| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да, продают. Но стоимость не запомнила.
Я брала набор для ухи (бошка-хвост лосося)
за 24 грн/кг недели две назад.
Люблю Жизнь. За всё.
я в какой то передаче смотрела, что та рыба, которая поймана в естественных условиях (речь о красной рыбе) вся сразу морозится на судне, т к нет возможности ее иначе хранить. и то что продается под видом свежей, либо размороженная , либо выращенная в питомниах. Исключение горбуша и еще какая то не слишком популярная (потому и е запомнила )рыбка
В Каравані коли купувала - теж наче не розморожена була. Я здивована, щиро кажучи. Охолодженої зараз поставки регулярні. Нашо їм морозити
Ага, оце була сьогодні в Метро - запитала. Продавець у відділі каже, що їм морозити сенсу немає - не встигнуть, розкупають швидко, привозять частопоказав ларі, в яких привозять рибку в льоді. Пенопластом такі обшиті.
Востаннє редагував Ірчик: 24.10.2013 о 16:26
Я щотижня купую рибу. Може організувати міні-сп?*-))))))
Мені все одно чи я два кіла привезу, чи шість)) а людям приємно буде.
Zirael, тільки ж не факт, що з Калинової Вам буде забирати зручніше![]()
вроде и в тему экономии, но не совсем: есть скидка 200 грн. на номер в гудзоне в ноябре. кому нужно - обращайтесь.
ломай систему - воруй цыган
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks