| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
так я ж не боюся, не хочу ще раз відповідати на одне й е саме питання кожен рік.
писала "якщо". ясно, ви не по суржик писали.Причем здесь суржик?
Если доминировал другой язык, то по идее и родной изменился. Не?той, який "них" визначають рідним. наприклад, татари Криму спілкуються у соціумі російською, а у своєму колі, родині -татарською. рідна -татарська.Если в империи домнирует какой-то один язык и подданные империи предпочитают его использовать во всех сферах своей жизни, то какой язык является у них родным?
На брехні.
Здається я вас розумію. Вам зараз справді здається, що ви нібито таке пам’ятаєте…Бо подібне помічається за вами вже не вперше, не втретє і не в десятий раз. Вам хочеться, щоб я колись подібне сказав, бо тоді у вас буде «хороша» відповідь. А так як на справжні мої слова у вас відповіді немає, ви їх регулярно «забуваєте», та змінюєте на ті що вам хочеться.
Rоlа
Коли я говорив про відсотки, я говорив виключно про дані перепису населення 2001, скільки яку мову назвали своєю рідною. Там відсотки дещо інші.тобто, 83% належать не Вам?
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
і ще до збільшення укрїномовних- демографія. україномовне населення (ЗУ, центр) відновлюється краще, ніж інші.
блін. додала до посту і випадково прибила частину тесту.
нє спєціально)
Востаннє редагував Rоlа: 21.12.2011 о 20:19
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
У Вас с головой все в порядке? Именно про это я и говорил. вот фраза из поста Роле:Мне ЛПт говорил, что украинцы все 83% (пока Вы не назоваете другую цЫфирку можно я буду оперировать этой?) дома розмовляють на соловьиной, а выходя на улицу переходят на русский.Все так. Умничка. Вот видите правду говорить не так уж сложно.Так, велика частина дніпропетровців двомовна. Щось не так?![]()
Это хорошо, что ты такой нестеснительный.
Но главное ты молодец, что не копипастил сейчас, как обычно, а сам писал, от души.
Всю дурь сразу видно стало.
Один из твоих вариантов хорош только, для безрогих коров.
Потому-что в результат от Украины останется только, ото зеленое.
Второй, вариант несет разумное зерно.
Я кстати об этом высказывался.
Только сначала необходимо создать условия для его реализации.
А вот про переселение, я у тебя давно спросить хочу.
Ты чего это со своим греческим паспортом, и мордвинской физиономией в Индию поперся?
Тебя там считают священным животным?![]()
Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.Бертран Рассел
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks