Убоге, ти, як і завжди, ні хріна не зрозуміла: в мене НА ТЕБЕ реакція! І собака Павлова тут ні до чого. В мене на тебе лише одна реакція: НЕНАВИСТЬ. Більша, ніж навіть до ху.йла. І неважливо, присутня ти в цю хвилину на форумі чи ні, - ненависть до тебе в мене все одно Є. І завжди буде. І я до останнього буду мріяти, щоб розплата тобі була найстрашніша.
В твоєму нікчемному житті взагалі ніякого сенсу немає.
"Агласітє вєсь спісак, пжалста!"(с) Хто там в мене теперішні, хто колишні, а то "бєз ста грам нє разбірьошсі"(с).
Це єдине, чому ти навчилася протягом свого убогого життя. Правда, навіть це робиш хріново.
І не дивно: вночі курки сплять - охорона їх майже умовна, можна і на форумі срати.
Убоге, я, на відміну від тебе, ВІДПОВІДАЛЬНА людина. Тому завжди лягаю вчасно (за умови, що немає масованих обстрілів). Але цього тижня тобі капець, як не пощастило: я У ВІДПУСТЦІ. Тому можу сидіти до ранку. А можу взагалі спати не лягати, якщо захочу. Доки я відпочиваю, ти курей стережеш. Тож плюнула ти зараз не в мене, а В СЕБЕ. Знову.
В мене шикарний работодавець! В тебе такого ніколи не було і не буде. Туди, де я працюю, тебе ніколи не взяли б, навіть якби в тебе були круті знайомства. Бо в нас працюють найкращі, найосвіченіші і найвихованіші люди, - ти такою не була навіть в першу хвилину свого нікчемного життя.
Bookmarks