| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та ні, то хтось насрав....
а ведь как всё просто: не было команды. теперь совсем другое дело
Військові будуть знищувати пускові балістичні установки, — Зеленський
типа: ну, по пусковых - так по пусковых..))
а, засекатели - обязательно ж засекайте, кто первый начал,
обов'язково!
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
так на що ʼʼнаш ґосподін Прєзідєнтʼʼ (с) виміняв надра?Президент США Дональд Трамп відхилив прохання президента України Володимира Зеленського про надання сотень додаткових ракет-перехоплювачів для систем протиповітряної оборони (ППО) Patriot під час їхньої зустрічі в Білому домі минулого тижня, повідомляє Financial Times (FT) у середу, 5 серпня, з посиланням на джерела.
Ірина Фаріон: «Люди! Навіть найгірший суржик кращий за москвоязик»
Читаю чат. Огни пост, олейна пост, РОВД пост.
Думаю поеду по набке.
Проехал олейну, доезжаю до рельс - смотрю тянучка начинается. Левым глазом смотрю - на горького стоят без мигалки, и 2 буса за ними..
Тип увидел передо мной - разворачивается - они ему кря-кря.
А я зашкерился на таможне
а вот и крайний
Сирський заблокував операцію з пошуку та знищення пускових установок "Іскандер", оскільки, на його думку, це вимагало значного часу і ресурсу - Стерненко.
А то, як би дозволив, стерняк їх усі ножем порізав...))
Востаннє редагував 1234A: 05.08.2026 о 18:43
про боротьбу не забьівать. годный программный документ.
![]()
Цікаво що вирішили? Далі виходити на кордони 91го чи закінчувати війну?
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks