| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Это из контакта:
Більшість студентів, що вступили до університету цього року, народилися в 1992-му році! Тоді ми вже вміли ходити, говорити, вчилися писати і читати.... Вони ніколи не співали "білі троянди" і "жовті тюльпани". Не танцювали макарену або ламбаду. Для них, СНІД і безробіття існували завжди. Вони не грали в "Козаки- разбойніки "і не збирали наклейки від жуйок "Лав із" і «Турбо». Вони навіть не знають, що таке приставка Денді або Сега. Вони ніколи не бачили дискети 5дм.CD з'явився, коли їм лише виповнився рік, а аудіокасета для них декоративний аксесуар в стилі ретро. Вони не уявляють, якими раніше були телевізори і як можна було їх дивитися в чорно-білому зображенні, вони навіть не зможуть пояснити, як це люди обходилися без пультів дистанційного керування. Можливо, що вони ніколи не бачили фільми "Кротик" або " Електронік" і навіть не знають, хто така Аліса Сілізньова або Тімур. Їм здається, що дротяний дисковий телефон це придумана штука із старих фантастичних фільмів. Для них, колеса роликів завжди були вирівняні в одну лінію, а Майкл Джексон завжди був білим. Так хто ж ці люди, які вступили до університету цього року?..... ВОНИ - це теперішня молодь!!!!!!
Ось, декілька ознак нашого старіння:
1. Ти розумієш вищевикладений текст, посміхаєшся і говориш "Еххххх!....."
2. Ти інколи займаєшся спортом і переповнюєшся від цього гордістю.
3. Діти тепер звертаються до тебе на "ви".
5. Твої друзі одружуються.
6. Після прочитання цього тексту, ти вирішиш відправити його своїм друзям, народженим в таких далеких 80-х .)))))
у нас называлось - прыгать "по-монгольски"))))))))))))))))
почему по-монгольски? но тогда нас этот вопрос не волновал))))
а я не заметила) только лосины зеленые видела)
а дольчики:не мнутся, не гнутся, не ломаются)))
и рюкзаки, у меня был салатовый, я им так гордилась))))
Nataly_Lepet, а я так не додумалсь)))) для меня было трагедией, когда мне не дали родители одеть юбку на лосины и идти гулять, а отправили с длинной футболкой.
и Найк с Пумой...эхх, я из Найка не вылазила)))
ааа, у меня была джинсовая юбка, но по колено, так я одевала кофточку-летучая мышь, а юбку подворачивала и под резинку))))
а юбки с воланами??? мы их еще на трудах шили)
и у меня естьбуквально недавно его рассматривала
А помните с такими же мальчиком и девочкой представления в Планетарии были? Интересно он сейчас жив?
а еще Лакосты назывались такие шлепки на широких резинках. У меня были желтые ядовые
ага она самая)))
о, Симод)))) Нам с подружкой купили в один день, ну мы ж и побежали ффастаться друг другу и так обломались, когда достали сапоги одинаковые, даже одинакового цвета![]()
планетарий живтаких мальчика и девочки нет (хотя... задумалась, мож и есть, мы там перед НГ были), но тоже мультиком сделано
Норе, там где я смотрю, дождя нет![]()
Подготовка к родам, Доула. Консультант по ГВ 093-44-68-996
Прозрачные сумки для вещей и Готовые сумки в роддом - жми!
о лак желтый я тоже помню)))))
у нас еще был рынок на нагорке,куча киосков и там были такие лаки...мечта...желтый,черный ))))хааааааа
да уж...но мне пока еще не 30так что типа пока еще чувствую себя молодой
![]()
Мне вот, что вспомнилось:
http://www.youtube.com/watch?v=txH3GxOhjl4
И я вас поздравляю тоже с Днем рождения!
А про цветы: самое простое средство для цветов - очень холодная вода (слышала совет от флориста) и очень даже помогаетСтавила опыт на розах - стояли неделю и даже все распустились!
Иногда советуют ложить ложку сахара, аспирин, ложку водки. Я пробовала сахар ложить - не увидела особого продления их жизни (роз)...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks