| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Я даже накормил пятью хлебами несколько тысяч верующих. Накормить-то я их накормил, но какая была давка!" (с) Золотой теленок
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
А шо, в золотій лусці желатину немає? Неправильна рибка, некорисна
Не буду сперечатись, мені так гоутвати нецікаво*-) На кожен товар є свій покупець*-)
І на рибу на базарі - теж*-)
Скільки не кажи "мед" - в роті солодко не стане*-))) Можна платити 14 грн за обід і щиро вірити в те, що їсте червону рибу, м"ясні котлети і салат "Цезар" *-))
У мене на одне маленьке канапе з сьомгою йде 22 гр риби![]()
взяла суп набор для ухи в сельпо из лосося -10грн/кг. в комплект входит-голова,хвост и реберця)) от 12 до 16 грн упаковки в вакууме
Ирчик, ну все в курсе какая вы молодец (лично я давно читаю тему и восторгаюсь многими вашими способностями и ИМХОми), ну человек просто высказал свою мнение, радостью поделился как у него получилось сэкономить и всё, она ж не призывает жить тупо по ее уставу и покупать еду только у нее, шо ж вы так человека то троллите..........
о, уха!
а то шото я по суповым наборам куриным постоянно)
Верю в смерть после жизни, любовь после секса, крем после бритья
Таки не надо делать мне, как лучше!Оставьте мне как хорошо
Ой, ну що Ви! Я ж абсолютно без жодних наїздів і тим більше - закликів щось у когось купувати, або ні! Навпаки - писала ж, що на кожен товар є свій покупець і я особисто так готувати не вмію. Точніше може й вмію, я не пробувала
Якщо образила кого - перепрошую
Але постійно так викручувати, щоб було все дешевше і дешевше - це неправильно. ІМХО. Є межа між економністю (оптимальним розподілом ресурсів, плануванням, униканням марних витрат і т.п.) і животінням. Таки ж випадок разових обідів - це одна справа, а харчуватись так постійно - це повільне самогубство.
А ведь многие так питаются
Умудряется же магазин продавать 1500 литров молока, 500 кг сметаны и 300 кг масла, сделаных из 500 литров молока низкого качества полученных от 50 коров. Или тонну свиных пельменей сделанных из шкуры и копыт одного сдохшего поросенка.
Про колбасу, состоящую на 50% из воды уже помалкиваю.
Так что это простые будни пищевого производства
У производителя всегда есть соблазн сэкономить на затратах. И если производитель кричит, что он не такой, а честный - далеко не всегда это соответствует действительности, когда нет законных организаций, которые его честно проверят
Как в теме про талончики в трамваях: почти каждый норовит нае... хм, немного сделать не по правилам, с выгодой для себя.
И если Вы не такая, то Вы белая ворона, которую окружающие не поймут и все равно заподозрят в обмане и воровстве, так как меряют по себе.![]()
не заподозрят. если пробовали фуршетные блюда Ирчик, не заподозрят.
Не думаю, що я одна біла*-)
А втім, щодо харчового виробництва. Трішки офтопну, але розповім, бо на часі*-)
Стало мало мені моєї кухні, двох рук і годин в добі - вирішила пошукати якесь спеціально обладнане приміщення і взяти собі помічницю. Удвох воно і веселіше, і легше, і засмучувати замовників відмовами буду рідше. Ну і поїздила, подивилась кухні.
Хтось тут говорив про те, що страшно їсти в домашніх умовах приготовану їжу? Завітайте на "казену" кухню! Я кілька днів заспокоїтись не могла: липкі облуплені кастрюлі й пательні, засмалені дека, закопчені духовки, заляпані жиром кількарічної давнини витяжки і кахлі, бруд по кутках, навіть миші, (!) - це норма, це мені показували як потенційному орендарю, тобто "причепурили" ще
Вдома жодна нормальна господиня не дозволить собі довести до такого кухню.
А побіжно знайома працівниця кухні одного з закладів у центрі щоразу з роботи тягає чималеньку сумку з хавчиком. При тому, що всі обсяги приготування, які від них вимагають, виконує. Тобто це я, крейзі, в пельмені кладу вирізку і нічого крім неї і цибулі, щоб ніжніше було. А "нормальні" люди для об'єму додають...панірувальних сухарів з водичкою. Ну, принаймні, не шкіру й копита, а вдома діти нагодовані. М'ясом*-)
Коротше, ресторану в мене, схоже, не буде
зараз звинуватять у рекламі)))
Це питання стандартів і звичок: я готую, як для себе (хоча б тому, що мої їдять те саме). Але для когось же "як для себе" - це юшка з кількох кісток або сирний продукт замість сиру, або спред замість масла і старенька сковорідка з напівопблізлим тефлоновим покриттям. І нічого ж - живуть так люди. Може дійсно не в їжі сенс?*-)
Ну, це вже я зовсім в лірику вдариласяМи про економію.
Я видела немало людей с нормальный достатком и патологической (иначе не могу назвать) склонностью к экономии. Мне тут недавно напомнили, что одна знакомая "такая хозяйка, такая хозяйка, что "навар" из пельмешек () просто так не выливает, а варит на нем супчик! О как!
![]()
И не говорите мне, что это не от привычек, я немного в курсе благосостояния упомянутой хозяечки
Ірчик, соглашусь со всем, что вы тут написали.
Реальность такова, поэтому по кафе-ресторанам не хожу.
Ем только приготовленное теми, кому доверяю.
А на еде (вернее на ее качестве), вообще нельзя экономить.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks