общался недавно с чехом - он русский не знает, но понял все что я ему сказал
в следующий раз попробую на украинском - ради интереса
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
общался недавно с чехом - он русский не знает, но понял все что я ему сказал
в следующий раз попробую на украинском - ради интереса
дык может вы ему некоторые особенные слова на русском говорили, которые всем понятны![]()
на пальцях говорив майже з усіма слов'янами. Найгірше мене розуміли словени. На пальцях "все єдно".
Панове. В питанні перекладу важливо дотримуватися стилю. Швейк - це гумористичний персонаж, що "дуже полюбляв вставити скрізь своє слівце". Цей жанр у російській мові мені здається бідним на словоформи. Перекладіть російською: "Сержанте Водічка, скажіть-но цьому курдуплику..."
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Украинский=Польский*кирилица
Я не умею сцылочки по телику искатьПо поводу сравнения, я сказал, что кому как не нам сравнивать?И кстати, а чего британцы с "мамашей" во главе вообще решили сравнивать русский и украинский переводы?
Я сравниваю.
Как по мне — вердикт мамаши и иже с ней подтверждается однозначно: Украинская локализация гораздо лучше русской.
Презик проболтался о состоянии национальной кинематографии:
Ющенко просить Тимошенко підкинути грошей на кіно
Почему не снимаем украинское кино? Мозгов не хватает?Президент Віктор Ющенко просить уряд збільшити видатки на розвиток національної кінематографії.
Про це йдеться у листі президента до прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, повідомляє прес-служба глави держави.
Ющенко наголосив, що указом від 13 вересня 2007 року Кабміну доручено передбачити в проекті закону про держбюджет-2008 збільшення асигнувань на потреби кіновиробництва.
Однак проектом держбюджету на 2008 рік на зазначену бюджетну програму передбачено 50 млн. грн., як і в попередні роки.
Президент підкреслив, що за оцінками фахівців, за ці кошти можна виготовити лише 5 повнометражних і 30 короткометражних неігрових картин.
Водночас щорічно на вітчизняний кіноринок завозиться 10 тисяч стрічок іноземного виробництва.
За таких обставин українське кіно позбавлене можливості впливати на національний культурно-інформаційний простір, формувати національну ідентичність, сприяти консолідації суспільства, зазначив Ющенко.
Президент просить при опрацюванні проекту закону про держбюджет на 2008 рік передбачити суттєве (в рази) збільшення видатків за бюджетною програмою "Створення та розповсюдження національних фільмів".Или спроса нет и оно может существовать лишь на дотациях из госбюджета?
Агрессии отдельные украинские ура-патриоты проявляют много... в творческой сфере - полная импотенция
![]()
Сон разума рождает свидомищ.
Жывы по-новОму - готовься к земле!
КС молодец. Хоть раз сказал что-то человеческое.
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
"Попытки навязать кому-то мой язык и мою культуру являются унизительными для самой украинской культуры. И языка, в первую очередь."
(Анна Герман, народный депутат от Партии регионов, критикует решение Конституционного Суда о дублировании фильмов иностранного производства на украинский язык)
КорреспонденТ.net - цитата дня
Сон разума рождает свидомищ.
Жывы по-новОму - готовься к земле!
Pokoj Grzymułtowskiego - Spokoj Na Wschodzie!
Хамоват, но элегантен...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks