Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Мои планы на будущее

Голосували
53. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Я в Украине, здесь и останусь при любом раскладе.

7 13,21%
  • Я в Украине, уеду, если станет совсем плохо/появится возможность.

26 49,06%
  • Я за границей, вернусь в Украину, как только предоставится возможность.

4 7,55%
  • Я за границей, не определился, возвращаться в Украину или строить жизнь на новом месте.

3 5,66%
  • Я за границей, возвращаться в Украину не планирую.

13 24,53%
Сторінка 60 з 265 ПершаПерша ... 10505152535455565758596061626364656667686970110160 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5294, показано з 1 181 по 1 200.

Тема: Перекличка 2

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    от бачиш, профілактика злочинності проводилась з малечі, досі памятпєш
    хлопці в формі досі лякають?)))
    з тих пір, як міліція стала поліцією, а у форму вдягли гарненьких дівчат, вже ні

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 767

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    И речь тут выше шла вообще не про совок, а про детство.
    Сейчас часто лупят по лицу этим обесцениванием , высасывая из пальца то, чего нет. И яростно ведя идеологическую борьбу там, где она не уместна. Тут про детство, там - про книги...Даже за смешные аватарки, написанные каким-то не таким художником. Вон Андрея за подпись сейчас гоняют )). Нашли кого гонять.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Цветочник... Переглянути допис
    з тих пір, як міліція стала поліцією, а у форму вдягли гарненьких дівчат, вже ні
    тут є і зворотня сторона - рівень злочинності виріс в рази, но якщо твоє еротичне задоволення підвищує рівень безпеки, то тоді ок)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Сейчас часто лупят по лицу этим обесцениванием , высасывая из пальца то, чего нет. И яростно ведя идеологическую борьбу там, где она не уместна. Тут про детство, там - про книги...
    шариковщина так і працює, старий світ "разрушим", щоб потім вигадувати вигадане за 150 карбованців
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

тут є і зворотня сторона - рівень злочинності виріс в рази, но якщо твоє еротичне задоволення підвищує рівень безпеки, то тоді ок)))
    ти всерьоз порівнюш систему совка з тим що зараз намагаються робити в поліції? ))) давай тоді ще 90-ті згадаємо, як там було з рівнем злочинності? гарніше? ))))

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 767

Типово

тут є і зворотня сторона - рівень злочинності виріс в рази
    До речі. А може вона така і була, просто не фіксували багато чого)? По самих різних причинах.
    Це так, припущення ).

Ще здається, що на рівень злочинності можуть впливати зовнішні фактори накшалт росту безробіття, міграцій тощо.

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Ви взагаілі про що?!
    Спробуйте почути саме те, про що тут писали. Дописувачів почути, а не свої фантазії .

Чьерт. Що з дахами коїться у людей ((....
    )) я теж прочитала в шоці, я почалось з того, що я написала, що у совку мороженое треба було "ловити" в магазині, але перевернули вже все навіть до адептів совка та рашки , при чому до цього тут родичі , взагалі не зрозуміла)))
    стосовно авто, в моїх батьків перші жигулі -копійка куплені були в 1973 році ))авто було 1971 року, я вже в ВУЗі вчилась, а батько коли їхали десь мені показував -дивись, доця, оце моя перша тачка була, досі жива )) біля нашої багатоповерхівці були гаражи, де ми малими по кришам бігали, за що нам перепадало, одже авто були ))

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Большинство пишущих об ужасах совка родилось после 91 года. Статистика ))

Зы - я не фанат совка. Кем бы я был при совке я точно знаю. На примере папы. Который изобретал то что давно изобретено на западе и он знал об этом, получал бы 150 руб +250 намутки и бухал бы по вечерам возвращаясь в однокомнатную хрущевку. Так себе перспектива.
    я родилась до 1980 года даже, ну честно из совка помню очереди, при чем везде, начиная от заправок на бензин, у нас рядом Луганская область была, там с бензином проще, так доходило до того, что папа буквы на номере ВВ лепил , что бы дали не 10 литров, а 20 .... у меня подружка в классе была верующая очень, ее постоянно гнобили за это - она пионерский галстук не носила, мне тоже перепадало не раз за шутки типа -старик стирал старухе репетузы - ссср расшифровала в классе так )) , но прощали потому что училась хорошо и статистику успеваемости в школе нужно было поддерживать, всякие перегибы, типа - стоят в карауле на солнце по 3 часа пионерам - норм была, как и дурацкие субботники в городе , когда перед парадом 1 мая нас выгоняли одуванчики с клумб срывать -потому что трава должна быть зеленая ..... и я мало чего дурацкого застала, славо богу пока доросла до комсомола его отменили)))
    поехать отдыхать тогда заграницу - да не реально,
    на Черное море -вау.... купить что-то импортное - или в москву или к спекулянтам на рынок ..... цветной телевизор, новый холодильник , утюг , капроновые колготки - ищи ветра в поле проще, а вишенька на тортике времен ссср -нельзя дачу строить в 2 этажа ....когда пришел 1991 год или 92 - когда у людей деньги сгорели на сберкнижках-точно не помню, мой дед неделю черный ходил, уже потом мне папа как-то сказал - у деда 15 тыс рублей сгорело..... три лады можно было купить .
    Востаннє редагував Eльфа: 05.04.2024 о 10:12

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

До речі. А може вона така і була, просто не фіксували багато чого)? По самих різних причинах.
    Це так, припущення ).

Ще здається, що на рівень злочинності можуть впливати зовнішні фактори накшалт росту безробіття, міграцій тощо.
    Ні, тоді до обліку вносили майже все, невнесення було злочином
    зараз трохи п іншому

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

зараз трохи п іншому
    так вона ж про інше, і я з нею згоден. в облік то вносили, а от в "массы" ту інфу не доносили, все добре в країні було ж ))) як он вище пишуть, щоб статистику не псувати ))

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Про донецьких, то теж власний досвід, якщо що. Але мова не про те й не про мене , ви самі перечитайте вдумчиво ту всю писанину. Миж наче домовлялися з вами колись не скандалити? Вас частіше за мене заносе тут, алеж я не лізу у вашу голову і тим паче до рота)))
    я Вам особисто насрала на голову ?

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Eльфа Переглянути допис
    я Вам особисто насрала на голову ?
    та щож ви особисто кидаєтесь всі на мої фрази (хто з донецьких). посил же про інше, про загальне - не про вас особисто. я не планував переходити на якісь особистості, вам здалося. а виділене, я ж написав, маю свій власний багаторічний досвід ще до 2022 і навіть до 2014, але то моє, не хочу про те тут теревені розводити, не зрозумієте.

Дописів
    37 142

Типово

Это как "я болею за Манчестер Сити с детства!", только наоборот )

Дописів
    36 994

Типово

та щож ви особисто кидаєтесь всі на мої фрази (хто з донецьких). посил же про інше, про загальне - не про вас особисто. я не планував переходити на якісь особистості, вам здалося. а виділене, я ж написав, маю свій власний багаторічний досвід ще до 2022 і навіть до 2014, але то моє, не хочу про те тут теревені розводити, не зрозумієте.
    Дело не в «не розумиете», а в том, что «у кого что болит..»
    Люди писали условно «помню, я с дедушкой строил домик на дереве из говна и палок», где ключевое не говно и палки, только и доступные в совке, а «я с дедушкой».
    А вы выцепили лишь говно и палки и вывернули это в «ах, вам нравились говно и палки, вы тоскуете по совку».
    Поэтому тут, как раз, ви не розумиете))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

так вона ж про інше, і я з нею згоден. в облік то вносили, а от в "массы" ту інфу не доносили, все добре в країні було ж ))) як он вище пишуть, щоб статистику не псувати ))
    ні, система трохи по іншому працювала
    може в ЗМІ і менш галасу було, але розкриття було на дуже високому рівні
    по горячих за 85%
    по звичайних між 50 та 60 бовталось
    саме тому в часи перестройки сюди їхали за перейманням досвіду практично всі поліцейськи з розвинених країн світу
    до речі в штатах відсоток ледь до 20 дотягує

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Дело не в «не розумиете», а в том, что «у кого что болит..»
    Люди писали условно «помню, я с дедушкой строил домик на дереве из говна и палок», где ключевое не говно и палки, только и доступные в совке, а «я с дедушкой».
    А вы выцепили лишь говно и палки и вывернули это в «ах, вам нравились говно и палки, вы тоскуете по совку».
    Поэтому тут, как раз, ви не розумиете))
    ага, "это ж другое... (с)" я дуже добре все розумію, в когось досі і родичи в рф норм люди, бо вони ж родичі, навіть з шорами на очах від зомбоящика які.

Дописів
    36 994

Типово

Сейчас часто лупят по лицу этим обесцениванием , высасывая из пальца то, чего нет. И яростно ведя идеологическую борьбу там, где она не уместна. Тут про детство, там - про книги...Даже за смешные аватарки, написанные каким-то не таким художником. Вон Андрея за подпись сейчас гоняют )). Нашли кого гонять.
    Ну, это не ново. Просто иной раз до абсурда доходит(

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

ні, система трохи по іншому працювала
    може в ЗМІ і менш галасу було, але розкриття було на дуже високому рівні
    по горячих за 85%
    по звичайних між 50 та 60 бовталось
    саме тому в часи перестройки сюди їхали за перейманням досвіду практично всі поліцейськи з розвинених країн світу
    до речі в штатах відсоток ледь до 20 дотягує
    а сюди їхали, це куди саме?

Дописів
    36 994

Типово

ага, "это ж другое... (с)" я дуже добре все розумію, в когось досі і родичи в рф норм люди, бо вони ж родичі, навіть з шорами на очах від зомбоящика які.
    И какое это имеет отношение к последним трём страницам темы?
    Я понимаю, что тема совка, рф и войны вам болит, но иногда букварь, это просто букварь. Без тайных и скрытых подтекстов и посылов.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 767

Типово

зараз трохи п іншому
    Особисто в мене тупо не прийняли заяву про крадіжку велосипеда). В соборному (тоді ще жовтневому) ровд.
    Ось так і вносилося ).

Ви можете мені не повірити, но просили саме розуміння). І про статистику, так.
    Ну я розуміюча дівчина, ніхто б його не знайшов. Навіщо хлопцям псувати показники?

Сторінка 60 з 265 ПершаПерша ... 10505152535455565758596061626364656667686970110160 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті