| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Хворій зеленій голові. Треба ж якось піднімати свої рейтинги - старі рашистські курки оргазмують виключно на зелену БРЕХНЮ, а не на дії.
ППКСДиявольски прикро, що 13-й рік війни триває під керівництвом діячів, добре обізнаних з тонкощами виробництва телевізійного продукту. Як першочергової задачі.
На оргазм старих курок і власний рейтинг - ніщо інше його не цікавить.
Вибачте.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Далеко не все даже в Украине заинтересованы в скорейшем окончании войны. Почему? А после окончания войны текущая власть потеряет эту власть. Слуги народа набирают только 9.5%.
"Так, "блок Залужного" готові підтримати 14,5% респондентів, "блок Федорова" - 13,3%, "Слугу народу" - 9,5%, "блок Буданова" - 7,3%, "Європейську Солідарність" - 5,2%, блок Разумкова "Розумна політика" - 5%, "блок Кіма та Терехова" - 5%.
Також соціологи зімітували вибори. Серед тих, хто визначився і піде на вибори, такі результати:
"Блок Залужного" готові підтримати 19,4%, "блок Федорова" - 17,9%, "Слугу народу" - 12,7%, "блок Буданова" - 9,7%, "Європейську Солідарність" - 7%, блок Разумкова "Розумна політика" - 6,7%, "блок Кіма та Терехова" - 6,7%. Джерело: https://censor.net/ua/n4017150
https://censor.net/ua/n4017150
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Мариуполь сегодня:
Воды нет по нескольку недель,а местами даже месяцев.
Вот даже те кто сильно ждал руцкий мир.
Света по 3-5 суток.
Меня совсем не удивляет,что всякие говна,вроде тебя, мечтают о том,чтоб кто-то сдал Украину пуйлу и не " плюндрував населения", но,цкко,ваши мечты о том,как бы вам в том руцком мире хорошо жилось,просто смешные.
И это не зависит от того переживает Зеленский за убитых украинцев или не переживает. Вариантов только два: или пытаться устоять,или сдаться.
Оно конечно хорошо рассказывать про кто за что воюет,сидя в погребе и делать вид,что если завтра вдруг Зеленский куда-то денется,война сразу закончится.
Это ваше право. Только не забудьте сообщить пуйлу о ваших планах. А вдруг он их учтет.
И ещё. Тут ,и не только,многие рассказывали,что при смене головкома,бусификация закончится. Закончилась?
Пока только громкие заявления ,"чистка" армии от неугодных и попытки политизировать армию.
Дай бог,чтоб хоть через пол года мы почувствовали хоть какие-то результаты.
Точно так же будет и после смены власти в стране. Жаждущие прорваться к кормушке,будут рвать Украину на части и им будет глубоко нас рать на то сколько украинцев погибло и ещё погибнет.Но опять же,ваше право верить,в то,что жить станет лучше и веселее.
Востаннє редагував Антуриум: 06.08.2026 о 13:24
Які компанії постраждали від обстрілу Київщини в ніч на 5 серпня
від обстрілу постраждали такі підприємства:
- склади мережі супермаркетів Novus,
- сортувальний центр поштового оператора "Нова пошта",
- розподільчий складський комплекс маркетплейсу Rozetka,
- склади Fozzy Group, які забезпечували постачання товарів до магазинів "Сільпо", "Thrash!Траш!" і "Фора",
- виробнича та логістична інфраструктура компанії "Епіцентр-К",
- логістичні склади магазинів Intertop,
- логістичний центр спортивного бренду Puma,
- центральний склад продукції компанії Liqui Moly Ukraine,
- транспортна компанія "Брокбрідж",
- завод "Пластмас",
- логістична компанія "Raben Україна",
- підприємство "Євробетон",
- склад запасних частин та супутніх товарів компанії Toyota Ukraine.
--
кстати, у меня вот последняя посылка с Харькова Новой почтой ехала четыре дня,
и(если верить приложению) ехала какими-то странными кругами-маршрутами..
Востаннє редагував Alexs: 06.08.2026 о 13:43
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Рашисты местные прочитают, похлопают порадуются))))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
и еще, про Нову пошту, если кто не в курсе, как и я..))
во время тревог - они, отделения закрываются, и надо ждать окончания,
кто в курсе - по каким официальным источникам они ориентируются?
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Ктото на 5й год не знает источника тревог?
Уверена, работники нп знают без подсказок))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Знову якогось хахла на крадіжці впіймали
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks