| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Конституція на пацзі, и свобода слова тоже?
Ну у вас может и не решало, а кто то почитает почитает да и сделает какие то выводы.
Сделает определенный поворот в своей жизни.
О, я смотрю вы уже определили что это аватар?
Такие случаи только с аватарами?(дисклеймер - конечно нет) Классно оправдали.
Значит в принципе норм ситуация.
Ну вам видно что нет. Или пока нет.
Называется аналитика. Потом принимаются решения на основании этого.
Еще вдруг Бигус начал показывать выгодоприобретателей текущей власти.
Кому война а кому мать родна.
Вибачай, Вітя. Але почитавши форум можна точна сказати "не сработало"
Посяганія на свободи, угу)
Ти ж розумієш що без цього бійці б пішки ходили і дрони лопатами збивали(якщо ті лопати були б в наявності(бо лопати теж доводилось купувати і відправляти)) За зброю ти схоже в курсі. Бо якщо випав з рук трофейний калашмат то і хой з ним...біжать далі і підхоплюють наступний. Або "на базі" в ящику ще з десяток валяється. Бери і не парься. З особистим так не вчиниш.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Вітьок, я все розумію, так само як розумію, що доти поки додаткові блага будуть не пораховані і не розподілені по Закону/уставу, а не на власний розсуд середньвічного феодала, у якого всі мобілізовані як раби - без надії на визволення "до перемоги" - такі випадки будуть крізь і поряд
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ну от наче і все вірно кажеш
Але як його натягнути на реальність я хз
Бо в реальності квадракоптером буде гратися синок зампотеха і насосик з бмп буде в нього на дачі водичку перекачувати з басейну. І авто з кордону не у військо поїде а підару в гараж .Тому і відправляють хлопцям в руки. Тому і воюють на своїх автомобілях бо пішки набагато важче
не раз доводилось чути "уставщина хуже дедовщиньі"розподілені по Закону/уставу
Щось в тому є.
Востаннє редагував VitЁk: 17.12.2024 о 19:54
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
KSh, я до вас взагалі не зверталась
І не планую.
В мене було конкретне локальне питання до конкретної знайомої людини.
Так, публічно швидше)
Вам можу лише вдалих змагань побажати.
Хоча. Ні, ви і без побажань норм це робите.
З вами дискусій не відбувається.
Ви перекручуєте кожну фразу співрозмовника та так настирливо намагаєтесь привернути до себе увагу, що відвертаєте її.
Тому залиште свої непрошені поради при собі.
Я хотіла задати питання людині - зробила.
Захочу приватності - зроблю і це.
Чи не проблема )
Чоловіки 25-60 років, що мають ІІ чи ІІІ групу інвалідності зобов'язані пройти повторний медогляд до 1 листопада 2025 року — це фінальна редакція законопроєкту. Це стосується чоловіків, у яких інвалідність була встановлена до 1 січня 2025 року.
это ж про МСЭК не про ВЛК?
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Роблять, не так показово. В нас тоже "яма" є і там хтось періодично сидить. Друге діло, що адекватного бійця цінують, поважають, тримають і завжди прикриють, крім зовсім дічі. І бесіди проводять, на рядовому рівні і не тільки словами, але скарг не чув. Випадки різні, дуже. Деяким в армії давно вже нічого робити. Правда наразі є резервні бати, на такий випадок. Або самі підбурюють до сзч.
На всяк випадок, коротко про себе - ЗСУ і да, 21 см.
хто кпинить топікстартера в темі, де він сподівався потуснячити легко і без духоти, той не привертає увагу, ніт
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Востаннє редагував Слободжанин: 19.12.2024 о 00:44
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks