| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
да у меня тоже запасы были еще совдеповские))) ладно, Вас вычеркиваем из списка садо-огородо-наркоманов)))
пс
а вообще какой дикий кайф... выйти на рассвете в поле с косой... да кааак скосить соток 20 травки по росе... запах стоит просто невероятный.. да еще свежий ветер в лицо.. вот это релакс, этот наркотик я понимаю))) не то, что триммеры там всякие ))
Востаннє редагував СераяМышь: 05.03.2013 о 00:18
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
Приватні уроки з математики: шкільної і вищої. Заняття і консультації онлайн (через відеозв’язок).http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=228729
Доброго ранку, шановні!
Маю питаня, на яке сподіваюсь занйти тут відповідь.
Є в мене щастячко у виглядіземельної ділянки на кільканадцять соток. Ділянка запущена - там даво ніхто не жив. Хоча сусіди з обох боків живуть і городину саджають. Наразі на цій ділянці відбувається процес будівництва (втім, доволі повільний). Будівництво займає небагато місцяі в верхній частині ділянки, решта - умовно кажучи город. Або газон![]()
Так от, прошу поради щодо видалення бур"яну - торік влітку там був жах - чи не в мій ріст все позаростало. Що краще зробити з огляду на те, що в принципі саджати там городину-газон-квіти цього року не принципово, проте перспектива така існує? Загнати трактор і переорати? Обробити якимось хімікатом? як привести до ладу цю фактичо пустку?
Буду вдячна за ідеї.
Ірчик, привіт. як варіант:
перекопати, вибрати коріння, "помастити" "Ураганом" чи "Раундапом", влітку ( 6-7 місяць) ще раз "помастити" за потребою. на осінь внести добриво, а на наступну весну щось там садити.
Тоже считаю, что перекопка+сидераты - ваш вариант, причем, даже если вы думаете, что будет время что-то сажать - засейте сидератами половину, на весь участок все равно огород не посадите - мороки с ним будет много.
а если посадить, например, рожь или горчицу - так еще и толк будет![]()
Мне необходимо КУПИТЬ кротоловку для дачи, чтоб ловить слепцов, которые полностью вытаскивают посаженные мной на даче: картошку, морковку, часнок, тюльпаны, нарциссы нет спаса от этих гадов. У кого есть капканы на них надежные, то я купил бы. Всякие электро отпугиватели не предлагать. Желательно что-то самодельное и проверенное.
Спасибі, добрі люди!
пішла шукати трактор)
заодно й слово нове взнала - сидерат
Буду тепер регулярно вас читати*-)
дубль
Была на даче и расстроилась( Можевельники стоят коричневыеВроде не засохли, на ощупь мягкие и пушистые, но коричневые((((( Что с ними происходит, кто знает?
ДИЗАЙН ИНТЕРЬЕРА 0679891065 - 0956610166
WEB-разработчик - Дмитрий 093 969 48 53, 066 482 55 54
ДИЗАЙН ИНТЕРЬЕРА 0679891065 - 0956610166
WEB-разработчик - Дмитрий 093 969 48 53, 066 482 55 54
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks