| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Давайте оставим эту тему, она пошла не в ту степь. Пойти к англоязычному адвокату, даже если он гений у себя в стране. Т.е. в Украине, гражданин Украины пойдёт к адвокату ( юристу), который в Украине ему будет объяснять право Украины на английском языке? Это то, что Vitek, пытается доказать, что если бы эта девушка ( надеюсь, она не икает) в Швеции преподавала шведское право на украинском языке, то это было бы круто. Вопрос, зачем шведам так усложнять свою жизнь, остался без ответа. А так, какой- то преподаватель, который всего лишь выучил язык, фигня какая, и как выяснилось нищеброд, к тому же, ничего особенного. Хотя никто и не говорил про особенное, просто мне нравится её напор в достижении целей, остальным - нравится, не нравится, может и не интересно вовсе, ну и норм.
Скоро вступати до якогось вишу, перебралися поближче до Європи, подивимося, поки є запас часу.
Цивілізації так, побільше, хоча б те що можна розраховуватися картою, транспорт, мова більш зрозуміла, до України не треба їхати три дні лісом три дні полем.
Із мінусів погода вже не забалуєш взимку)) все дорожче відсотків на 20 точно, але є продукти, більш звичні для нас.
Але якби не абітурієнт мій, то не їхала б.
А ще краще - переїхала б в Македонію, дуже мені сподобалася.
Про Албанію наші українці гарно сказали. Її неможливо полюбити, враховуючи всі недоліки. Але коли поїдеш - неможливо забути)) я думаю так воно і буде.
Ну в Албанії, конкретно у Вльорі, взимку ми ходили у кофтах або вітровках і в літніх кросах. Тут треба пуховик і хоча б осіннє взуття. Тут сніг був вчора.
Ми у Пловдиві.
Хоча місцеві більш тепло вдягалися, це особливість прибережних міст. Коли вологість велика і наче погода тепла, а як дощ, то кутаються сильно. Якщо бачиш у Вльорі хто йде легко одягнений на фоні теплих курток і пОльт - це 100% турист))
Альтер эго, удачи вам, конечно. Пишите свои ощущения, опыт на новом месте, очень интересно. А обучение платное или есть варианты?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks