| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
и про Мендель тоже, ну симпотичная ж барышня,
а обзывают проплаченой брехухой..))
ну не может же быть брехня 100%,
ну пускай 50,
ну пусть 70, остальное 30 - то всеодно ж правда, да?
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
та да,
на повестке дня: Юля - вселенское зло, Зе - бог..))
ну или божек..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Бгг.
Чуваки! Там ваш кремЛЬ горит,а вы все тут "надрываетесь". Бегите тушите,бо без вас никак.![]()
когда некоторые чувихи начинают орать про кремль, главное не замечать, что горит Киев, Днепр, Одесса, Харьков..
или пусть и дальше горят..?
пока будем ржать про кремль..
а може цигани?
завезти (офіційно) для роботи мігрантів не дуже проста справа, починаючи від дозволів від міграціонної служби закінчуя погодженням з профільним міністерством, та перевірками держпраці на умови праці та проживання, підтвердженням для соцзахисту що іншими шляхами вакансії заповнити неможливо і т.д., процедура була в 24 році дуже складна та довгострокова, можливо щось змінилось яхз і держава створила якісь програми для завозу рабсили.
про заробітну платню в 300-400 уе - теж чос (на мій погляд), бо щоб отримати дозвіл, треба державі прогарантувати що будеш сплачувати зп середню по галузі, а вона в середньому у нас висока.
Мені здається це просто інфохвиля, хоча з демографією та ринком труда таки швах
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Тут из Канады индусы уезжают, говорят им в Индии лучше.
От беда.
Ёж, ты б в парике там ходил, что ли...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks