Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Яку модерації ви бачите вірною щодо нових користувачів в розділі

Голосували
30. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Бан одразу та назавжди

1 3,33%
  • Почекати поки людина розкриється. Бан після першого порушення назавжди

10 33,33%
  • Як до будь якого постійного учасника форуму

19 63,33%
Сторінка 261 з 319 ПершаПерша ... 161211251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271311 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6370, показано з 5 201 по 5 220.

Тема: Гурток шляхетних патріотів

Дописів
    56 628

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    так еще сейчас каждое второе xyйло стало "инвалидом" или пооформляло
    своих родственников инвалидами это тоже нехилая нагрузка на державу буде
    как в Хмельницкой области раскурочили гнездо инвалидов-прокуроров 50 штук
    Та отож. Но пенсия по инвалидности где-то максимум 4 тысячи - это если первая или вторая группа, а вот майорская пенсия 20+ штук. Вот и посчитай.
    Здоровые 50 летние кадровые военные на иждивении у работающих пенсионеров, работающих инвалидов, работающих матерей одиночек и ТД,своими налогами обеспечивающих содержание этих дармоедов.
    Было б справедливо до конца войны все эти военные пенсии всем,кто призывного возраста отменить. Но почему-то ж не отменяют.

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 720

Типово

Вопрос. Что будет с теми кто не обновил данные? 6 лямов вроде таких. Посадят в тюрьму?
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    56 628

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Олена Залужна вже десь в Лондоні кроїть зимові панталони
    На генеральскую пенсию она может себе позволить их в фирменном бутике покупать.

Дописів
    33 388

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Любопытно бы узнать во сколько бюджету пенсии этих трутней обходятся. Там же помимо немаленький пенсий ещё куча льгот по коммуналке и ТД.
    прокуроры те, например, получили более 50млн пенсий по инвалидности
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Дописів
    56 628

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    прокуроры те, например, получили более 50млн пенсий по инвалидности
    Плять... Если все те пенсии собрать ,можно б с десяток новейших бомбардировщиков в полной комплектации с бк купить..

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 297

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Я знаю,що в тебе на мої дописи реакція як у собаки Павлова.
    Убоге, ти, як і завжди, ні хріна не зрозуміла: в мене НА ТЕБЕ реакція! І собака Павлова тут ні до чого. В мене на тебе лише одна реакція: НЕНАВИСТЬ. Більша, ніж навіть до ху.йла. І неважливо, присутня ти в цю хвилину на форумі чи ні, - ненависть до тебе в мене все одно Є. І завжди буде. І я до останнього буду мріяти, щоб розплата тобі була найстрашніша.
    Ну хоч якийсь сенс твого нікчемного життя.
    В твоєму нікчемному житті взагалі ніякого сенсу немає.
    Он твоя теперішня подруга твою колишню подругу- волонтерку воровкой обізвала, а ти мовчиш як риба об лід.
    "Агласітє вєсь спісак, пжалста!"(с) Хто там в мене теперішні, хто колишні, а то "бєз ста грам нє разбірьошсі"(с).
    Обтікаєш і ковтаєш.
    Це єдине, чому ти навчилася протягом свого убогого життя. Правда, навіть це робиш хріново.
    маю на роботі вільний час.
    І не дивно: вночі курки сплять - охорона їх майже умовна, можна і на форумі срати.
    А ти ж бідолашна пів ночі тут мої дописи втчитувала і мультицитувала,а зранку як сонна курка підеш типу працювати.
    Убоге, я, на відміну від тебе, ВІДПОВІДАЛЬНА людина. Тому завжди лягаю вчасно (за умови, що немає масованих обстрілів). Але цього тижня тобі капець, як не пощастило: я У ВІДПУСТЦІ. Тому можу сидіти до ранку. А можу взагалі спати не лягати, якщо захочу. Доки я відпочиваю, ти курей стережеш. Тож плюнула ти зараз не в мене, а В СЕБЕ. Знову.
    ото пощастило твоєму роботодавцю.
    В мене шикарний работодавець! В тебе такого ніколи не було і не буде. Туди, де я працюю, тебе ніколи не взяли б, навіть якби в тебе були круті знайомства. Бо в нас працюють найкращі, найосвіченіші і найвихованіші люди, - ти такою не була навіть в першу хвилину свого нікчемного життя.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 297

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Ни дня не проходит, чтобы алкаш не обосрал Украину.
    І українців.
    Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Франція скоротить військову допомогу Україні на третину
    Потужный однако план...все так и ринулись помогать с новой силой...правда со знаком минус
    "Савпадєніє? Нє думаю"(с)
    Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Нате вам зрады от великого зализного...повезло чуваку, вовремя слинял, насрать ему теперь на что осталось от страны, его теперь и там неплохо кормят...можно киздеть теперь всё что угодно
    От скажи мені, нащо ти почав їсти з одного корита з куркою? Раніше хоч чимось від неї відрізнявся, а тепер став її клоном.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    56 628

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Убоге, ти, як і завжди, ні хріна не зрозуміла: в мене НА ТЕБЕ реакція! І собака Павлова тут ні до чого. В мене на тебе лише одна реакція: НЕНАВИСТЬ. Більша, ніж навіть до ху.йла. І неважливо, присутня ти в цю хвилину на форумі чи ні, - ненависть до тебе в мене все одно Є. І завжди буде. І я до останнього буду мріяти, щоб розплата тобі була найстрашніша.

В твоєму нікчемному житті взагалі ніякого сенсу немає.

"Агласітє вєсь спісак, пжалста!"(с) Хто там в мене теперішні, хто колишні, а то "бєз ста грам нє разбірьошсі"(с).

Це єдине, чому ти навчилася протягом свого убогого життя. Правда, навіть це робиш хріново.

І не дивно: вночі курки сплять - охорона їх майже умовна, можна і на форумі срати.

Убоге, я, на відміну від тебе, ВІДПОВІДАЛЬНА людина. Тому завжди лягаю вчасно (за умови, що немає масованих обстрілів). Але цього тижня тобі капець, як не пощастило: я У ВІДПУСТЦІ. Тому можу сидіти до ранку. А можу взагалі спати не лягати, якщо захочу. Доки я відпочиваю, ти курей стережеш. Тож плюнула ти зараз не в мене, а В СЕБЕ. Знову.

В мене шикарний работодавець! В тебе такого ніколи не було і не буде. Туди, де я працюю, тебе ніколи не взяли б, навіть якби в тебе були круті знайомства. Бо в нас працюють найкращі, найосвіченіші і найвихованіші люди, - ти такою не була навіть в першу хвилину свого нікчемного життя.
    Так я ж про те і написала,що єдиний сенс твого нікчемного життя це ненависть до мене.)
    Типова поведінка людини з психічним розладом,яка вибрала собі об'єкт ненависті і цим живе щоденно. А ти ще й щоночі.)))
    Співчуваю. Лікуйся.

Дописів
    845

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Я что то пропустил и такая возможность есть ???
    Ага, есть
    Власти Украины всерьез рассматривают возможность восстановления запасов ядерного оружия, на изготовление первой бомбы понадобится несколько недель, — источники BILD.

Несколько месяцев назад высокопоставленный украинский чиновник заявил BILD и другим членам узкого круга политиков и служащих, что Украина не смирится со вторым походом ВС России на Киев. В этом случае будет возобновлен украинский ядерный арсенал.

«У нас есть материалы, у нас есть знание. Если будет приказ, нам понадобится всего несколько недель, чтобы получить первую бомбу», - предупредил украинский чиновник, занимающийся поставками оружия. По его словам, Западу следует «меньше думать о красных линиях России и гораздо больше о наших красных линиях».

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 720

Типово

Пфф! "Паляницю" зробылы! Шо мешает сделать какую-то бомбу (чертежи которой валяются с середины прошлого века в чулане конструкторского бюро)?
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 965

Типово

ну не я же из него выдавливал это:

- "в разговоре с Дональдом Трампом я ему сказал: у нас получается так, какой же выход?
    Или у Украины будет ядерное оружие, и тогда это для нас защита. Или мы должны иметь какой-то Альянс."
    --
    но как и всегда, он выбрал мантру про нато..

а собственно, почему и нет,
    если нас толкают из открытых дверей, типа у вас все уже есть, разбирайтесь сами..
    не сильно оглашая, за три-четыре года уже можно было бы и что-то замутить,
    а потом этих же союзничков уже поставить перед фактом,
    типа ваш металлолом не сильно помог, пришлось вот самим выкручиваться..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Пфф! "Паляницю" зробылы! Шо мешает сделать какую-то бомбу (чертежи которой валяются с середины прошлого века в чулане конструкторского бюро)?
    чертежи можно в интернете скачать бесплатно

Дописів
    3 994

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    не сильно оглашая, за три-четыре года уже можно было бы и что-то замутить,
    Не по этой ли причине недавно было "землетрясение" где-то в подземельях Кривого Рога?
    Может это была демонстрация кому надо...

Дописів
    26 190

Типово

Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    Не по этой ли причине недавно было "землетрясение" где-то в подземельях Кривого Рога?
    Да и почти сразу в Черном море

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 965

Типово

может..
    тогда надо сделать их регулярными, время от времени,
    а там пускай догадываются, что оно..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    3 994

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    Да и почти сразу в Черном море
    Не, ну в море то наверное естественное было, т.к. радиация наружу вылезет и приборы засекут.
    А в штольнях можно рвануть 100500 обычных мин и пусть потом гадают есть у Украины ЯО или нет.

Кстати, ядерный шантаж - вполне себе план.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 313

Типово

Кстати, ядерный шантаж - вполне себе план.
    та не, слово план в устах Зеленского дискредитировано. Теперь хоть туфлёй по трибуне колоти, не поверят

Дописів
    33 388

Типово

Цитата Допис від Marko Переглянути допис
    Теперь хоть туфлёй по трибуне колоти, не поверят
    тогда вместо туфли взять бимбу
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 313

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    тогда вместо туфли взять бимбу
    бибу и бобу? да их там тысячи

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Пишут шо петьман скатина заработал 54млн$ на военных облигациях!
    это в то время когда вся страна тратит все силы и средства на войну с ворогом

Сторінка 261 з 319 ПершаПерша ... 161211251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271311 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті