многие мои знакомые которые красятся, в итоге часто приходят обратно к максимально приближенному к своему родному цвету волос. Тогда зачем вообще краситься ))) Я вот много напробовала, и в итоге свой же темно-русый, только волосы попортила, и сейчас краситься приходиться, потому что что уже корни/оттенок/т.д не то, а так все что нужно было - это не начинать. Так что понятно что девочке сильно не запретишь (мне не смогли, папа был против), но я бы советовала как можно позже пробовать.
http://www.eenet.ee/EENet/siga.html это им что, на тарелках кушать подают уже? )))
Хорошо там, где мы есть!
Изумительные торты! Более 400 отзывов от форумчан
Ну-да, "цих відмиємо, чи нових зробимо?" ))))
Вірю, але надто вже дорогий варіант омолодження для мене
Татишо, з чорного в зелений - вилізе нафіг все волосся.
Вона, до речі, в зелений хотілаМи домовились, що радикальні експерименти - влітку, щоб школу не шокувати.
я теж фарбувала часто. Ну, не з 8, а з 9 класу, але то вже не так суттєво насправді, вони зараз значно доросліші, ніж ми були свого часу.
Я була рудою різних відтінків, я була з білим пір'ячком, але повернулася потім до свого майже чорного*-)
Я знаю точно, що ніколи не буду білявкою))) Та й не вибілюсь я зі свого чорного, мабуть, ніколи))
Ну конечно! Ну как без экспериментов?!Я до сих пор то в рыжий перекрашусь, то красной помадой начну краситься, чего ранее не делала. Так мне хочется, такое настроение, так чего в пределах разумного не разрешать экспериментировать дочке? Уж лучше я ее сама отведу к перукарю, где все ей сделают качественно, чем она сама с подружками
Хорошо там, где мы есть!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks