Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 346 з 375 ПершаПерша ... 246296336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7484, показано з 6 901 по 6 920.

Тема: Загальне флудільне

Дописів
    71 160

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Ну меня на других принципах воспитывали.
    Вас да, а тех кто рядом?

Иногда от их принципов, может зависит многое, но почему то ваше, житие бытие))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 785

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Плохо конечно что вы декларируете такие ценности.
    ну так это смотря о каком соседе речь)).
    Соседи очень разные бывают, как мы знаем.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 262

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Кому взагалі ця ідея на думку спала (про ліцензію)
    Хворій зеленій голові. Треба ж якось піднімати свої рейтинги - старі рашистські курки оргазмують виключно на зелену БРЕХНЮ, а не на дії.
    Диявольски прикро, що 13-й рік війни триває під керівництвом діячів, добре обізнаних з тонкощами виробництва телевізійного продукту. Як першочергової задачі.
    ППКС
    Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    так на що ʼʼнаш ґосподін Прєзідєнтʼʼ (с) виміняв надра?
    На оргазм старих курок і власний рейтинг - ніщо інше його не цікавить.
    Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    нашо Ви мені це показали? я не читаю його xуйню ʼʼіскромьотний йуморʼʼ (с)
    Вибачте.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 802

Типово

Далеко не все даже в Украине заинтересованы в скорейшем окончании войны. Почему? А после окончания войны текущая власть потеряет эту власть. Слуги народа набирают только 9.5%.
    "Так, "блок Залужного" готові підтримати 14,5% респондентів, "блок Федорова" - 13,3%, "Слугу народу" - 9,5%, "блок Буданова" - 7,3%, "Європейську Солідарність" - 5,2%, блок Разумкова "Розумна політика" - 5%, "блок Кіма та Терехова" - 5%.
    Також соціологи зімітували вибори. Серед тих, хто визначився і піде на вибори, такі результати:

"Блок Залужного" готові підтримати 19,4%, "блок Федорова" - 17,9%, "Слугу народу" - 12,7%, "блок Буданова" - 9,7%, "Європейську Солідарність" - 7%, блок Разумкова "Розумна політика" - 6,7%, "блок Кіма та Терехова" - 6,7%. Джерело: https://censor.net/ua/n4017150
    https://censor.net/ua/n4017150
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 708

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Там Залужный толковые вещи сказал о НАТО, как это ни странно

Залужний: 12 років слухав казки про вступ – Україна ніколи не буде в НАТО
    https://youtu.be/psTH8v7twsY?si=d9M3x2ai0qEbKmex
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дописів
    33 708

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Далеко не все даже в Украине заинтересованы в скорейшем окончании войны. Почему? А после окончания войны текущая власть потеряет эту власть. Слуги народа набирают только 9.5%.
    "Так, "блок Залужного" готові підтримати 14,5% респондентів, "блок Федорова" - 13,3%, "Слугу народу" - 9,5%, "блок Буданова" - 7,3%, "Європейську Солідарність" - 5,2%, блок Разумкова "Розумна політика" - 5%, "блок Кіма та Терехова" - 5%.
    Також соціологи зімітували вибори. Серед тих, хто визначився і піде на вибори, такі результати:

"Блок Залужного" готові підтримати 19,4%, "блок Федорова" - 17,9%, "Слугу народу" - 12,7%, "блок Буданова" - 9,7%, "Європейську Солідарність" - 7%, блок Разумкова "Розумна політика" - 6,7%, "блок Кіма та Терехова" - 6,7%. Джерело: https://censor.net/ua/n4017150
    https://censor.net/ua/n4017150
    блок Усика (він жеж їздив на ковьр, в костюмі навіть) забув
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дописів
    33 708

Типово

"слава ТЦК" кричала пару тижнів назад патріотично налаштована молодь в столиці бендерштату )))

Дописів
    56 591

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Є така приказка "кто за девушку платит - тот её и танцует". Можна як завгодно довго пишатися потужністю і стійкістю Зеленського, але ЗСУ воює за євроамериканське бабло. Тому вирішувати як довго буде війна, що куди коли введуть або виведуть аж ніяк не Зеленського справа. Накажуть (в березні писали що ж начебто вже наказали, і ЄС тимчасовий захист під цей наказ продовжив) воювати ще 2 роки - так і буде.

А хвилювання про кількість убієнних українців у нього, єврея, приблизно таке саме як у мене, українця, хвилювання про кількість убієнних євреїв десь там в далеких пісках.

P.S.: покійний Балашов як казав, "Зеленський - це мальчик для битья ". Тобто жоден інший потенціальний кандидат на цій посаді не дозволив би світу так плюндрувати населення та країну, уряд якої він очолює
    Мариуполь сегодня:
    Воды нет по нескольку недель,а местами даже месяцев.
    Вот даже те кто сильно ждал руцкий мир.
    Света по 3-5 суток.

Меня совсем не удивляет,что всякие говна,вроде тебя, мечтают о том,чтоб кто-то сдал Украину пуйлу и не " плюндрував населения", но,цкко,ваши мечты о том,как бы вам в том руцком мире хорошо жилось,просто смешные.
    И это не зависит от того переживает Зеленский за убитых украинцев или не переживает. Вариантов только два: или пытаться устоять,или сдаться.
    Оно конечно хорошо рассказывать про кто за что воюет,сидя в погребе и делать вид,что если завтра вдруг Зеленский куда-то денется,война сразу закончится.
    Это ваше право. Только не забудьте сообщить пуйлу о ваших планах. А вдруг он их учтет.

И ещё. Тут ,и не только,многие рассказывали,что при смене головкома,бусификация закончится. Закончилась?
    Пока только громкие заявления ,"чистка" армии от неугодных и попытки политизировать армию.
    Дай бог,чтоб хоть через пол года мы почувствовали хоть какие-то результаты.
    Точно так же будет и после смены власти в стране. Жаждущие прорваться к кормушке,будут рвать Украину на части и им будет глубоко нас рать на то сколько украинцев погибло и ещё погибнет.Но опять же,ваше право верить,в то,что жить станет лучше и веселее.
    Востаннє редагував Антуриум: 06.08.2026 о 13:24

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 524

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Меня совсем не удивляет,что всякие говна,вроде тебя, мечтают о том,чтоб кто-то сдал Украину пуйлу и не " плюндрував населения", но,цкко,ваши мечты о том,как бы вам в том руцком мире хорошо жилось,просто смешные.
    Если он этнический кацап, то может мечтать. А если просто местный рашист, то не факт, что при оккупации будет благоденствовать.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 951

Типово

Які компанії постраждали від обстрілу Київщини в ніч на 5 серпня

від обстрілу постраждали такі підприємства:

- склади мережі супермаркетів Novus,
    - сортувальний центр поштового оператора "Нова пошта",
    - розподільчий складський комплекс маркетплейсу Rozetka,
    - склади Fozzy Group, які забезпечували постачання товарів до магазинів "Сільпо", "Thrash!Траш!" і "Фора",
    - виробнича та логістична інфраструктура компанії "Епіцентр-К",
    - логістичні склади магазинів Intertop,
    - логістичний центр спортивного бренду Puma,
    - центральний склад продукції компанії Liqui Moly Ukraine,
    - транспортна компанія "Брокбрідж",
    - завод "Пластмас",
    - логістична компанія "Raben Україна",
    - підприємство "Євробетон",
    - склад запасних частин та супутніх товарів компанії Toyota Ukraine.

--
    кстати, у меня вот последняя посылка с Харькова Новой почтой ехала четыре дня,
    и(если верить приложению) ехала какими-то странными кругами-маршрутами..
    Востаннє редагував Alexs: 06.08.2026 о 13:43
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    71 160

Типово

Рашисты местные прочитают, похлопают порадуются))))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дописів
    16 951

Типово

и еще, про Нову пошту, если кто не в курсе, как и я..))
    во время тревог - они, отделения закрываются, и надо ждать окончания,
    кто в курсе - по каким официальным источникам они ориентируются?
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    71 160

Типово

Ктото на 5й год не знает источника тревог?

Уверена, работники нп знают без подсказок))))

Звідки Ви
    Дописів
    33 708

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Если он этнический кацап, то может мечтать. А если просто местный рашист, то не факт, что при оккупации будет благоденствовать.
    Обізвалося двоє кривошелепних

Звідки Ви
    Дописів
    33 708

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    кто в курсе - по каким официальным источникам они ориентируются?
    Тімоха Кучер?

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 663

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    Ты по факту оскорбление природы.
    А ты почему обиженный? ))

Звідки Ви
    Дописів
    33 708

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Мариуполь сегодня:
    Воды нет по нескольку недель,а местами даже месяцев.
    Вот даже те кто сильно ждал руцкий мир.
    Света по 3-5 суток.

И это не зависит от того переживает Зеленский за убитых украинцев или не переживает. Вариантов только два: или пытаться устоять,или сдаться.
    Оно конечно хорошо рассказывать про кто за что воюет,сидя в погребе и делать вид,что если завтра вдруг Зеленский куда-то денется,война сразу закончится.
    Это ваше право. Только не забудьте сообщить пуйлу о ваших планах. А вдруг он их учтет.

И ещё. Тут ,и не только,многие рассказывали,что при смене головкома,бусификация закончится. Закончилась?
    Пока только громкие заявления ,"чистка" армии от неугодных и попытки политизировать армию.
    Дай бог,чтоб хоть через пол года мы почувствовали хоть какие-то результаты.
    Точно так же будет и после смены власти в стране. Жаждущие прорваться к кормушке,будут рвать Украину на части и им будет глубоко нас рать на то сколько украинцев погибло и ещё погибнет.Но опять же,ваше право верить,в то,что жить станет лучше и веселее.
    Що саме ти хотіла сказати?

Звідки Ви
    Дописів
    33 708

Типово

Знову якогось хахла на крадіжці впіймали

Звідки Ви
    Дописів
    16 951

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Ктото на 5й год не знает источника тревог?
    уточню - официальный источник, которым пользуется пошта,
    а то есть такие, что есть и по 2, и по 3 часа тревоги, и больше

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 785

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    уточню - официальный источник, которым пользуется пошта,
    а то есть такие, что есть и по 2, и по 3 часа тревоги, и больше
    Могут пользоваться своей внутренней системой оповещения. Могут пользоваться оф. оповещением от той громады,в которой расположено отделение.. Чем им приказали, тем и пользуются.

Думаю, лучше прямо в своем отделении уточнить. Хотя что это изменит)?

Сторінка 346 з 375 ПершаПерша ... 246296336337338339340341342343344345346347348349350351352353354355356 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті