Канадский юмор
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Опять фейки про распятых мальчиков. Витееек?
1. Не исключаю
2. Х его знает шо там и как
3. Всё. Все бросайте автоматы и идите по домам. Армия xyeвая. Оккупационная куда лучше. Смит не даст соврать. Освободят от гнета биндеровцев. Да и одесские тетки под тцк врать не будут. руские никого не насилуют и не обижают.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ну слухай, я "їм слона" частинами.
Весь в мене не влізе.
Ти в своїй частині ведеш себе гірше совка?
Я ні.
Ти вирішуєш те, що тобі по силам/ компетенції якісно?
Я так. Принаймі намагаюсь.
Ти жереш пропоганду? Я знов ні.
І малому намагаюсь не давати.
Якщо кожен з себе починає, то і загальні процеси поліпшаться.
А ось це змагання "хто кращу гімняшку в ефір припре" ніколи нічого не вирішувало.
Vitek вірно вище написав.
кожен з себе - це гарно, але питання не вирішує зовсім, та ще і відвертає увагу від негативних процесів
про гімняшку - життя воно таке, куди не кинь крізь лайно
я розумію. що негатив йде на ЗСУ, але ж з пісні слів не викинути і це задача держави всьому негативу запобігати і не тотальним замовчуванням, а вироками та законодавством
в нас свого часу було Торнадо, але всі якось вирішили відділити їх від добровольчого руху, мов самі по собі, негаразди треба було системно виправляти ще з тих часів і не булоб 211
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
А як ти збирається вирішувати питання з "аватарами"? На форумі.
Те що виплило з 211-й - привід для розслідування.
Інформація по цій бригаді різна.
Проблема така є в кожній бригаді.
Відношення до "аватарів" не гуманно будь де.
І так, я згодна з ідеєю, що таким елементам взагалі не місце в армії
Але вони є.
Вони підставляють всіх.
Якщо в тебе є дієвий механізм вирішення цього питання, то це можна втілити. За бажанням.
Щодо негативних процесів.
Ну не дивуй мене ще більше. Все, що відбувається- ніфіга не позитив.
Але як біганіна з "гучними" новинами по форуму комусь допомагає?
Окрім бігаючого.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Янь, у кожного своя стрічка новин, хтось в цій жопі черпає натхнення в телемарофоні та пабликах ОП, хтось взагалі не читає не смотрить новин, чтось ще якось
новина про 211 лише новина, але як інфопривід вельми показна з точки зору її появи в нашому стерильному інфопросторі, як доречі і про квартири азовців
А от этим аватарам оружие потом не выдают совсем? Он ведь потом по обиде может и зафигачить.
От это меня тож интересует.
Там же даже выдавать не надо. Оглядись вокруг и найдешь чем обидчика захерачить.
И ещё момент. Ну дают пздюлину накосячившему. Правильно или нет то уже дело десятое. Мне интересно нахья отэтивот фоточки? Себе в дело шоб подшили и судье виднее было? Шо это? Идиотизм? Или таки "не все так однозначно"?
Ну я б если кого и тиранил то точно б улик таких не оставлял.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
одного в ЮМЗ "обидели", все знают чем кончилось
при выдаче оружия ИМХО должна быть такая же експертиза как на гражданке
и не только на бумажке, а реальная
а у нас, все знают каких метут без разбору туда
абы план выполнить
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks